Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@03:40:34 GMT

ضرورت پاسداشت شعائر حسینی در فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۶۴۷۶۹

ضرورت پاسداشت شعائر حسینی در فضای مجازی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام مخدوم، در آئین رونمایی از آثار رسانه‌ای معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی ضمن تبریک روز خبرنگار، تعظیم شعائر ماه محرم را امری با عظمت و با برکت خواند و گفت: ما عظمت و برکت این تعظیم شعائر را در ساحت‌های فردی و اجتماعی تجربه کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ضرورت تعظیم شعائر حسینی در رسانه‌ها و فضای مجازی ادامه داد: امروز در شرایط کرونایی که امکان برگزاری عزاداری به شکل سنتی وجود ندارد، باید در فضای مجازی و رسانه‌ها حق مطلب را ادا کنیم.

مدیرکل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی رسانه را جز الزامات زندگی افراد دانست و عنوان کرد: امروز چه بخواهیم و چه نخواهیم، فضای جامعه ما را به سوی رسانه سوق می‌دهد.

وی بر ضرورت برگزاری عزاداری‌های حسینی در رسانه‌ها و فضای مجازی تأکید کرد و گفت: بدون شک رسانه امروز جزئی از سبد خانوار شده است، از این رو اگر شرایط کرونایی هم نبود باید نسبت به نقش پررنگ این مقوله در زندگی افراد توجه ویژه‌ای می‌داشتیم.

حجت الاسلام مخدوم با اشاره به تاریخچه شکل‌گیری معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی، ابراز کرد: این معاونت در پی تأکید رهبر معظم انقلاب در مبنی بر حضور دفتر تبلیغات اسلامی در فضای مجازی شکل گرفت و سعی می‌کند محتواهای تولید شده در این دفتر را در قالب‌های مجازی، هنری و رسانه‌ای انعکاس دهد.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در سال ۹۶ فرمودند امروز در دست هر بچه‌ای یک تبلت وجود دارد که این تبلت دروازه‌ای برای دریافت اطلاعات محسوب می‌شود، از این رو فعالان فرهنگی باید با تولید محتوا و قرار دادن اطلاعات در معرض استفاده، پاسخگوی چالش‌های ذهنی افراد باشند.

مدیرکل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه امروز خروجی‌های مناسبی از سوی نهادهای فرهنگی باید در بازار گسترده عرضه و تقاضا قرار گیرد، عنوان داشت: اگر محتواهای تولید شده منطبق با نیازها و زبان نسل امروز نباشد، دچار چالش و عدم ارتباط با مخاطب خواهد شد.

وی تأثیر شگرف تولیدات چندرسانه‌ای کوتاه در اذهان و افکار عمومی را مورد توجه قرار داد و گفت: امروز یک کلیپ کوتاه می‌تواند تأثیری به مراتب بیشتر از برخی رسانه‌های عریض و طویل و یا سریال‌های پرهزینه داشته باشد.

حجت الاسلام مخدوم در ادامه با اشاره به اینکه در بازار گسترده عرضه و تقاضا، تنها تولید محتوا و دپو کردن آن کافی نیست، تصریح کرد: ما پس از تولید محتوا باید درصدد انتشار گسترده آن در عرصه‌های مختلف باشیم، زیرا تولید محتوا بدون انتشار و انعکاس، بهره‌ای به جامعه نمی‌رساند.

وی ضمن اعلام آمادگی برای تقویت فعالیت‌های هم افزا با سایر نهادها و مجموعه‌های فرهنگی، تأکید کرد: امروز رقبای ما کسانی هستند که از هر عرصه‌ای علیه دین استفاده می‌کنند، از این رو ما نیز به عنوان عضوی از حوزه فرهنگی جبهه انقلاب باید با بالنده سازی تولیدات و انعکاس شایسته آنها در مقابله با دشمن گام برداریم.

مدیرکل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی با تأکید بر ضرورت توسعه کمی و کیفی تولیدات رسانه‌ای و چندرسانه‌ای از سوی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه این دفتر، از دست‌اندرکاران سوگواره اشراق بخاطر غنای محتوایی تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است، در پایان این مراسم از «مجموعه شعرخوانی عاشورایی شاعران طلبه»، «قصه های کودکانه و ماجراهای سفر امام حسین (ع) به کربلا و واقعه عاشورا «و «مجموعه کلیپ‌های پاسخ به شبهات عاشورایی» با حضور مدیرکل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی، معاون منابع انسانی و پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی، معاون آموزش دفتر تبلیغات اسلامی و رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) و مدیرکل حراست این دفتر رونمایی شد.

کد خبر 5276993

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه علمیه دفتر تبلیغات اسلامی ماه محرم مبلغان دینی محرم 1400 سبک زندگی اسلامی تبلیغات دینی محرم 1400 فعالیت های قرآنی ماه محرم قرآن انقلاب اسلامی ایران امام حسین ع شیعه سازمان تبلیغات اسلامی قرآن کریم حوزه علمیه مباهله هیات مذهبی رادیو معارف اهل سنت تولید محتوا فضای مجازی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۴۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقض قوانین از طریق دوستیابی مجازی با هوش مصنوعی

ایتنا - بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که تبلیغات بسیار در ۲ سکوی فیس‌بوک و اینستاگرام از طریق هوش‌مصنوعی منجر به دوستیابی می‌شود.
متا سعی دارد هوش‌مصنوعی را در فیس‌بوک، اینستاگرام و واتساپ یکپارچه کند اما اکنون مشخص شده فقط ویژگی های هوش‌مصنوعی این شرکت در پلتفرم های آن گسترش نیافته‌اند، بلکه تبلیغات آشکار برای دوست مجازی ایجاد شده با هوش مصنوعی در فیس بوک و اینستاگرام بسیار محبوب شده اند.

به گزارش ایتنا از برنا، جستجوهای نشریه ویرد نشان می دهد حداقل ۲۹هزار تبلیغ آشکار برای دوست مجازی در پلتفرم های متا منتشر شده است. این نشریه جستجویی در بخش تبلیغات متا نیز انجام داده که تمام آگهی‌های موجود در پلتفرم‌های آن، تمام تبلیغات منتشر شده در اتحادیه اروپا در سال گذشته، تمام تبلیغات ۷ سال گذشته که با انتخابات، سیاست یا موضوعات اجتماعی مرتبط هستند را آشکار کرد.

این تبلیغات آشکارا ناقض قوانین محتوای تبلیغات بزرگسالان متا هستند. طبق این قوانین آگهی دهندگان اجازه ندارند آگهی‌های حاوی محتوای هرزنگاری و بزرگسالان یا فعالیت‌های بیش از حد تلقین‌کننده یا تحریک‌کننده جنسی را ترویج کنند.

در بخش دستورالعمل اینستاگرام و فیس بوک نیز هرزنگاری و هر چیزی که پلتفرم به عنوان خدمات هرزنگاری تلقی کند، ممنوع است. این پلتفرم‌ها هرگونه اغواگری و حتی ایموجی‌های مرتبط با این موضوع را منع کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • نقض قوانین از طریق دوستیابی مجازی با هوش مصنوعی
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها