Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@14:05:17 GMT

دلیل نبود کیت تشخیص کرونا در استان چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۶۸۴۸۳

دلیل نبود کیت تشخیص کرونا در استان چیست؟

محمدرضا احمدی سنگر امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در رشت با انتقاد از مدیریت استان، علوم پزشکی گیلان و همچنین ستاد ملی مبارزه با کرونا گیلان در خصوص عدم اتخاذ تصمیمات به هنگام در مواجهه با شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: مگر  وضعیت گیلان را نمی‌بینند که اقدامات مکفی انجام نمی‌دهند، با توجه به شلوغی مراکز درمان، آقایان حتی برای سرکشی به مناطق درمانی حضور پیدا نمی‌کنند تا از نزدیک درد مردم را لمس کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه  گزارش‌هایی که از سطح شهر رشت به ما می‌رسد گزارش‌ها مطلوب نبوده و انتقاد ما را دوچندان کرده است، افزود: در بسیاری از مراکز درمانی صرفاً با پاسخ اینکه کیت تشخیص نیست یا امکان درمان  وجود ندارد مردم را رها می‌کنند، چنین وضعیتی قابل‌پذیرش نبوده و مسئولین استانی و درمانی باید پاسخگوی چنین رفتاری باشند.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با ابراز تأسف از این‌که بیمارستان رازی، ولیعصر، پورسینا مملو از بیماران کرونایی بوده و مراکز درمانی ازجمله رودبارتان مرکز ۱۶، توحید گلسار و سایر مراکز درمانی، نیز مملو از مراجعات کرونایی ‌است، گفت: مراکز شبانه‌روزی بخش‌ها مملو از بیمارانی است که منتظر درمان هستند، متأسفانه به دلیل عدم مدیریت درست و اینکه کیت تست کرونا  به‌اندازه در استان وجود ندارد می‌گویند، این یک اپیدمی بوده پس لزوماً همگان کرونا دارند و این‌گونه خانواده‌ها را سردرگم  رها می‌کنند.

احمدی با بیان اینکه عدم‌تشخیص به هنگام و نبود کیت تست، خسارت‌های جبران‌ناپذیری را برای  خانواده‌ها به همراه دارد، افزود: اصطلاح غلطی است که آقایان می‌گویند در اپیدمی همگان کرونا را دارند و نیازی به تشخیص از طریق کیت نیست لذا تأکید می‌کنم مسئولین استانی اگر توان ندارند تا پیک کرونا را کنترل کنند مسئولیت را به دیگران بسپارند.

احمدی با تأکید بر اینکه پیگیری سلامت مردم از وظایف ماست و متأسفانه مسئولین علوم پزشکی به مراکز درمانی شلوغ توجهی نمی‌کنند، خاطرنشان کرد: برخی از مسئولان پزشکی مدعی هستند که نیازی به تشخیص کرونا نبوده و در این اپیدمی همگان محکوم‌به کرونا هستند این سیاست نادرست  موردقبول نبوده چراکه هرروز آمار مرگ‌ومیر بالا می‌رود.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه وظیفه ستاد مقابله با کرونا استان رسیدگی به نیازمندی‌ها و تأکید بر جلوگیری از مسافرت‌ها به‌عنوان یک ضرورت است، بیان کرد: استاندار  رئیس علوم پزشکی، ستاد مقابله با کرونا با بی‌توجهی به این موضوع، کادر درمان عزیز و زحمتکش را هرروز خسته‌تر و مردم را نیز به خاطر می‌کنند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: کیت تشخیص مراکز درمانی مراکز درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۸۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند