Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری فوق تخصص غدد درون‌ریز و متابولیسم کودکان در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دیابت نوع یک، بیماری خودایمنی است، گفت: باتوجه به تخریب لوزالمعده این نوع بیماری به‌صورت مادام‌العمر در فرد باقی می‌ماند و روش‌هایی مانند پیوند سلول‌های بنیادی در آینده و در صورت تحقق بر دیابت نوع یک اثرگذار است، اما در حال حاضر درمان قطعی برای دیابت نوع یک وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیام سامعی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه دیابت مجموعه‌ای از بیماری‌هایی بوده که نتیجه آن افزایش قند خون است، اظهار کرد: این بیماری جزو شایع‌ترین بیماری‌ها در کودکان و بزرگسالان است، دیابت انواع مختلفی دارد، زمانی که صحبت از دیابت می‌شود، منظور نوع یک و دو آن است.

فوق تخصص غدد درون‌ریز و متابولیسم کودکان در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دیابت نوع یک، بیماری خودایمنی محسوب می‌شود، ادامه داد: در این بیماری، سیستم دفاعی بدن به پانکراس حمله کرده و آن را تخریب می‌کند، از علائم دیابت می‌توان به مصرف زیاد آب، پرادراری، شب ادراری و کاهش وزن اشاره کرد که تاخیر در درمان می‌تواند باعث ایجاد کمای دیابتیک شود.

وی با بیان اینکه درمان دیابت نوع یک از طریق انسولین انجام می‌شود، گفت: با توجه به تخریب لوزالمعده، این نوع بیماری به‌صورت مادام‌العمر در فرد باقی می‌ماند و روش‌هایی مانند پیوند سلول‌های بنیادی در آینده و در صورت تحقق بر دیابت نوع یک اثرگذار است، اما در حال حاضر درمان قطعی برای دیابت نوع یک وجود ندارد.

سامعی با اشاره به اینکه افزایش قند خون باید توسط انسولین کنترل شود، یادآور شد: اگر قند خون کنترل نشود، تقریبا همه ارگان‌های بدن مانند چشم، کلیه، قلب و عروق آسیب جدی می‌بینند، به هر حال بیماران دیابتی علاوه بر اینکه تحت نظر پزشک غدد قرار می‌گیرند، باید توسط چشم‌پزشک و متخصص کلیه نیز ویزیت شوند.

فوق تخصص غدد درون‌ریز و متابولیسم کودکان خاطرنشان کرد: یک آزمایش مهم برای بیماران دیابتی اندازه‌گیری شاخص قند سه‌ماهه در افراد مبتلا به دیابت است، این عدد باید زیر ۷/۵ باشد، هرچه این عدد بالاتر باشد، آسیب بیشتری به بدن بیمار وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه دیابت نوع دوم بیشتر در سنین بزرگسالی بروز پیدا می‌کند، اضافه کرد: با این حال، میزان بروز دیابت نوع دوم در کودکان به‌دلیل افزایش وزن، کاهش تحرک، افزایش توده چربی و سبک زندگی ناسالم نیز در حال افزایش است.

سامعی با بیان اینکه دیابت نوع دوم برخلاف نوع یک، مقاومت بدن نسبت به انسولین بالاتر است، خاطرنشان کرد: بنابراین بدن برای نگه داشتن انسولین مجبور به ترشح انسولین بیشتری است.

فوق تخصص غدد درون‌ریز و متابولیسم کودکان گفت: قبل از دیابت، می‌توان با تغییر روش زندگی، اصلاح الگوی غذا و کاهش وزن جلوی این نوع دیابت را گرفت، اما اگر بیماری بهبود نیابد، از داروی خوراکی استفاده می‌شود و در صورت جواب ندادن می‌توان از انواع انسولین در این بیماران کمک گرفت.

وی در خصوص تاثیر برخی از خوراکی‌ها در نوزادی در احتمال ابتلا به دیابت، توضیح داد: با توجه به اینکه اتصالات سلول‌های روده در ماه‌های نخست زندگی هنوز تکمیل نشده است، خوردن یکسری از خوراکی‌ها در سن کم برای شیرخوار ممنوع است، دادن غذاهایی از جمله شیر گاو یا نان کمتر از شش ماه، باعث می‌شود سیستم ایمنی بدن شیرخوار، علیه مواد موجود در این خوراکی‌ها حساس شده و باعث بروز بعضی بیماری‌های خودایمنی در آینده، از جمله دیابت یا بیماری تیرویید شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه چهارمحال و بختیاری دیابت نوع 1 دیابت نوع دو بیماری خود ایمنی دیابت نوع دیابت نوع یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۶۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبر آنلاین، گیاهانی چون اکالیپتوس و نعناع برای کمک به تسکین سرفه و گلودرد مناسب هستند. هم‌چنین بهتر است از مصرف نوشیدنی‌های کافئین‌دار اجتناب کنید تا در دوره بیماری خللی به روند خواب شما وارد نشود.

هم‌چنین مصرف این نوشیدنی گرم در مواقعی که در شرایط آب و هوایی سرد قرار دارید، سبب آرامش و تنظیم دمای بدن می‌شود. شواهد زیادی نشان می‌دهد که دمنوشِ برخی از ترکیبات گیاهی ممکن است علائم عفونت تنفسی را کاهش دهد.

۱. چای لیمو

نوشیدن دم‌کرده لیمو یا چکاندن چند قطره لیمو در انواع نوشیدنی‌های گیاهی، یک درمان خانگی است که محبوبیت زیادی دارد و معمولاً برای تسکین گلودرد مورداستفاده قرار می‌گیرد. لیمو حاوی ویتامین C است و این ویتامین یک ماده مغذی مهم برای بدن در مبارزه با سرماخوردگی یا ویروس‌های دیگر است.

۲. چای سبز

چای سبز به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارد، محبوب است. این چای به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی خود، از بدن هنگامی که تحت حمله ویروس یا عفونت قرار می‌گیرد، محافظت می‌کند. محققان به این نتیجه رسیده‌اند که چای سبز به تقویت سیستم ایمنی و متابولیسم کمک می‌کند. هم‌چنین چای سبز علاوه بر مبارزه با سرماخوردگی، انرژی جسمی را نیز افزایش می‌دهد.

۳. چای گیاهی با عسل

دمنوش‌های گیاهی را می‌توان از میوه‌های خشک، ادویه‌جات یا گیاهان تهیه کرد. دمنوش‌های گیاهی به طور طبیعی بدون کافئین هستند، بنابراین سبب کم‌آبی بدن نمی‌شوند. ترکیب چای‌های گیاهی با عسل یا شیر گرم و عسل، علاوه بر طعم مطبوع، خواص این نوشیدنی‌ها را افزایش می‌دهد. به طور مثال، چای بابونه یا چای نعناع به همراه کمی عسل از گذشته برای درمان سرماخوردگی مورد استفاده قرار می‌گرفت. عسل می‌تواند به تسکین سرفه در هنگام سرماخوردگی کمک کند و حتی مصرف آن برای کودکان بالای یک سال مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی فوقانی نیز توصیه می‌شود.

۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن

۴. چای اکالیپتوس

دمنوش برگ‌های گیاه اکالیپتوس به تسکین علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کند. اکالیپتوس حاوی اسانسی به نام سینئول است که معمولاً به عنوان یک گیاه معطر یا طعم‌دهنده و هم‌چنین به‌عنوان یکی از مواد تشکیل‌دهنده شربت‌ها و داروهای درمان سرفه استفاده می شود. سینئول با کاهش دفعات سرفه به درمان علائم برونشیت حاد نیز کمک می‌کند.

۵. چای نعناع

نعناع دارای خواص ضد التهابی است و به رفع گرفتگی سینوس‌ها کمک می‌کند. دم‌کرده این گیاه دارای خواص ضد درد است؛ اگر گلودرد دارید، نوشیدن چای نعناع می‌تواند به بی‌حس شدن گلو و کاهش درد کمک کند. نعناع هم‌چنین به طور طبیعی فاقد کافئین است، به این معنی که ضمن بهبودی بیماری، بر خواب تأثیری نمی‌گذارد.

سایر درمان‌های خانگی

بسیاری از درمان‌های خانگی دیگر وجود دارد که می‌توانید برای بهبود سرماخوردگی یا گلودرد، آنها را امتحان کنید.

هیدراته ماندن برای سلامت بدن ضروری است و اهمیت این موضوع در دوران سرماخوردگی بیشتر می‌شود. در دوره بیماری سعی کنید ۸ تا ۱۰ لیوان آب یا مایعات بدون کافئین مصرف کنید.

مکمل‌های روی (زینک) ممکن است مدت‌زمان بیماری را کاهش دهند، به‌ویژه اگر آن‌ها را ظرف ۲۴ ساعت پس از ظهور علائم بیماری مصرف کنید.

داروهای بدون نسخه مانند استامینوفن و ایبوپروفن نیز به کاهش سردرد، درد مفاصل و علائم تب ناشی از سرماخوردگی کمک می‌کنند.

شربت‌های ضد سرفه نیز با تحریک تولید بزاق، گلوی شما را مرطوب نگه می‌دارند و درد را کاهش می‌دهند.

کد خبر 848610 برچسب‌ها چای خبر مهم بیماری - سرما خوردگی

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟