Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@23:16:01 GMT

۶ نامزد بزنامه ارائه دادند/ نوبانی شهردار بندرعباس شد

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۰۸۶۸

۶ نامزد بزنامه ارائه دادند/ نوبانی شهردار بندرعباس شد

در چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس مهدی نوبانی با ۱۰ رأی به عنوان شهردار این شهر انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، پس از برگزاری مراسم تحلیف اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس در روز ۱۴ مرداد ماه، اعضای این شورا با ابقای عباس امینی زاده موافقت نکردند و عبدالحسین ارجمند را بعنوان سرپرست شهرداری تعیین کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلسه انتخاب شهردار بندرعباس، مجدداً دیروز _یکشنبه ۱۷ مردادماه و امروز ۱۸ مردادماه در این شورا برگزار و اعضای شورا نسبت به انتخاب شهردار اقدام کرده و سپس گزینه‌های تصدی این شهرداری را بررسی کردند.

حسین اخلاقی دیروز ۱۷ مردادماه و سید ناصر اشرفی امروز انصراف خود را اعلام کردند.

سید ناصر اشرفی، علی تیماس، عباس کمالی، محمد مالکی زاده، محمد محسنی و مهدی نوبانی شش گزینه تصدی شهرداری بودند که در صحن علنی برنامه‌های خود را تقدیم اعضای شورا کرده و به پرسش‌های اعضای شورا پاسخ دادند.

نوسازی بافت‌های فرسوده بندرعباس در اولویت است

سیدناصر اشرفی در یکی از جلسات ارائه برنامه توسط نامزدهای شهرداری بندرعباس اظهار کرد: بندرعباس باید شهر فرصت‌های نوآور و مشارکتی با هدف پایداری و عدالت محوری در ارتقا کیفیت محیط شهری و زندگی شهروندان باشد.

وی با بیان اینکه باید به دنبال زیباسازی و ارتقای کیفیت سیما، منظر و فضای سبز شهری باشیم، خاطرنشان کرد: بهبود سیستم ایمنی، پیشگیری مقابله با حریق و مدیریت بحران به ویژه در بافت فرسوده و نوسازی این بافت که ۴۳ درصد محدوده شهری بندرعباس را تشکیل می‌دهد، در اولویت برنامه‌هایم قرار دارد.

نامزد شهرداری بندرعباس با بیان اینکه باید به دنبال توسعه و بهبود کیفیت سیستم حمل و نقل همگانی باشیم، تصریح کرد: بر روی تأمین ناوگان جدید تاکسیرانی، نگهداری، کنترل و نظارت حمل و نقل عمومی موتوری، توسعه ناوگان تاکسی دریایی، ایجاد و توسعه خطوط ویژه تردد BRT، احداث خطوط و تأمین تجهیزات و توسعه ایستگاه‌های ناوگان انبوه بر همچون منوریل نیز فکر شده و با برنامه پیش خواهیم رفت.

اشرفی با بیان اینکه باید توسعه زیرساخت‌ها و امکانات و سالن‌های ورزشی و فرهنگسراها را در محلات گسترش دهیم، افزود: ۴۵۰ هکتار زمین در بحث خدمات به شهروندان در بندرعباس نیاز داریم که با کمبود این میزان مواجهیم و این کار را برای توسعه متوازن شهری سخت کرده است.

توسعه دریا و ایجاد زیرساخت‌های تفریحی

علی تیماس نیز در خصوص جزئیات برنامه خود اظهار کرد: شهرهای بزرگ همچون پاریس، لندن، دبی، تهران، اصفهان و شیراز دارای نماد هستند اما در بندرعباس با آن سابقه تاریخی و فرهنگی فاقد نماد یا المانی است که همگان در تصورشان با تماشای آن به یاد شهر بندرعباس بیفتند.

وی افزود: به یک المان و نماد منحصر به فرد با استفاده از صاحب نظران فرهنگی و معماری نیاز مبرم داریم و باید به دنبال نمادی باشیم همچون برج میلاد تهران که علاوه بر زیبایی در جذب گردشگر و درآمدزایی مؤثر باشد.

وی عنوان کرد: باید با ایجاد کشتی‌های دریایی تفریحی؛ آئین‌های ازدواج، جلسات و اینچنین آئین هایی را به داخل کشتی‌های تفریحی ببریم تا علاوه بر جذابیت سبب ایجاد اشتغال و درآمد برای شهرداری بندرعباس و شهروندان باشیم.

این نامزد تصدی شهرداری بندرعباس با اشاره به اینکه باید به فکر توسعه دریا و ایجاد زیرساخت‌های تفریحی باشیم، تصریح کرد: جزیره هرمز در کنار بندرعباس است اما چرا به فکر راه اندازی یک تله کابین بین هرمز و بندرعباس نیستیم که علاوه بر جذابیت سبب ایجاد درآمد و حتی تسهیل در رفت و آمد می‌شود.

باید تکدی‌گری را در بندرعباس ساماندهی کرد

عباس کمالی نیز اظهار کرد: گسترش حمل و نقل عمومی، افزایش پارکینگ‌های عمومی، ترویج پیاده روی و افزایش موقعیت‌های دوچرخه سواری ایمن، ساماندهی و بهبود معابر اصلی شهر و محدودیت‌های ترافیکی در مرکز شهر در ساعاتی از شبانه روز در رئوس این برنامه‌ها قرار دارد.

وی با بیان اینکه کاشت درختان بومی، استفاده از پساب شهری جهت آبیاری و زیباسازی ورودی شهر از موارد مهم در توجه به زیباسازی شهری است، تصریح کرد: باید با بهره گیری از بخش خصوصی بتوانیم در توسعه و ساماندهی سواحل بندرعباس گام برداریم که در این زمینه نیاز به تعامل با سازمان بنادر و دریانوردی اهمیت دارد.

این نامزد تصدی شهرداری بندرعباس با بیان اینکه زون بندی شهر بندرعباس و تعیین رنگ متمایز هر منطقه به سرعت انجام می‌شود، اضافه کرد: تکدی‌گری یکی از معضلات شایع شهر بندرعباس است که سبب چهره ناپسند شهری و معضلات اجتماعی به دنبال دارد که با استفاده از دستگاه‌های حمایتی و نظارتی باید این امر را ساماندهی کنیم.

وی توسعه گردشگری جهت افزایش درآمد و جذب گردشگر را از اهم برنامه‌های خود دانست و خاطرنشان کرد: احیای بافت تاریخی و مذهبی، افزایش پارک‌های ساحلی، احداث مارینا، احداث مجتمع اقامتی، پذیرایی درون شهری، کمک به گسترش اقامتگاه‌های بومگردی و تبدیل خورهای سطح شهر به فضای گردشگری برای رسیدن به این هدف مهم اهمیت دارد.

باید فرهنگ غذایی شهر بندرعباس را ترویج و توسعه دهیم

همچنین محمد مالکی‌زاده در برابر اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار کرد: باید با سیستم‌های تشویقی علاوه بر ایجاد درآمد برای شهرداری بر ساخت و سازها نظارت مؤثری داشته باشیم به ویژه در بافت‌های قدیمی و فرسوده که نیاز به همکاری و مشارکت شهروندان و شهرداری وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: خطوط تاکسیرانی و حمل و نقل عمومی به عمق محلات قدیمی بندرعباس راهی ندارد و باید فکری به حال آن کرد زیرا ساکنین محلات قدیمی را در جابجایی با مشکل رو به رو کرده است.

نامزد تصدی شهرداری بندرعباس با بیان اینکه باید المان‌های شهری در نقاط پرتعدد شهری طراحی و ایجاد شود، خاطرنشان کرد: باید فرهنگ غذایی شهر بندرعباس را ترویج و توسعه دهیم که هم در جذب گردشگر هم در اشتغال و هم در درآمدزایی مؤثر خواهد بود.

مالکی زاده با بیان اینکه استاندارد تولید آسفالت در شهر بندرعباس باید بالا رود، افزود: هم اکنون شاهد هستیم آسفالت شهر بندرعباس بی کیفیت و غیرقابل استاندارد است و پس از مدتی با عبور چند ماشین سنگین دچار شکستگی می‌شود که نشان از بی کیفیتی مصالح به کار رفته در ساخت و تولید آن است.

بندرعباس نیاز به یک هلدینگ اقتصادی دارد

محمد محسنی در تشریح برنامه‌های خود با اشاره به اینکه بندرعباس بزرگترین شهر ساحلی ایران و پایتخت اقتصادی کشور است، اظهار کرد: بندرعباس ویژه است و با اتکا به ظرفیت دریا توانسته قابلیت وسیعی را داشته باشد که باید بتوانیم از این ظرفیت‌ها همچون پیشرفته‌ترین شهرهای ساحلی کشور، به نفع مردم استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه اتوبوس تندور، بندرنخل ناخدا، پایانه مسافربری، کتابخانه مرکزی، آکواریوم، پلاژ آقایان سورو و پارک آبی کودکان از پروژه‌هایی است که نیمه تمام مانده است، اضافه کرد: افتخار می‌کنم نیروی هرمزگانی هستم که ۶۰ سال سابقه کار دارم و از بیل زدن، جوشکاری، ساندویچی و درختکاری هیچ شرمندگی نداشته ام و همواره پرچم هرمزگان را برافراشته ام.

این نامزد تصدی شهرداری بندرعباس با بیان اینکه برای فاضلاب بندرعباس با یک فیلترکننده می‌توان مشکلات را به صورت موقتی برطرف کرد تا درصد آلایندگی فاضلاب ورودی به دریا را کاهش داد، اضافه کرد: جوانان هرمزگانی نشان داده اند می‌توانند اما نیاز به اعتماد و بها دادن به آنها داریم.

وی با بیان اینکه بندرعباس نیاز به یک هلدینگ اقتصادی دارد، اضافه کرد: در این هلدینگ با تعریف منابع و بازارهای درآمدی جدید در راستای تزریق نقدینگی، افزایش درآمد پایدار، اصلاح در ساختار بودجه نویسی و مشخص شدن مطالبات از سایر نهادها و وصول آنها می‌توان این هلدینگ اقتصادی شهر بندرعباس را راه اندازی کرد.


باید بندرعباس را قطب ورزش‌های ساحلی کشور کنیم

مهدی نوبانی نیز درباره برنامه‌های خود اظهار کرد: پرداخت حقوق به موقع کارکنان شهرداری بندرعباس در اولویت قرار دارد و تمامی تلاش خود را به کار خواهم بست تا این افراد به حق و حقوق خودشان برسند.

وی افزود: باید بندرعباس را شهری زنده کنیم، شهری برای تمام فصول و مردم، نه آنکه با این بی نوری و تاریکی خواستار تحول در آن باشیم.

این نامزد تصدی شهرداری بندرعباس با بیان اینکه المانی که نشان دهنده بندرعباس و قابلیت و هویت آن باشد وجود ندارد، افزود: عدم بهره گیری از هنرمندان بومی در طراحی و اجرای المان‌های شهری سبب شده تا به جایگاه حقیقی خود در این زمینه نرسیم.

وی با اشاره به اینکه بندرعباس با دارا بودن ساحل وسیع در ورزش‌های ساحلی نتوانسته خود را در کشور مطرح کند، خاطرنشان کرد: باید بندرعباس را قطب ورزش‌های ساحلی کشور کنیم تا بتوانیم موفقیت خود را در این ظرفیت خدادادی بندرعباس به فعل برسانیم.

نوبانی با اشاره به اینکه باید وروردی های شهر بندرعباس را ساماندهی کنیم، اظهار کرد: دریای بندرعباس با این ظرفیت تاکنون از چشم مسئولان مغفول مانده است و هیچ بهره‌ای نه در بحث گردشگری و نه در بحش درآمدزایی از آن برده نشده است.

به گزارش ایمنا، در نهایت عصر امروز، با رأی گیری اعضای شورا، مهدی نوبانی با ۱۰ رأی به عنوان شهردار بندرعباس انتخاب شد.

کد خبر 513440

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداري بندرعباس شوراي شهر بندرعباس مهدی نوبانی انتخاب شهردار شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهر بندرعباس برنامه های خود مهدی نوبانی اعضای شورا حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادق خان برای سومین بار شهردار لندن شد

به گزارش همشهری آنلاین صادق خان که از سال ۲۰۱۶ کرسی شهرداری لندن را برعهده دارد، توانست با کسب ۴۳ درصد آراء سوزان هال از حزب محافظه‌کار را شکست داده و برای چهار سال دیگر بر مسند شهرداری لندن تکیه بزند.

این برای نخستین بار است که یک شهردار لندن برای سه دوره متوالی انتخاب می‌شود. گفتنی است که این سمت در سال ۲۰۰۰ ایجاد شد و نخستین کرسی آن به «کن لیوینگستون» از حزب کارگر رسید. هشت سال بعد یعنی سال ۲۰۰۸ بوریس جانسون بر مسند شهرداری لندن تکیه زد و سپس صادق خان انتخاب شد.

خان به دلیل مسلمان بودن در میان جوامع اسلامی طرفدارانی دارد؛ مواضع ضد امپریالیستی وی نیز به ویژه در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ هوادارانی را برای او در میان گروه‌های حقوق بشری دست و پا کرده است.

اما سیاست‌های سختگیرانه‌ او در حوزه مقابله با تغییرات اقلیمی، با اعتراضات گسترده‌ای مواجه شده است. او تابستان سال گذشته طرح حذف خودروهای قدیمی از خیابان‌های شهر را به اجرا گذاشت و با این کار ده‌ها هزار راننده را به اصطلاح پیاده و یا با جریمه‌های سنگین مواجه کرد.

بر اساس طرح موسوم به یولز، روزانه ۱۲.۵ پوند (حدود ۱۶ دلار) برای اکثر خودروهای بنزینی و ون‌های تولید شده پیش از سال ۲۰۰۶ میلادی و خودروهای دیزلی قبل از ۲۰۱۵ میلادی جریمه تعیین شده است.

این طرح ابتدا در سال ۲۰۱۹ در مرکز لندن پیاده شد؛ در سال ۲۰۲۱ به حومه‌های داخلی شهر گسترش یافت و از تابستان سال گذشته کل لندن از جمله حومه‌های بیرونی آن که بیش از نیمی از جمعیت ۹ میلیون نفری شهر در آن زندگی می‌کنند را در بر گرفت.

بر اساس گزارش‌ها، حدود ۷۰۰ هزار خودرو با استاندارهای طرح یولز سازگار نبودند و رانندگان این خودروها، در شرایط بغرنج اقتصادی و بحران هزینه‌های زندگی در انگلیس، ناگزیر به تعویض خودروهای خود شدند.

«خان» دو سال پیش گسترش طرح یولز در سراسر لندن را به رای گذاشت و ۶۰ درصد از مردم مخالفت کردند. او اما با ادعای دستکاری شدن آرا، اعلام کرد این طرح را مطابق با آنچه وظیفه خود برای مقابله با تغییرات اقلیمی نامید و به رغم مخالفت دولت، پیش ‌خواهد برد.

آمارها نشان می‌دهد که اجرای طرح یولز در مناطق مرکزی لندن طی سال‌های گذشته، میلیون‌ها پوند برای شهرداری لندن منفعت مالی به همراه داشته و این مساله حسن نیت طرح «صادق خان» را در شرایطی که سیستم حمل‌ و نقل لندن با کمبود بودجه و اعتراض گسترده کارکنان آن مواجه است، زیر سوال برده است.

آمارهای رسمی نشان می‌دهد که شهرداری لندن فقط در سال گذشته میلادی ۲۲۴ میلیون پوند درآمد از اجرای این طرح به جیب زده است. حدود یک سوم از این مبلغ از طریق جریمه و مابقی آن به واسطه شارژ روزانه تردد رانندگان حاصل شده است.

سوزان هال رقیب خان گفته بود که طرح یولز منصفانه نیست و از نخستین روزی که بر کرسی شهرداری لندن تکیه بزند، این طرح را ملغی و سایر سیاست‌های سختگیرانه علیه رانندگان را کاهش خواهد کرد. او اما سومین نماینده حزب محافظه‌کار است که طی ۸ سال گذشته دربرابر خان شکست خورد.

کد خبر 849206 برچسب‌ها خبر ویژه لندن

دیگر خبرها

  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • پیست موتورسواری غیراستاندارد بندرعباس، چالشی جدی
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست
  • صادق خان شهردار لندن شد
  • صادق خان برای سومین دور شهردار لندن شد
  • صادق خان برای سومین بار شهردار لندن شد