Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر سید عباس موسوی روز دوشنبه در دیدار با اعضای تحریریه خبرگزاری ایرنا در ساری اظهار کرد: تا کنون تزریق واکسن برای نزدیک به ۳۳ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مازندران انجام شد که این رقم در سطح کشوری حدود ۲۰ درصد است.

وی افزود: مازندران هر چند که در حال حاضر شرایط بسیار حاد و خطرناکی را می‌گذراند، اما با تلاش کادر درمان از ابتدای شیوع کرونا تا پیش از آغاز موج پنجم طبق ارزیابی‌های انجام شده، از نظر مرگ و میر نسبت به تعداد بستری‌شدگان نیز آمار کمتری نسبت به میانگین کشوری ثبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول خاطرنشان کرد: طبق ارزیابی‌های انجام شده، در مازندران تا پیش از موج پنجم در مرگ و میر نسبت به بیماران بستری حدود ۳ درصد در مقایسه با کشور کمتر عوارض داشتیم. یکی از معیارهایی که نشان می‌دهد نظام سلامت چقدر توانسته مناسب عمل کند همین است که چه میزان افراد بستری می‌شوند و مرگ از بستری‌ها چقدر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: این آمارها نشان می‌دهد عملکرد نظام سلامت در مازندران برای کنترل بیماری در مراکز درمانی و از نظر ارائه خدمات درمانی به بیماران با وجود همه محدودیت‌ها و مشکلات دوران همه‌گیری مطلوب بود و در بخش‌هایی که امکان اثرگذاری و کنترل داشتیم خوب عمل شده است.

موسوی افزود: البته بخشی از چالش‌ها نیز به خارج از حوزه درمان ارتباط دارد و طبیعتا نمی‌توانستیم بر آن‌ها اثرگذار باشیم. مسائلی مانند ژنتیک، پرخطر بودن جمعیت، توریست‌پذیری و حجم بالای رفت‌وآمدها، تراکم جمعیت و حتی وضعیت آب و هوایی مواردی نیستند که دانشگاه علوم پزشکی و نظام سسلامت بتواند بر آن‌ها اثرگذاری مستقیم داشته باشد. بخش مهمی از این نکات مستلزم توجه مردم و رعایت پروتکل‌هاست که متأسفانه اکنون شاهد کاهش میزان توجه در این زمینه هستیم.

نقش رسانه‌ها در کنترل همه‌گیری

این مسئول در بخش دیگری از اظهارات خود به نقش رسانه‌ها در کنترل همه‌گیری با آگاه‌سازی جامعه اشاره کرد و گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه از ابتدای شیوع کرونا و به ویژه در موج‌های شیوع این بیماری کمک زیادی به ما برای اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی جامعه کردند که همچنان نیز به این کمک‌ها و همراهی‌ها نیاز داریم.

موسوی اظهار کرد: به بهانه روز خبرنگار و هفته گرامیداشت جایگاه خبرنگاران، قدردان تلاش‌های همه فعالان حوزه رسانه در استان، به ویژه خبرنگاران خبرگزاری ایرنا هستیم که این فضا را ایجاد می‌کنند تا اطلاع‌رسانی به صورت درست و مستمر در زمینه کرونا انجام شود.

وی افزود: معتقدیم که اگر تلاش‌های اصحاب رسانه در تولید محتوا و تحلیل‌های آماری و تهیه انواع محتوای خبری برای مردم نبود، تا کنون با وضعیت به مراتب بدتری مواجه می‌شدیم.

در این بازدید دکتر تورج اسدی معاون درمان و دکتر سیمین بابایی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز حضور داشتند.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا مازندران واکسیناسیون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا کرونا ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا مازندران واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۱۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از واکسینه شدن حدود ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری طی سال گذشته خبر داد.

سید مختار رجایی فر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا از واکسیناسیون حدود ۱۳ هزار قلاده سگ صاحب‌دار در این استان علیه بیماری هاری خبر داد، گفت: وظیفه سازمانی که اداره کل دامپزشکی در زمینه واکسیناسیون سگ‌ها دارد، واکسینه کردن سگ های صاحب‌دار مثل سگ‌های گله دامداران و عشایر است که در این زمینه در سال گذشته ۱۲ هزار و ۷۵۳ سگ صاحب‌دار واکسینه شدند.

وی ادامه داد: اما سگ‌های ولگرد باید توسط شهرداری جمع آوری، ساماندهی و به جایگاه مشخصی انتقال داده شوند که ما برای واکسیناسیون به آنها دسترسی کامل و درستی داشته باشیم.

مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در صورتی که شهرداری به وظیفه خود عمل کند، با وجود این که قیمت تمام شده یک دوز واکسن بیش از ۵۰۰ هزار تومان است ما آمادگی کامل برای واکسینه کردن این سگ‌ها را داریم.

رجایی‌فر بیان کرد: دامپزشکی با کمک مراکز بخش خصوصی طرف قرارداد برای عقیم کردن و جلوگیری از زاد و ولد سگ‌های ولگرد آمادگی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت تورم ۳۰ درصد را موفقیت می‌داند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • نجات مصدوم حادثه سقوط از آبشار ورخامن
  • ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند
  • بدون همکاری شهروندان معضل سگ‌های ولگرد حل نمی‌شود
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز