Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا ، الهه بذر افشان روز دوشنبه در نشست مجازی معرفی خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی در حوزه دارایی‌های فکری افزود: این خدمات از قبیل نیازسنجی،جستجوی دانش پیشین، تحلیل پتنت، تحلیل نقض پتنت، تدوین پیش نویس قرار داد و چند مورد مشاوره است.
وی اضافه کرد: مشاوره و ثبت نشان تجاری در خارج از کشور ،ثبت درخواست موقت PCT همراه با ایالات متحده امریکا، مشاوره و ثبت اختراع در خارج از کشور ،مشاوره و ثبت اختراع داخل کشور، مشاوره و ثبت طرح صنعتی در داخل کشور،مشاوره و ثبت طرح صنعتی در خارج از کشور و ثبت حق به نژادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد:  مهمترین گام در مدیریت مالکیت فکری نیازسنجی و یا ممیزی دارایی‌های فکری است،  این امر به شناسایی دارایی‌های فکری شرکت‌ها، اولویت بندی حفاظت از دارایی‌های فکری شرکت و انتخاب بهترین راهکار حفاظت از دارایی‌های فکری شرکت‌ها کمک خواهد کرد  که  ۹۰ درصد هزینه‌های نیازسنجی تا سقف پنج میلیون تومان به شرکت‌ها اعطا خواهد شد.
بذر افشان، هدف از "تحلیل پتنت" را یافتن خوراک تحقیقاتی مراکز نوآوری و تحقیق و توسعه، اجتناب از دوباره کاری‌های پژوهشی و هدر رفتن سرمایه، ارائه راه حل‌های موجود برای رفع مشکلات فناورانه و شناسایی فناوری‌های کلیدی و رقبا دانست که  صندوق ۷۵ درصد از هزینه‌های فرآیند تحلیل پتنت تا سقف ۲۰ میلیون تومان را بلاعوض اعطا خواهد کرد.
 کارشناس مالکیت فکری صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حمایت تحلیل نقض پتنت، برای شرکت‌های دارای محصولات مهندسی معکوس، در نظر گرفته شده است تا در زمانی که در نمایشگاه‌های خارجی مشارکت می‌کنند کمک خواهد کرد تا از پرداخت غرامت‌های سنگین ناشی از نقض دارایی‌های فکری جلوگیری کند. صندوق ۷۵ درصد از هزینه‌های تحلیل نقض پتنت  تا سقف ۷ میلیون تومان را بلاعوض تامین خواهد کرد.
وی یادآور شد: علاوه بر آن  ۷۵ درصد از هزینه‌های "تدوین پیش نویس قرار داد را تا سقف ۸ میلیون تومان تامین می شود این قرار داد شامل "لیسانس انحصاری یا غیر انحصاری"، فرانچیز"، "محرمانگی"، "فروش" و " همکاری تحقیق توسعه" می‌شود.
به گفته وی از سوی صندوق نوآوری ۹۰ درصد زیر خدمت "جستجوی دانش پیشین" که موجب افزایش قابلیت دفاع کردن از پتنت و مشخص کردن محدوده ادعا بدون نقض پتنت دیگران می‌شود، تا سقف پنج میلیون تومان پرداخت می‌شود.
کارشناس مالکیت فکری صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: "ثبت اختراع" از دیگر خدمات این صندوق است که برای داخل کشور ۸۵ درصد هزینه‌ها تا سقف ۹ میلیون تومان و برای ثبت اختراع در سایر کشورها ۹۰ درصد هزینه‌ها تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان به صورت بلاعوض به شرکت‌ها اعطا می‌شود. همچنین ۹۰ درصد هزینه‌های ثبت اختراع در امریکا تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان پرداخت خواهد شد.
بذرافشان یادآور شد:  ۸۵ درصد ثبت تقاضانامه PCT یا ثبت موقت امریکا تا سقف ۷۰ میلیون تومان از سوی صندوق به شرکت‌ها اعطا می‌شود.
به گفته وی ۸۵ درصد هزینه‌های ثبت نشان تجاری در داخل تا سقف چهار میلیون تومان و ۸۵ درصد ثبت نشان تجاری در خارج از کشور تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان اعطا می‌شود.
بذر افشان با بیان اینکه ۸۵ درصد هزینه ثبت طرح صنعتی در داخل کشور تا سقف پنج میلیون تومان و ۸۵ درصد هزینه‌ها ثبت طرح صنعتی در خارج از کشور تا سقف ۴۵ میلیون تومان از سوی این صندوق به شرکت‌ها پرداخت می‎‌شود، گفت: خدمت جدید "ثبت به نژادی" به خدمات صندوق اضافه شده است که بر اساس آن ۸۵ درصد هزینه‌های آن تا سقف ۲۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود.
وی توضیح داد: ثبت و معرفی ارقام جدید گیاهی، حفظ حقوق مالکیت فکری به نژادگران و حقوق انحصاری تولید، تکثیر، فروش و جلوگیری از واردات به مدت ۱۸ سال از مزایای حمایتی  ثبت حق به‌نژادی است که از سال ۹۹ به لیست خدمان حمایتی صندوق اضافه شده است.

برچسب‌ها صندوق نوآوری و شکوفایی حق ثبت اختراع ایالات متحده آمریکا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش‎ بنیان ‎ها برگزیدگان علم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی حق ثبت اختراع ایالات متحده آمریکا صندوق نوآوری و شکوفایی حق ثبت اختراع ایالات متحده آمریکا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش بنیان ها برگزیدگان علم صندوق نوآوری و شکوفایی ثبت طرح صنعتی ۸۵ درصد هزینه ها دارایی های فکری خارج از کشور درصد هزینه میلیون تومان مشاوره و ثبت مالکیت فکری ثبت اختراع شرکت ها داخل کشور نقض پتنت ۹۰ درصد تا سقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۰۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت:«اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری که امروز برگزار شد، در پاسخ به سوال دانشجودر خصوص ارزیابی شرکت های دانش بنیان و تاثیرات این ارزیابی گفت:در نظام جدید ارزیابی دانش‌بنیان‌ها، علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت هم مورد مطالعه قرار می‌گیرد و شرکت‌ها بر این اساس به شرکت‌ها نوپا، نوآور و فناور تقسیم می‌شوند.

وی افزود: در چند جا شنیدم این همان سیستم تقسیم بندی نوع ۱-۲ و ۳ سابق است که مطلقا اشتباه است؛ نوع ۱-۲ و ۳ سابق بر اساس فناوری تقسیم بندی می‌شد، ولی الان اشتغال تخصصی و گردش مالی نوع تقسیم بندی را مشخص می‌کند.

دهقانی اضافه کرد: شرکت‌های بسیار نوع یک داشتیم که در بازنگری به شرکت نوپا تبدیل شدند و شرکت‌های نوع ۳ داشتیم که به شرکت‌های نوآور و فناور تبدیل شدند.ساز و کار‌های حمایتی از دانش بنیان‌ها در روش جدید متناسب‌تر شدند.

وی خاطرنشان کرد: ۱۰ پارک کشور به کارگزار شناسایی شرکت‌های نوپا تبدیل شده اند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران