Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تاکید بر کاهش تولید پسماند در تهران گفت: شهرداران و شوراها در تهران بایستی برای کاهش تولید پسماند برنامه ریزی های لازم را انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران؛ عبدالرضا چراغعلی در پنجاه و چهارمین جلسه کارگروه مدیریت پسماند تهران اظهار داشت: شهرداران واعضای شورای شهر، تمامی مراکز صنعتی را مکلف کنند تا نسبت به کاهش سرانه پسماند اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرک های صنعتی بایستی تمهیدات لازم را در نظر بگیرند تا در حوزه پسماند به نرم های مطلوب بین المللی، خود را برسانند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با بیان اینکه ظرفیت برخی از سایت های پسماند در استان پر شده است، عنوان کرد: ظرفیت های استان را احصا کنیم و باید ببینیم کدام یک از سایت های ما در حال پر شدن است و به دنبال مکان جدید باشیم؛ همچنین بایستی در حوزه پسماند مردم را مطمئن کنیم تا نگرانی نداشته باشند و همچنین بر روی راهکارهای کاهش تولید پسماند برنامه ریزی داشته باشیم.

چراغعلی گفت: باید تلاش کنیم تا در حوزه کاهش پسماند نشستی را با سایر سازمان های مردم نهاد، افراد صاحب نظر و اساتید دانشگاهی داشته باشیم و از آن ها بخواهیم تا قبل از جلسه راهکارهای پیشنهادی خودشان را در این خصوص ارائه کنند.

وی در خصوص الزام شهرداران به تفکیک زباله از مبدا افزود: شهرداران مکلف به کاهش سرانه تولید پسماند و به کارگیری سازمان های مردم نهاد در این حوزه هستند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با بیان اینکه مراکز دفن پسماند باید مورد رصد قرار گیرد، تصریح کرد: باید ساز و کارهایی ایجاد شود تا بتوانیم یک اتاق دائم را برای رصد مراکز دفن پسماند ایجاد کنیم، همچنین با حضور گروه های کارشناسی بازدیدی را از سایت پسماند استان با محوریت مسائل محیط زیستی و با حضور شهرداران انجام داده تا بتوانیم در این بازدید ها از نظر های کارشناسی استفاده کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداران معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران دفن پسماند کارگروه مدیریت پسماند تهران تولید پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۶۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی