Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهیل مهدی گفت: قاعدتاً الویت با شروع لیگ است اما اگر زمان مناسبی داشته باشیم و تا آخر فصل زمانبندی مناسبی داشته باشیم با سوپر جام شروع می‌کنیم در غیر این صورت برگزاری سوپر جام در شرایط بحرانی الویت دوم ماست.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سهیل مهدی، مسؤول کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال در خصوص برگزاری بازی فینال جام حذفی، اظهار کرد: ما نهایت تلاش خود را کردیم که بازی خوبی برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم در بین مردم عزیز کشورمان، هوادران دو تیم فولاد و استقلال رو سفید باشیم. برای هر دو تیم خوب استقلال و فولاد خوزستان در فصل آینده آرزوی موفقیت می‌کنم.

مهدی در خصوص میزبانی اصفهان و امکانات ورزشگاه نقش جهان برای فینال جام حذفی، اظهار کرد: در ابتدا از تمام مسئولین و مراکز دخیل در برگزاری این دیدار تشکر می‌کنم. فضا و اتمسفر خوبی را داشتیم و دوستان در اصفهان شبانه روز در تلاش بودند و به ما کمک کردند تا یک میزبانی عالی را داشته باشیم. امیدوارم مسابقات بین‌المللی را در اصفهان با حضور هواداران و اصحاب رسانه میزبانی کنیم زیرا ورزشگاه نقش جهان یکی از ورزشگاه‌های بزرگ کشور در کنار دیگر ورزشگاه‌ها است.

مهدی در خصوص تاریخ شروع مسابقات فصل آینده و لیگ برتر، تصریح کرد: یک سری شرایط و مشکلات در خصوص شیوع ویروس کرونا داریم که متأسفانه امروز به بالاترین میزان خود در تعداد هم وطنان فوت شده رسید، تمامی شرایط برای شروع فصل آینده در گرو چگونگی پاندمی کرونا در کشور است. در ابتدا باید موضوع بهداشت در جامعه کنترل شود. ما نیاز داریم در بحث تیم‌های ملی میزبانی‌های خود را داشته باشیم. امیدوارم شیوع کرونا هرچه سریع‌تر کنترل شود تا در کنار این موضوع بتوانیم برنامه‌ریزی سالم‌تر و خالی از ایراد داشته باشیم. به دلیل شرایط کرونا و تعطیلی‌هایی را فیفا و AFC برای ما اعمال کردند، فصل خوبی را نداشتیم. اگر شرایط مناسب‌تر شود قطعاً ما نیز برنامه‌ریزی بهتری خواهیم داشت و در فضای سالم‌تر با برنامه‌ریزی بهتر و حداقل تأخیر می‌توانیم فصل را شروع کنیم.

وی ادامه داد: با سرمربی تیم ملی فوتبال صحبت کردم و قرار شد برنامه اردوهای تیم ملی را دریافت کنیم. اردوهای تیم ملی برای ما مهم است. به نظر می‌رسد با توجه به تمامی شرایط شروع مسابقات در اواخر مهر ماه باشد. قاعدتاً الویت با شروع لیگ است اما اگر زمان مناسبی داشته باشیم و تا آخر فصل زمانبندی مناسبی داشته باشیم با سوپر جام شروع می‌کنیم در غیر این صورت برگزاری سوپر جام در شرایط بحرانی الویت دوم ماست.

وی با اشاره به قانون منع ورود بازیکنان خارجی به تیم‌ها، گفت: در کارگروهی بر روی این موضوع کار شده است، پیش نویس آماده شده است و به مرحله نهایی شدن رسیده تا به هیئت رئیسه سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال ارسال شود و در نهایت اگر تصویب شد به باشگاه‌ها ابلاغ می‌شود. قاعدتاً این موضوع هرچه سریع‌تر باید انجام شود تا تیم‌ها خود را آماده کنند.

مهدی ادامه داد: تا هفته‌های آخر لیگ این امکان وجود داشت تا تیم‌ها سهمیه بگیرند و موضوع سقوط تیم‌ها مشخص نبود. جدول نزدیکی در این فصل داشتیم و به نظر می‌رسد همه تیم‌ها رقابت خوبی داشتند.

وی در خصوص حضور هواداران در ورزشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: حضور هواداران در ورزشگاه‌ها صد در صد توسط سازمان بهداشتی کشور تصمیم‌گیری می‌شود. قاعدتاً ما با بحث حضور هواداران روی سکوها پیرو سازمان بهداشتی کشور و وزارت بهداشت هستیم. امیدوارم به تدریج شاهد حضور هواداران باشیم زیرا برای تیم‌های ملی به این موضوع نیاز داریم.

مهدی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر دادن برنامه‌ای مشخص به تیم‌ها تا پایان فصل، گفت: در حال حاضر ما برنامه را به صورت تقریبی تا آخر فصل چیده‌ایم. آن چیزی که به برنامه و جدول تنش وارد می‌کند اتفاقات غیر منتظره است از جمله تغییرات تقویم بین المللی و مسائل شیوع کرونا که به ما تحمیل شد. ما نهایت تلاش خود را می‌کنیم که با زمان بندی بهتر حداکثر برنامه را به تیم‌ها تقدیم بکنیم.

وی در خصوص حضور بدون مشکل خبرنگاران در ورزشگاه‌ها، گفت: امیدوارم بحث واکسیناسیون تا شروع فصل آینده به نتیجه رسیده باشد تا بتوانیم حضور خبرنگاران را در ورزشگاه داشته باشیم. تمام این موارد منوط به دستوراتی است که از سمت وزارت بهداشت به ما ابلاغ می‌شود.

کد خبر 513280

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان لیگ فوتبال سازمان لیگ فوتبال ایران مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال لیگ برتر فوتبال فدراسیون فوتبال شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مناسبی داشته باشیم حضور هواداران ورزشگاه ها فصل آینده سوپر جام تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۹۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان

اهمیت زمان و مدیریت صحیح آن در دنیای امروز بیش از پیش احساس می‌شود و چرخه فعالیت، صنعت و زندگی بر مدیریت صحیح زمان استوار است؛ در واقع زمان، منبعی مهم، اما فناپذیر و مدیریت صحیح این منبع گرانبها، حائز اهمیت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بنا بر اعتقاد متخصصان حوزه روانشناسی، زمان یکی از مهم‌ترین و باارزش‌ترین منابعی است که افراد در اختیار دارند و درک اهمیت مدیریت زمان و داشتن برنامه‌ریزی برای رسیدن به چگونگی بهبود عملکرد از دیرباز مورد توجه تمام افراد بوده است.

فرایند برنامه‌ریزی و کنترل زمان مصرف شده برای انجام فعالیت‌های خاص، تحت عنوان فرایند مدیریت زمان شناخته می‌شود که می‌تواند بهبود عملکرد، افزایش بهره‌وری، کاهش فشارها و آسیب‌های روانی، کاهش سطح استرس، تحقق اهداف و تسهیل مسیر رسیدن به هدف را به همراه داشته باشد.

بر اساس نظر صاحبان امر، زمان، منبعی محدود است و مدیریت نامناسب آن نتایج فاجعه‌باری به بار خواهد آورد، اما در مقابل، مدیریت مناسب زمان می‌تواند فرصت‌های بسیاری را در اختیار افراد قرار دهند تا با بهبود کارایی و بهره‌وری، در مدت زمانی کمتر به اهداف خود دست پیدا کنند.

اولویت‌بندی اهداف و فعالیت‌ها و اختصاص دادن زمانی مشخص برای انجام آنها، می‌تواند تعریف ساده‌ای از مدیریت زمان باشد؛ البته مد نظر داشتن فرصتی برای استراحت و تفریح در میان سایر فعالیت‌ها به منظور حفظ انگیزه و قوای روحی و جسمی حائز اهمیت است.

بروز استرس و کاهش کارایی در پی مدیریت نکردن زمان

حسین روزبهانی، دکترای روانشناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مدیریت زمان یکی از مهمترین مهارت‌هایی است که نقش کلیدی در موفقیت دارد و به افراد کمک می‌کند تا بتوانند کنترل زمان و زندگی خود را به دست بگیرند، در واقع مدیریت زمان فرایند نظم بخشیدن و برنامه‌ریزی برای تعیین چگونگی تقسیم زمان به منظور انجام فعالیت‌های خاص است.

وی با بیان اینکه مدیریت زمان به افراد اجازه می‌دهد هوشمندانه‌تر کار کنند و از همین رو می‌توانند فعالیت‌های بیشتری را در مدت زمانی کمتری به پایان برسانند، افزود: در صورتی که افراد نتوانند زمان خود را به خوبی مدیریت کنند، کارایی آنها کاهش خواهد یافت و دچار استرس می‌شوند.

عضو سازمان روان‌شناسی کشور با بیان اینکه افراد باید بدانند که اولویت فعالیت‌ها به چه صورت است و اوقات و زمان خود را صرف فعالیت‌هایی کنند که اولویت بالاتری دارند و زندگی آنها را متحول می‌کنند، تصریح کرد: مدیریت زمان در واقع عمل یا فرایند طراحی به‌کارگیری کنترل آگاهانه روی زمانی است که صرف فعالیت‌های مشخص، به منظور افزایش اثربخشی کارایی یا باروری می‌شود.

روزبهانی با بیان اینکه در طول تاریخ، زمان و ابعاد مختلف آن مورد توجه تمام افراد و تمدن‌ها بوده است و امروزه نیز این توجه بیش از پیش احساس می‌شود، ادامه داد: در واقع فناوری‌های نو محیطی فراهم کرده است که در کوتاه مدت افراد می‌توانند به اطلاعات بی‌شماری دسترسی پیدا کنند و فعالیت‌ها را بسیار سریع‌تر و آسان‌تر از پیش انجام دهند.

نقش سرعت عمل در انجام فعالیت‌ها پررنگ‌تر می‌شود

وی با اشاره به اینکه تمایل داشتن سرعت عمل در انجام فعالیت‌ها روز به روز بیشتر می‌شود، گفت: اعتقاد بر این است که برای موفقیت بیشتر در زندگی شخصی و در زندگی حرفه‌ای، افراد نیازمند به‌کارگیری راهبردهای مدیریت زمان هستند و این راهبردها برای استفاده بهینه از وقت تنظیم شده و به عنوان روش‌هایی برای پایش و کنترل زمان به کار می‌رود.

عضو سازمان روان‌شناسی کشور اضافه کرد: در واقع با استفاده مؤثر از زمان، می‌توان اهداف را مشخص و وظایف فعالیت‌ها را برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی کرد، با برنامه‌ریزی و اختصاص زمان، درک افراد از زمان در دسترس افزایش می‌یابد و در نتیجه می‌توانند از زمان خود به صورت هدفمند و سازمان یافته بهره‌مند شوند.

روزبهانی خاطرنشان کرد: اولویت‌بندی امور و اختصاص زمان مشخص به هر فعالیت موجب می‌شود وظایف گوناگون به موقع انجام شود، استفاده از روش‌های مدیریت زمان، بینش افراد در خصوص نحوه استفاده از زمان را بهبود می‌بخشد، تخمین دقیق‌تری از مدت زمان لازم برای انجام فعالیت‌ها به افراد ارائه می‌دهد و در نتیجه، نتایج مفیدتری حاصل خواهد شد.

مسیر مه‌آلود هدف

سمیه طاهری، کارشناس روانشناسی با بیان اینکه برنامه‌ریزی راهکاری است که مسیر دستیابی به اهداف را مشخص می‌کند، اظهار کرد: در واقع می‌توان اعتقاد داشت که داشتن برنامه‌ریزی، صرفه‌جویی در زمان و انرژی را به همراه خواهد داشت و افراد با این شیوه می‌توانند بر احمال کاری و تنبلی غلبه کنند.

وی افزود: برنامه‌ریزی بر اساس اهمیت اولویت‌ها انجام می‌شود و انعطاف‌پذیر بودن از ارکان اصلی یک برنامه مناسب به شمار می‌رود، همچنین اولویت‌ها می‌توانند به صورت دوره‌ای تغییر کنند و افراد حتی در اولویت‌های فعالیت‌های روزمره خود باید بازنگری و امکان ایجاد تغییرات را مدنظر قرار دهند.

این روانشناس با بیان اینکه مدیریت زمان نقش اساسی در موفقیت یا شکست افراد دارد، تصریح کرد: گام برداشتن به سمت هدف بدون برنامه‌ریزی مانند گام برداشتن در مسیری مه آلود است و امکان خطا و بروز اشتباه در این مسیر افزایش می‌یابد.

طاهری با اشاره به افزایش بهره‌وری و کارآمدی افراد در پی داشتن برنامه‌ریزی و مدیریت زمان ادامه داد: افراد هنگام داشتن برنامه‌ریزی، روی اولویت‌های اصلی تمرکز بیشتری خواهند داشت و این موضوع به مرور زمان منجر به افزایش اعتماد به نفس آنها خواهد شد.

افزایش خلاقیت و نوآوری؛ ارمغان مدیریت زمان برای افراد

وی گفت: بسیاری از افراد، هنگام مواجه شدن با تعداد زیادی فعالیت در دستور کار، دچار اضطراب و استرس خواهند شد، از همین رو داشتن برنامه‌ریزی یکی از بهترین راهکارهای کنترل و کاهش استرس و اضطراب به شمار می‌رود.

این روانشناس با بیان اینکه سردرگمی از دیگر مشکلاتی است که افراد هنگام نداشتن برنامه‌ریزی با آن مواجه می‌شوند، اضافه کرد: افزایش خلاقیت و نوآوری از دیگر فوایدی است که مدیریت زمان به افراد هدیه می‌دهد؛ مدیریت زمان همچنین نقاط ضعف افراد را بهبود می‌بخشد و در نتیجه مانع از دست رفتن فرصت‌ها خواهد شد.

طاهری با اشاره اینکه اختلالات خواب، اختلالات خوردن، درگیر شدن با مشکلات روحی متعدد حتی افسردگی از جمله مواردی است که می‌تواند افراد بدون برنامه‌ریزی را درگیر سازد، خاطرنشان کرد: ایجاد تعادل میان کار و زندگی، از دیگر دستاوردهای داشتن برنامه‌ریزی و مدیریت زمان است که اثرات آن بر تمام ابعاد زندگی افراد قابل مشاهده خواهد بود.

متخصصان معتقدند؛ مهارت‌های ضعیف مدیریت زمان می‌تواند مشکلات زیادی از جمله کمبود خواب، نارضایتی، مشکلات سلامتی و اضطراب را به همراه داشته باشد، اما در مقابل، مدیریت زمان می‌تواند باعث شود که فرد در مدت زمان کمتری، فعالیت‌های بیشتری را انجام دهد، همچنین افرادی که مهارت‌های مدیریت زمان را می‌دانند، نظم بیشتری دارند، لذا داشتن توانایی در برنامه‌ریزی و پایبندی موجب بهبود و ارتقای میزان کارایی افراد در زندگی فردی و اجتماعی آنها خواهد شد.

کد خبر 748738

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • ترزیچ: ما برای فینال گرسنه‌تر از پاریسیم!
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • واکنش‌ها به اظهارات جنجالی مهدی نصیری در بی‌بی‌سی
  • درگیری در یک ورزشگاه در فیروزآباد
  • تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد