Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، محققان دانشگاه بیرمینگام انگلستان و مؤسسه علمی سان رافائل ایتالیا به منظور شناسایی داروهای مورد استفاده مجدد برای درمان عفونت کووید ۱۹، یک صفحه نمایش برای اندازه گیری کم شدن آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین ۲ (ACE۲)، گیرنده اصلی ویروس ایجاد کردند.

این صفحه نمایش جدید اسید فنوفیبریک را شناسایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسید فنوفیبریک همچنین دامنه اتصال گیرنده (RBD) پروتئین سنبله ویروسی را بی ثبات کرده و اتصال RBD به ACE۲ را در سنجش ایمونوسوربنت مرتبط با آنزیم (ELISA) و سنجش اتصال کامل سلول مهار می‌کند.

فنوفیبرات و اسید فنوفیبریک در دو آزمایشگاه مستقل اندازه گیری عفونت سلول‌های کشت شده با استفاده از دو سویه مختلف کروناویروس مورد آزمایش قرار گرفت.

در هر دو حالت در غلظت‌های دارویی که از نظر بالینی قابل دستیابی است، فنوفیبرات و اسید فنوفیبریک عفونت ویروسی را تا ۷۰ درصد کاهش دادند.

نتایج این مطالعه، فنوفیبرات را به عنوان یک فاکتور درمانی بالقوه شناسایی می‌کند که برای درمان عفونت کووید ۱۹ نیاز به ارزیابی بالینی فوری دارد.

فنوفیبرات، دارویی مجاز است که برای درمان میزان غیرطبیعی چربی خون استفاده می‌شود و همراه با رژیم غذایی مناسب برای کاهش کلسترول و چربی‌های بد (مانند LDL، تری گلیسیرید) و افزایش کلسترول خوب (HDL) در خون استفاده می‌شود. این ماده با افزایش ماده طبیعی (آنزیم) که چربی‌ها را در خون تجزیه می‌کند، عمل می‌کند.

تیم تحقیق نشان داد که فنوفیبرات و شکل فعال آن (اسید فنوفیبریک) می‌تواند عفونت کروناویروس را در سلول‌های انسانی در آزمایشگاه به میزان قابل توجهی کاهش دهد. نکته مهم، کاهش عفونت با استفاده از غلظت دارو است که با استفاده از دوز بالینی استاندارد فنوفیبرات ایمن و قابل دستیابی است.

داده‌های منتشر نشده اضافی همچنین نشان می‌دهد که فنوفیبرات در برابر انواع جدیدتر کروناویروس از جمله انواع آلفا و بتا هم مؤثر است و تحقیقات در مورد اثربخشی آن در نوع دلتا ادامه دارد.

پربیننده ترین چرا سُرم پیدا نمی‌ شود؟ این خوراکی ها سلامت کبد را نابود می کند کار مسئولان اجرایی کشور فقط توصیه نیست / ضرب الاجل یک هفته ای برای نهایی کردن طرح تحول در نحوه مقابله با کرونا دوازدهمین محموله واکسن کرونا وارد کشور شد سامانه نوبت دهی واکسیناسیون برای معلمان و استاد دانشگاه‌‌ ها باز شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کاهش کلسترول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۴۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت