Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در همایش امروز استانداران سراسر کشور با بیان اینکه این نشست بنا به درخواست رئیس جمهور در خصوص تجمیع تجربیات یک و نیم سال اخیر در امر مقابله با کرونا، برگزار شد، گفت: پیرو دستوری که رئیس جمهور در خصوص ارزیابی و بازنگری مجموعه فعالیت دستگاه های مختلف در خصوص کرونا داشته اند، استانداران سراسر کشور در نشست امروز تجربیات خودشان، نقاط قوت، نقاط ضعف، کاستی ها، توصیه ها و پیشنهاداتی که می تواند در مسیر پیش رو برای مردم عزیز مان موثر باشد و طرح جامعی که رئیس جمهور در نظر دارند، از جمله؛ مبتنی بر این نظریات تدوین می شود، را مطرح کردند که مورد بحث و بررسی مفصل قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور با اشاره به این موضوع که استانداران و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در خط مقدم مقابله با کرونا هستند و به صورت میدانی با همه مسائل و مشکلات آشنا هستند؛ تصریح کرد: پیشنهاداتی که در نشست  امروز از سوی دوستان  مطرح شد، جمع بندی و در جلسه ستاد مورد بررسی قرار می گیرد.

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در ادامه صحبتهایش گفت: اگر طرح ها و پیشنهادات ارائه شده مورد حمایت و عملیاتی و اجرایی شود؛ قطعاً در ادامه مسیر مقابله با کرونا مؤثر واقع خواهد شد.

وزیر کشور در مورد نحوه عملیاتی شدن پروتکل‌های بهداشتی گفت: نحوه رعایت پروتکل ها با توجه به اینکه در طلیعه ماه محرم و دهه اول این ماه عزیز هستیم و کشور در شرایط خاصی در بیماری کرونا قرار گرفته است، اهمیت دارد. ما هم دغدغه و نگرانی رعایت پروتکل های بهداشتی را داریم و از طرف دیگر هم، مناسک و اعمال ماه محرم برای همه محترم است و همیشه مردم ایران که عاشقان ابا عبدا... و یاران باوفای ایشان هستند؛ اهتمام به عزاداری ها به صورت امری اعتقادی و لازم، همواره دنبال شده است.

رحمانی فضلی گفت: به استانداران سراسر کشور توصیه جدی شده تا به دستگاه‌های اجرایی استانی تاکید کنند و دانشگاه های علوم پزشکی به عنوان ناظر اصلی با هیات ها و سطوح مختلف سازمان تبلیغات چه در سطح ملی که مسئول اجرای پروتکلهاست و چه در استان ها که واحدهای استانی سازمان تبلیغات مسئول هستند؛ یک هماهنگی بسیار جدی برقرار باشد که ان‌شاا... بتوانیم طبق پروتکل های ابلاغی، هم عزاداری ها به صورت کاملا بهداشتی و متناسب با شرایط داشته باشیم و هم سلامت مردم حفظ و تامین شود.

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه محوریت کار با مردم است؛ خاطر نشان کرد: هر کاری که انجام دهیم، نهایتاً این مردم خوب ما هستند که حتماً می بایست مثل همیشه واقعا ما را یاری کنند.

وزیر کشور در ادامه با اعلام مراتب تشکر و قدردانی از مردم عزیز کشورمان از طرف همه استانداران کشور، گفت: لازم می دانم به نوبه خود نیز هم از مردم خوب که در این  یک سال و نیم همراهی بسیار خوبی در امر مقابله با کرونا داشته اند و همچنین از کادر درمانی اعم از کارکنان، مدیران، پرستاران و پزشکان عزیز و همه کسانی که در امر بهداشت فعال هستند کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم.

وی ادامه داد: قدردان زحمات  همه این عزیزان هستیم و دشواری کار آنها را درک می کنیم؛ نجات جان انسان ها برای همه ما مهم است و یک عبادت است و امید داریم خداوند متعال اجر و عاقبت بخیری نصیب همه عزیزان کادر درمان کند و مردم عزیز هم به ما کمک کنند که ان شا... بتوانیم این پدیده را مدیریت و مهار کنیم.

گفتنی است پیرو گزارش های ارائه شده در نشست امروز از سوی برخی از استانداران، وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در ابلاغیه جدیدی خطاب به وزرای صمت، بهداشت، نفت و نیرو، رفع فوری برخی نواقص حادث در روند تأمین اکسیژن و دستگاه‌های اکسیژن ساز مورد نیاز برخی از مراکز درمانی را خواستار شد.  

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر کشور ستاد کرونا فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا پروتکل ها وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۱۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود

علیرضا زالی، در پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مرکز همایش‌های برج میلاد، همکاران علوم آزمایشگاهی را پیش‌قراولان نهادینه‌سازی کیفیت ارایه خدمات سلامت دانست و افزود: هیچ بخشی از نظام سلامت به میزان علوم آزمایشگاهی پایبندی به حوزه کیفیت را تجربه نکرده است.

وی با اشاره به اینکه کمتر دانشجوی علوم آزمایشگاهی است که به شاخص‌های کیفی این رشته آشنا نباشد، گفت: از سال ۱۳۸۶ که شاخص ISO ۱۵۱۸۹ وارد مجموعه مدیریتی و نظارتی آزمایشگاه‌ها شد که هر دو مولفه مدیریتی و تکنیکال در آن ممزوج است. توجه سیستماتیک فرآیند محور به اصول کیفیت با نگاه سامانگر متخصصان ازمایشگاهی، تضمین کیفیت در این حوزه را به همراه دارد.

زالی با تاکید بر جایگاه انکارناپذیر علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، تصریح کرد: در کالبد سلامت پیاده سازی اصولی هیچ جزئی اعم از تشخیص، پیشگیری، غربالگری، درمان، پیگیری و رصد اجتماعی بدون علوم آزمایشگاهی محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر وابستگی به علوم آزمایشگاهی با وجوه متنوع‌تر و جذاب‌تری همراه شده است.

زالی گفت: علوم آزمایشگاهی از حرفه‌هایی است که سند مستند و قابل ارجاع در اختیار مراجعه کننده و بیمار قرار می‌دهد. این سند افتخارآمیز، پیامدی است که خروجی تلاش‌ها، کیفیت سنجی و اصالت کاری کارشناسان و متخصصان را نشان می‌دهد.

وی، برای درک بهتر نقش علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، عنوان کرد: در حال حاضر شش هزار آزمایشگاه تشخیص طبی در عرصه سلامت مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه توسط بخش خصوصی اداره می شود.

زالی از انجام سالانه بیش از ۲ میلیارد آزمایش با حداقل خطا در سطح کشور خبر داد و گفت: همکاران علوم آزمایشگاهی با وجود تمام سختی‌ها و خسارت‌های اقتصادی، همواره با نظام سلامت همراه بودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر اهمیت به‌روز بودن دانش فراگیران، کارشناسان و متخصصان تاکید کرد و گفت: جهان پزشکی امروز در آستانه تحول بزرگی است، در همین راستا همکاران علوم آزمایشگاهی باید آماده دگردیسی جسورانه برای انطباق با یافته‌های نوین آزمایشگاهی باشند.

وی تصریح کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی نباید نادیده گرفته شود، چراکه قدرت یادگیری این ابزار می‌تواند نقش مهمی در گرفتن نمونه، آنالیز کردن، کیفیت سنجی و تشخیص دقیق ایفا کند. علوم آزمایشگاهی باید در مسیر پزشکی فرادقیق و پزشکی فردمحور گام بردارد تا در شکاف علم روز غرق نشود.

زالی در پایان گفت: در عین افتخار به خدمت‌رسانی‌های میهن دوستانه همکاران علوم آزمایشگاهی در روزهای سخت، در مسیر نوآوری و فناوری‌های نوین باید شتابان حرکت کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند
  • وحیدی خطاب به استانداران: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • تاکید وزیر کشور بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی سبزوار در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی