Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-30@04:55:53 GMT

هند مهم‌ترین مقصد صادرات نفت خام آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۰۶۸۵

هند مهم‌ترین مقصد صادرات نفت خام آمریکا

دهلی‌نو در ماه ژوئن روزانه حدود ۵۲۱ هزار بشکه نفت خام از آمریکا وارد کرد که ۱۶۰ هزار بشکه بیشتر از ماه پیش بود و دلیل آن هم تداوم بهبود تقاضای ناشی از شیوع ویرانگر ویروس کروناست.

به گزارش آرگوس مدیا، اداره سرشماری آمریکا از افزایش ۲۸ درصدی صادرات نفت‌خام این کشور در ماه ژوئن خبر داد.

اداره سرشماری آمریکا در تازه‌ترین گزارش داده‌های تجاری اعلام کرد: در پی افزایش قابل‌توجه صادرات این کشور به هند و کره‌جنوبی، صادرات نفت‌خام آمریکا در ماه ژوئن ۲۸ درصد افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این داده‌ها، مجموع صادرات نفت‌خام داخلی آمریکا در ماه ژوئن به‌طور میانگین ۳ میلیون و ۴۹۰ هزار بشکه در روز بود که نسبت به صادرات روزانه ۲ میلیون و ۷۱۰ هزار بشکه‌ای این کشور در ماه مه افزایش داشته است.

صادرات روزانه نفت‌خام آمریکا در ماه ژوئن از ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار بشکه صادرات این کشور در مدت مشابه پارسال فراتر رفته است.

هند مهم‌ترین مقصد صادرات نفت خام آمریکا در ماه ژوئن ۲۰۲۱ به‌شمار می‌رود. دهلی‌نو در ماه ژوئن روزانه حدود ۵۲۱ هزار بشکه نفت خام از آمریکا وارد کرد که ۱۶۰ هزار بشکه بیشتر از ماه پیش بود و دلیل آن هم تداوم بهبود تقاضای ناشی از شیوع ویرانگر ویروس کروناست.

پالایشگاه‌های دولتی هند در ماه دسامبر با تنوع‌بخشی در سبد واردات نفت خام، انواع متفاوت‌تری از نفت‌خام ایالات متحده را وارد کردند.

پالایشگاه شرکت ایندین اویل (IOC) هم‌اکنون نفت سبک وست تگزاس را به‌عنوان نوع نفت خام واجد شرایط به مناقصه‌های واردات هفتگی خود اضافه کرده است.

شرکت پالایشگر هندوستان پترولیوم نیز اوایل امسال مناقصه منحصربه‌فردی را برای خرید نفت‌خام نوع «مارس» به‌منظور تأمین خوراک پالایشگاه «ویزاگ» برگزار کرد.

بنابر این گزارش، صادرات نفت‌خام آمریکا به کره‌جنوبی در ماه ژوئن به‌طور میانگین به حدود ۴۶۲ هزار بشکه در روز رسید که حدود ۵۰ درصد نسبت به ماه گذشته افزایش داشته است.

در همین حال، صادرات نفت‌خام آمریکا به مقصد چین نسبت به پارسال کاهش یافت و در ماه ژوئن به‌طور میانگین رقم ۲۴۴ هزار بشکه در روز را ثبت کرد، این در حالی است که این کشور در ماه مه ۳۵۰ هزار بشکه در روز نفت‌خام به چین صادر کرده بود.

برچسب هاایالات متحده آمریکا ایندین اویل (Indian Oil) صادرات نفت هند

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا ایندین اویل Indian Oil صادرات نفت هند آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو صادرات نفت خام آمریکا آمریکا در ماه ژوئن هزار بشکه در روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۰۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

کد خبر 6089969

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟