Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از ریانووستی، لوکاشنکو روز دوشنبه در یک برنامه تلویزیونی به نام «بالشوی رازگاوور» (بروسی گفت وگوی بزرگ) در پاسخ به این پرسش که چه زمانی از مقام خود کناره گیری می کند، اظهار کرد: نیازی به حدس زدن درباره کناره گیری لوکاشنکو نیست در آینده بسیار نزدیک این اتفاق خواهد افتاد.

وی خاطرنشان کرد که بارها به این موضوع فکر کرده است که پس از روی کار آمدن فرد دیگر، در بلاروس چه رویدادهایی رخ خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوکاشنکو افزود: موضوع تعیین جانشین دشوارترین مساله است.  

رئیس جمهوری بلاروس گفت: من می توانم مانند ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و دوست خوب من پاسخ بدهم که هر کس را که ملت بلاروس برگزیند رئیس جمهور خواهد شد.  

وی ادامه داد: واقعا این حقیقت دارد و ملت بلاروس به هر کس رای بدهد رئیس جمهور خواهد شد. اینکه چه موضعی را اتخاذ بکنم هنوز تصمیم نگرفته ام. من در این باره فکر می کنم زیرا مقامی که تصدی می کنم ابدی نیست.  

 به گفته لوکاشنکو گاهی وقت ها می خواهد که زندگی آرامی داشته باشد اما سپس این مساله به خاطرش می آید که تا لحظه مرگ خود، آرام نخواهد زیست.  

الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهوری بلاروس یک سال پیش گفته بود که هم زمان با تصویب قانون اساسی جدید، از مقام خود کناره‌گیری می‌کند.

به  گزارش ایرنا، لوکاشنکو در آن زمان در دیدار با پرسنل یک مرکز درمانی در بلاروس بدون اشاره به زمان تصویب قانون اساسی جدید گفت: من هیچ قانون اساسی را به میل خود اصلاح نمی کنم. پس از تصویب قانون اساسی جدید من به عنوان رئیس جمهوری با شما کار نمی کنم. به همین دلیل آرام بگیرید و با آرامش این دوره را بگذرانید.  

رئیس جمهوری بلاروس خاطرنشان کرد که هرگز اجازه نمی دهد که با قانون اساسی جدید کسی اعمال جعل کند یا انتخاباتی را  که مطابق قانون اساسی جدید برگزار شود،  کسی جعل کند.  

به گفته لوکاشنکو، مردم بلاروس خود باید در مورد مسیری که انتخاب می کنند تصمیم بگیرند و بدترین سناریو تحمیل جنگ (داخلی) بر کشور از خارج خواهد بود.   

 وی همچنین از پیشنهاد مخالفان دولت بلاروس برای تصویب قانون اساسی جدید انتقاد کرد و تصویب چنین قانون اساسی را برای کشور بلاروس مخرب خواند که به گفته وی می تواند عامل فروپاشی کشور باشد.  

 لوکاشنکو آبان ماه سال ۱۳۹۹ هم در دیدار با مخالفانش در زندان، وعده داد که بار دیگر برای پست ریاست‌جمهوری نامزد نشود.

  لوکاشنکو در دیدار با مخالفان خود در زندان با توجه به خواست مردم و  اعتراضات سراسری به نتیجه انتخابات اخیر در این کشور، قول داد که دیگر برای پست ریاست جمهوری نامزد نشود.  
در عین حال رئیس جمهوری بلاروس گفت که اعتراضات در این کشور از خارج هدایت می‌شود. به گفته وی، اگر عامل خارجی در هدایت اعتراضات نبود، اقدامات تحریک‌آمیز و اعتراضات خیابانی در بلاروس وجود نداشت.

انتخابات ریاست جمهوری بلاروس ۱۹ مرداد ماه برگزار شد و تنها ساعاتی پس از رای‌گیری، اعلام شد لوکاشنکو برای ششمین بار پیاپی با کسب ۸۰ درصد آرا، رییس جمهوری این کشور شده است.

مخالفانی که هفته‌ها پیش از انتخابات دست به اعتراض زده بودند، با شنیدن نتایج انتخابات خشمگین شده و به خیابان‌ها ریختند، و این اعتراضات تا ماهها ادامه داشت.  

آمریکا و اتحادیه اروپا تحریم های گسترده در مورد بلاروس وضع کرده و خواستار کناره گیری حکومت این کشور و روی کار آمدن مخالفان غربگرای وی به رهبری سوتلانا تیخانوفسکایا شده اند.  

برچسب‌ها الکساندر لوکاشنکو اتحادیه اروپا بلاروس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: الکساندر لوکاشنکو اتحادیه اروپا بلاروس الکساندر لوکاشنکو اتحادیه اروپا بلاروس تصویب قانون اساسی جدید رئیس جمهوری بلاروس کناره گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۱۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند

براساس گزارشی به نقل از وزارت خارجه آمریکا، مقامات چین از ادامه مذاکرات کنترل تسلیحات هسته‌ای با ایالات متحده پس از مذاکرات نوامبر ۲۰۲۳ خودداری کرده و به گزینه‌های پیشنهادی «پاسخ اساسی» ارائه نکرده‌اند.

به گزارش ایسنا، وب‌سایت خبری «سمافور» رامروز (پنجشنبه) به نقل از یک مقام وزارت خارجه آمریکا گزارش داد: «متأسفانه، جمهوری خلق چین از برگزاری جلسه بعدی خودداری کرده و پاسخی اساسی به گزینه‌های پیشنهادی ما ارائه نکرده است.»

این مقام افزود، دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده پیشنهاد کرده است که «گام‌های عاقلانه‌ای که خطرات اساسی درگیری و تشدید کنترل‌نشده در حوزه‌های هسته‌ای و فضایی را بررسی می‌کند، صورت پذیرد.»

بر اساس این گزارش، این امر مستلزم بهبود مکانیسم ارتباط بحران بین کشورها، ارائه اطلاعیه‌هایی پیش از آزمایش موشک‌های بالستیک استراتژیک و کاهش تنش در فضاست.

«لیو پنگیو» سخنگوی سفارت چین در واشنگتن با اشاره به ۵۰۰۰ کلاهک هسته ای آمریکا به این وب‌سایت خبری گفت ایالات متحده باید «دیپلماسی مگافون» خود را متوقف کند.                              او  از کشورهایی که زرادخانه‌های هسته‌ای قابل توجهی دارند، خواست تا آن‌ها را کاهش دهند.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • مقام امنیتی اوکراین در فهرست افراد تحت تعقیب روسیه
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند
  • شوراهای شهر و روستا نقشی اساسی و مهمی در کشور دارند
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • معرفی اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر
  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان
  • رئیس جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • توصیه عجیب لوکاشنکو به ورزشکاران بی‌طرف در المپیک پاریس