Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان رشت با بیان اینکه تعداد بستری شده‌های کرونا از ۷۰۰ نفر به ۱۰۰۵ نفر رسیده است، گفت: درست است که در تهیه واکسن مشکلاتی وجود دارد ولی در توزیع باید متناسب با سهم جمعیت شهرستان باشد.

علی فتح‌اللهی امروز در ستاد کرونای شهرستان رشت که در فرمانداری برگزاری شد، ضمن تسلیت فرارسیدن ایام عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) اظهار کرد: متاسفانه امسال هم مجبور هستیم مراسم‌ها و برنامه‌های گرامیداشت دهه محرم را با محدودیتی که وجود دارد برگزار کنیم و نمی‌توانیم آنطور که باید شاهد تجمعات عزاداران باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم ضمن رعایت موازین و پروتکل‌های بهداشتی بتوانیم در برگزاری برنامه‌ها مشارکت فعالانه داشته باشیم.

فرماندار شهرستان رشت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی و روز خبرنگار افزود: از زحمات اصحاب رسانه قدردانی ویژه داریم که همواره در شرایط سخت و بحرانی و مناطق خطرآفرین برای انجام رسالت‌شان تلاش می‌کنند، از ادارت انتظار دارم که همواره حرمت این عزیزان را حفظ کنند زیرا هر تصمیمی که ما در جلسات می‌گیرم در نهایت با تلاش خبرنگاران به اطلاع مردم می‌رساند.

رئیس ستاد کرونای شهرستان رشت گفت: اصحاب رسانه زبان گویای ما هستند و گاهی حتی به دلیل ارتباطی که با مردم دارند می‌توانند کمی و کاستی‌ها را به اطلاع ما برسانند، این یک فرصت خوبی است که بتوانیم از ظرفیت آنان استفاده کنیم.

وی ادامه داد: آمارها و شرایط کرونا و تعداد بستری‌ها خود بازگو کننده وضعیت کنونی در روند ابتلا است، در هر دو ثانیه یک مبتلا و در هر سه دقیقه یک فوتی کرونا را در کشور داریم که این یک فاجعه و بحران محسوب می‌شود لذا همه باید کمک کنند.

فتح‌اللهی با اشاره به اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی کم هزینه ترین راه پیشگیری از کروناست، بیان کرد: همه امور روزمره نظیر فعالیت‌های شغلی و اقتصادی، آموزشی، اجتماعی و فرهنگی مشروط به این است که سلامت باشیم، باید سالم باشیم که بتوانیم از مراکز گردشگری و تفریحی استفاده کنیم. در شرایط فعلی دو راه بیشتر نداریم که باید همزمان اتفاق بیافتند که یک مورد رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دیگری انجام واکسیناسیون است.

رئیس ستاد کرونای شهرستان رشت خاطرنشان کرد: انتظار ویژه‌ای را از حوزه بهداشت و درمان استان دارم، با توجه به اینکه جمعیت ثابت شهرستان رشت ۴۰ درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهد که مضاف‌بر اینکه ما روزانه شاهد ترددهای بسیاری از هم استانی‌ها به مرکز استان هستیم که خدمات می‌دهیم لذا با این وجود باید سهمیه دُزهای واکسن شهرستان رشت افزایش یابد.

وی ادامه داد: با وجود حساسیت موجود و آمار بستری‌ شده‌ها اگر هر روز هم تعداد مراکز واکسیناسیون را افزایش دهیم ولی تعداد واکسن با تعداد مراکز تزریق همخوانی نداشته باشد، هیچ فایده‌ای ندارد. انتظار داریم با وجود جمعیت شناوری که روزانه به شهرستان رشت مراجعه می‌کنند سهمیه واکسن افزایش یابد.

فرماندار شهرستان رشت افزود: این انتظار وجود دارد میزان دز واکسنی که وارد استان می‌شود به تناسب جمعیت باشد، درست است که در تهیه واکسن مشکلاتی وجود دارد ولی در توزیع باید متناسب با سهم جمعیت شهرستان باشد.

فتح‌اللهی ادامه داد: مورد بعدی که باید به شدت مورد توجه قرار گیرد این است که افراد پس از دریافت پیامک برای تزریق واکسن مراجعه کنند چون به تعداد رده سنی واکسن در هر منطقه توزیع می‌شود. پیشنهاد می‌شود تا زمانی که پیامک دادیم و سهمیه تمام شد پایگاه چمران و ملوان را تعطیل کنیم زیرا همواره پر ازدحام است و این خود با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تضاد است و در مناطق دیگر مراکز جایگزین در نظر گرفته شود.

رئیس ستاد کرونای شهرستان رشت در خصوص تعطیلی اماکن گفت: وقتی قانون صراحتا اعلام کرده که کدام مشاغل اجازه فعالیت دارند ما نمی‌توانیم نظر دهیم لذا حتما در مواقع ظهر و شب اکیپ‌هایی که وجود دارد باید سرکشی کنند و در صورت عدم رعایت مصوبه قانون اقدام قانونی صورت گیرد، عدم پیگیری این موضوع خود شامل پیگرد قانونی می‌شود لذا دستگاه‌ها باید راسا ورود کنند.

وی اضافه کرد: بازارهای هفتگی، پارک‌ها و بوستان‌ها، اتراق و کمپینگ‌ها، اماکن گردشگری و رستوران‌ها باید تعطیل شود، چاره‌ای نیست؛ دوست نداریم چنین اتفاقی بیافتداما شرایط خطرناک شیوع کرونا می‌طلبد که تعطیلی‌ها اعمال شوند.

فتح‌اللهی با اشاره به تزریق یک نوع واکسن در برخی از مراکز، خطاب به شبکه بهداشت و درمان شهرستان گفت: اگر می‌توانید حداقل دو نوع واکسن برای فرهنگیان و اصحاب رسانه در نظر بگیرید تا بتوانند بنابر تمایل نوع واکسن را انتخاب کنند تا شائبه‌ای پیش نیاید.

وی با بیان اینکه آمار مبتلایان و فوتی‌های روزانه کاملا گویای وضعیت فعلی است، تصریح کرد: بنابر گزارش‌ها افرادی که در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند قبلا هیچ دز واکسن را دریافت نکرده‌اند و این نشان می‌دهد که واکسیناسیون موثر بوده است.

فرماندار شهرستان رشت با اشاره به تزریق واکسن به ۶۰۰۰ نفر از عوامل اجرایی انتخابات، گفت: از فردا هم تزریق دز دوم واکسن عوامل اجرایی انتخاب آغاز می‌شود.

فتح‌اللهی با اشاره به اینکه از تعداد ۷۰۰ بستری در هفته گذشته به تعداد ۱۰۰۵ نفر بستری بیمار کرونایی در بیمارستان‌های شهرستان رسیده‌ایم، تاکید کرد: مردم شرایط را جدی بگیرند زیرا وضعیت از حالت نرمال و قابل کنترل خارج شده است و قطعا تعداد بستری‌ها در یک ماه آینده بیشتر از اینها پیش بینی می‌شود لذا باید پروتکل‌ها جدی گرفته شوند.

وی با اشاره به تزریق حدود ۲۰۰ هزار دز واکسن در شهرستان رشت، گفت: از این تعداد ۱۵۰ هزار دز نوبت اول و ۵۰ هزار دز نوبت دوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

فرماندار رشت از تعداد پذیرش ۱۷۷ بیمار کرونایی به صورت روزانه به ۲۴۳ بیمار رسیده‌ایم، افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲۵۸۴۳ بیمار کرونایی در مراکز درمانی بستری شدند که متاسفانه ۳۲۳۷ نفر آنها فوت کرده‌اند.

رئیس ستاد کرونای شهرستان رشت یادآور شد: پایگاه واکسیناسیون در بخش‌های شهرستان رشت به ۹ پایگاه افزایش پیدا کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی فرماندار رشت همه باهم علیه کرونا فرماندار شهرستان رشت پروتکل های بهداشتی بیمار کرونایی پروتکل ها فتح اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۰۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است، گفت: در حال حاضر ۱۶ پایگاه در گلستان فعال است و تعداد شش پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، قاسم غریب‌آبادی، امروز -سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت- در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در سال گذشته نیروهای امدادونجات هلال‌احمر که مهمترین حوزه در ارائه خدمات به مردم است، یک هزارو ۹۷۴ حادثه را پوشش دادند.

وی افزود: در این رابطه با یک هزارو ۷۱۷ دستگاه آمبولانس، ۲۸۴ دستگاه خودروی نجات، ۳۰۵ دستگاه ست کمک‌دار و ۶۰ دستگاه ست کوهستان نیروهای امداد و نجات هلال احمر استان به حادثه‌دیدگان خدمت‌رسانی کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: از حوادث رخ داده در گلستان، تعداد یک هزار و۴۰۴ حادثه جاده‌ای و ۱۰۸ حادثه مربوط به کوهستان گزارش شده‌است.

وی تاکید کرد: هلال‌احمر فارغ از ملیت و قومیت با شعار بی‌طرفی به صورت شبانه‌روزی به تمام افرادی که نیازمند کمک هستند، دست یاری می‌دهد.

غریب‌آبادی با بیان اینکه در سال گذشته ساختمان ستادی هلال‌احمر واقع در کمربندی گرگان آماده بهره‌برداری شد، افزود: برای سهولت کار ارباب‌رجوع و جلوگیری از هرگونه بار ترافیکی سنگین، تمام عوامل هلال‌احمر برای پاسخگویی بهتر در این ساختمان مستقر شدند.

وی ضمن یادآوری این مطلب که در حوزه پایگاه‌های امدادونجات بین‌جاده‌ای اتفاقات خوبی در استان گلستان رخ داده است، اضافه کرد: در هفته دولت سال‌جاری شاهد بهره‌برداری از دو پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای نوکنده، با اعتبار دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای آق‌قلا با اعتبار چهار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان خواهیم بود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ در حوزه امدادونجات حدود یک هزار و ۹۷۴ حادثه امدادرسانی شده که از این تعداد یک هزار و ۴۰۴ حادثه جاده‌ای، ۱۰۸ حادثه کوهستانی بوده و تعداد دو هزار و ۵۶۶ ناوگان در این حوادث استفاده شده است.

وی در رابطه با پروژه‌های انجام شده سال ۱۴۰۲ بیان کرد: مهمترین دستاورد هلال، جانمایی در ساختمان جدید به لحاظ پدافند غیرعامل نیروهای امدادی بود، زیرا نیروها باید در مکانی که قدرت مانور وجود دارد، اسکان داشته باشند.

غریب‌آبادی با اشاره به کمبود نیروی فیزیوتراپ در جمعیت هلال‌احمر گلستان اضافه کرد: در شهرستان علی‌آبادکتول با همکاری نیکوکاران و با اعتبار دو میلیارد تومان، مرکز فیزیوتراپی احداث و تجهیز شده‌است.

وی با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است، تصریح کرد: در حال حاضر تعداد ۱۶ پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای در گلستان فعال است و در نیازسنجی‌های انجام شده، تعداد شش پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از ساخت پایگاه در محورهای بندرترکمن به گمیشان، دلند، گنبدکاووس به کلاله، خوش‌ییلاق در نزدیکی روستای کاشیدار و نوکنده خبر داد و گفت: دو پایگاه در هفته دولت سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

کد خبر 751306

دیگر خبرها

  • هلال احمر دیگر انبار خالی ندارد/ اگر اجازه دهند نمی‌گذاریم بیمار بدون دارو برگردد
  • تعداد ۳۷ هزار نفر در جنوب کرمان واجد شرایط مسکن ملی شناخته شدند
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • بودجه هلال احمر متناسب با ماموریت‌های محوله نیست
  • توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر لرستان
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای
  • آغاز واگذاری ۱۲۴ قطعه زمین به خانوارهای مشمول قانون جوانی جمعیت در ماکو
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • دفاع «بانکی» از قانون جوانی جمعیت/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان