Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - تحلیلگران موسسه پژوهشی مریل لینچ معتقدند قرارداد ماه گذشته اوپک پلاس سبب کمبود عرضه نفت در بازارهای جهانی می‌شود.
به گزارش روزنامه خلیج تایمز، بیشتر کارشناسان بازار نفت بر این باورند که توافق ماه گذشته تولیدکنندگان عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) موسوم به ائتلاف اوپک پلاس به کاهش قیمت‌ها کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قیمت‌های جهانی نفت خام با بهبود شرایط اقتصادی جهان پس از شیوع ویروس عالم‌گیر کووید-19 (کرونا) به بالاترین حد خود در یک سال و نیم تا دو سال اخیر رسیده است.
تحلیلگران پژوهشی در موسسه مریل لینچ اعلام کردند: افزایش محدودیت‌ تولید ازسوی تولیدکنندگان عضو اوپک پلاس در کوتاه‌مدت و میان‌مدت تأثیری مثبت بر قیمت نفت می‌گذارد زیرا افزایش عرضه روزانه 400 هزار بشکه برای هر ماه تا دسامبر 2022 می‌تواند در پایان سال 2021 میلادی بازار نفت را با کمبود عرضه نفت روبه‌رو کند.
این تحلیلگران معتقدند تغییر در سطح پایه تولید نفت به این معنا نیست که تولید نفت از ماه آوریل 2022 به‌سرعت یک میلیون و 600 هزار بشکه در روز افزایش می‌یابد، بلکه بیشتر به معنای توزیع دوباره سهمیه‌ها در داخل ائتلاف اوپک پلاس است.
کارن کوستانانیان و اکاترینا اسمیک، تحلیلگران این موسسه گفتند: ممکن است سهمیه‌های تولید در حال تعدیل باشند، این در حالی است که تغییر در خط پایه تولید نشان‌دهنده تعهد کلی اعضای اصلی این ائتلاف است.
کشورهای عضو اوپک پلاس در ماه ژوئیه خط پایه تولید نفت پنج کشور از جمله امارت متحده عربی را افزایش دادند و توافق کردند تا ماه سپتامبر 2022 میلادی به کاهش روزانه 5 میلیون و 800 هزار بشکه‌ای تولید نفت پایان دهند.
در همین حال، تحلیلگران از شدت نگرانی‌ها نسبت به ایجاد نوسان در قیمت‌های نفت پس از تازه‌ترین توافق اوپک پلاس کاستند. دلیل نگرانی‌ها این بود که افزایش عرضه نفت به بازار در آینده و از همه مهمتر، افزایش در مجموع یک میلیون و 600 هزار بشکه به سطح خط پایه تولید روزانه نفت ازسوی اعضای منتخب و عرضه آن به بازار در سال 2022 میلادی سبب ایجاد نوسان در بازار می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پایه تولید تولید نفت اوپک پلاس هزار بشکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۰۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فروردین ۱۴۰۲ بود که سایپا از سدان P۹۰ پرده برداشت. این خودرو در ابتدا با نام کادیلا رونمایی شد اما بعد ها با نام پروژه P۹۰ توسعه پیدا کرد. حالا پس از گذشت بیش از یکسال کاتالوگ سدان P۹۰ منتشر شده است و مشخصات رسمی و نهایی این محصول به صورت رسمی به تایید رسیده است.

براساس گزارش آخرین خودرو، این خودرو قرار است در خط تولید پارس خودرو به تولید برسد و به عنوان یکی از محصولات اختصاصی این زیر مجموعه سایپا در کنار سهند عرضه خواهد شد. تولید رنو تندر ۹۰ یا همان ال ۹۰ بعد از اعمال تحریم های شدید در ایران متوقف شد اما به دلیل کیفیت و دوام بالای این خودرو، همچنان بازار خوبی برای آن شاهد هستیم. همین نکته باعث شد تا سایپا تولید نسخه ایرانیزه شده از ال ۹۰ یا همان داچیا (Dacia) لوگان را پیش ببرد. البته باید دید کیفیت و عملکرد فنی سدان P۹۰ پارس خودرو نسبت به ال ۹۰ چگونه خواهد بود.

کاتالوگ سدان P۹۰

مشخصات فنی سدان P۹۰

بر اساس کاتالوگ منتشر شده، سدان P۹۰ به پیشرانه ME۱۶ مجهز است. این پیشرانه همان پیشرانه EC۵ گروه PSA است که از زمان قبل از برجام به سایپا رسیده و حالا تولید آن در مگاموتور انجام می شود. علاوه بر سدان P۹۰ قرار است در سایپا شاهین پلاس هم این پیشرانه را داشته باشیم. این پیشرانه کلیتی برابر با پیشرانه TU۵ پلاس دارد اما در برخی جزئیات نظیر بلوک سیلندر با آن موتور متفاوت است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی در ال ۹۰ ایرانی توان تولید نهایت قدرت ۱۱۳ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو می رسد. البته احتمالا در آینده نسخه اتوماتی این خودرو با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک DAE را هم خواهیم داشت. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع نیمه مستقل پیچشی است. نکته جالب ترمز های این خودرو است که در جلو دیسکی و در عقب از نوع کاسه ای است!

کابین و امکانات

طراحی کابین سدان P۹۰ الگوهای مشابه با همان تندر ۹۰ را دارد که البته تغییراتی را در برخی جزئیات می بینیم. این سدان در نسخه دنده ای به امکاناتی نظیر فرمان Dکات، کنترل صوتی از روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، دو کیسه هوای جلو، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا مجهز است.

شباهت فنی P۹۰ با شاهین پلاس سایپا

قرار است تا شاهین پلاس سایپا و P۹۰ پارس خودرو از یک قوای محرکه و مجموعه انتقال قدرت استفاده کنند. در حال حاضر نمونه نهایی شاهین پلاس اتوماتیک به بازار کشور معرفی شده و قرار است تا پایان تابستان ۱۴۰۳ این سدان سایپایی به بازار بیاید. خبرنگاران آخرین خودرو هم گزارشی ویدیویی از نسخه نهایی شاهین پلاس به عنوان برادر فنی P۹۰ پارس خودرو تهیه کرده اند که در بخش زیر قابل تماشا است.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902888

دیگر خبرها

  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ |برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد