Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آنتونی فاوچی، رئیس «موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی» در ایالات متحده گفت: روند واکسیناسیون کرونا در آمریکا دچار وقفه شده است. این در حالی است که بیش از نیمی از جمعیت این کشور به طور کامل در برابر ویروس کرونا واکسینه شده‌اند. مشکل، عدم تمایل مابقی جمعیت به دریافت واکسن کرونا اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنتونی فاوچی، مشاور کاخ سفید در ارتباط با بیماری‌های عفونی اعلام کرده است که خطر شیوع سویه جدید ویروس کرونا جدی است.

او یگانه راه موثر در مقابله با همه‌گیری کرونا را واکسیناسیون می‌داند و از الزام آن سخن گفته است. در حال حاضر شمار موارد جدید ثبت ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته است.

در حالی که در نیمه نخست ماه ژوئن، میانگین روزانه ابتلا به ویروس کرونا در یک بازه زمانی هفت روزه، حدود ۱۱ هزار مورد در روز بود، اکنون متوسط ابتلای روزانه به این ویروس به ۱۰۰ هزار مورد رسیده است و بیشترین میزان موارد ابتلا مربوط به سویه دلتاست.

فاوچی تاکید کرده است: هرگاه اقدامی برای جلوگیری از گسترش شیوع ویروس کرونا صورت نگیرد، احتمال جهش مجدد این ویروس منتفی نیست.

او پیش‌بینی کرده است : سویه جدید می‌تواند خطرناک‌تر از سویه‌های پیشین است و چه بسا واکسن‌های موجود نیز در برابر آن ناکارآمد باشند. از این رو، به باور او باید واکسیناسیون را اجباری کرد.

شمار قابل ملاحظه‌ای از مردم آمریکا بر این باور هستند که صدور مجوز استفاده از واکسن‌ها به علت شرایط ناشی از شیوع کرونا اضطراری بوده و تحقیقات لازمه درباره عوارض جانبی آن‌ها صورت نگرفته است.

فاوچی ضمن تایید این موضوع ابراز امیدواری کرده است که تحقیقات پیرامون واکسن‌های مقابله با کرونا به‌زودی به فرجام برسد و مجوز اصلی استفاده از این واکسن‌ها صادر شود. احتمال چنین امری حتی در ماه اوت نیز منتفی نیست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۰۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این عنکبوت بی رحم و خطرناک است(عکس)

عصر ایران - عنکبوت شکارچی گلسنگ (Lichen Huntsman Spider) با نام علمی Heteropoda boiei به نام عنکبوت گلسنگ نیز شناخته می شود و به سرده Heteropoda در خانواده Sparassidae تعلق دارد. این نوعی عنکبوت شکارچی است که در آسیا و استرالیا یافت می شود. این عنکبوت ها می توانند از نظر رنگ متفاوت باشند و ترکیب های رنگی مختلفی از آنها وجود دارد.

عنکبوت شکارچی گلسنگ برای شکار طعمه خود تار نمی تند، بلکه در میان خزه ها و گلسنگ ها کمین کرده و زمانی که طعمه در فاصله مناسب قرار گرفت، به آن حمله می کند. به واسطه ترکیب رنگ خود، آنها می توانند بین خزه ها و گلسنگ ها استتار کنند.

رژیم غذایی آنها بیشتر از حشرات و سایر بی مهرگان و گاهی اوقات مارمولک های کوچک تشکیل شده است. عنکبوت شکارچی گلسنگ اغلب در شکاف پوست درختان زندگی می کند. آنها می توانند بسیار سریع حرکت کنند و اغلب از پرش فنری در حین دویدن استفاده می کنند. این عنکبوت ها می توانند روی دیوارها و حتی سقف راه بروند.

در صورتی که یک عنکبوت شکارچی گلسنگ را بردارید، احتمال این که واکنش چسبیدن را از خود نشان دهد، زیاد است که جدا کردن حیوان از طریق تکان دادن را دشوار کرده و احتمال گاز گرفته شدن توسط آن را افزایش می دهد.

عنکبوت های ماده مدافعان سرسختی از کیسه های تخم و فرزندان خود هستند. در صورتی که تحریک شوند، آنها یک نمایش هشدار دهنده را به اجرا می گذارند. اگر هشدارها نادیده گرفته شوند، احتمال حمله و گاز گرفتن عنکبوت وجود دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فرار عجیب عنکبوت گردباف نر پس از جفت‌گیری (+فیلم و عکس)

دیگر خبرها

  • (تصاویر) این عنکبوت بی‌رحم و خطرناک است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • این عنکبوت بی رحم و خطرناک است(عکس)
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!