Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-06@15:15:15 GMT

آغاز تولید برق نخستین نیروگاه بادی عربستان

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۱۶۲۹

آغاز تولید برق نخستین نیروگاه بادی عربستان

در راستای برنامه تقویت پروژه های تجدیدپذیر و آزادسازی نفت بیشتر برای صادرات، نخستین نیروگاه بادی عربستان سعودی با ظرفیت ۴۰۰ مگاوات تولید برق را آغاز کرد.

به گزارش «انرژی امروز» از خبرگزاری ایسنا، طبق بیانیه صادره از سوی شرکت انرژی پاک اماراتی مصدر، دومه الجندل که توسط شرکت مصدر و شرکت EDF فرانسه در بخش شمالی عربستان سعودی ساخته شده است، بمحض تکمیل شدن برق ۷۰ هزار خانه را تامین خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولیویه مارشان، مدیر پروژه شرکت بادی دومه الجندل در بیانیه ای گفت: ما اکنون به همراه شرکا و پیمانکارانمان به دنبال تکمیل ساخت این پروژه در ماههای آینده هستیم.

نیروگاه دومه الجندل تحت قرارداد ۲۰ ساله خرید برق با شرکت تامین برق سعودی که زیرمجموعه شرکت الکتریسیته سعودی است، برق تامین خواهد کرد.

شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی در آوریل پروژه خورشیدی فوتو ولتائیک سکاکا را که نخستین پروژه تجدیدپذیر در این کشور است، با ظرفیت تولید ۳۰۰ مگاوات برق افتتاح کرد.

طبق اعلام وزارت انرژی عربستان سعودی، مجموع ظرفیت پروژه های تجدیدپذیر شامل دو پروژه سکاکا و دومه الجندل ۳.۶۷ گیگاوات است. این پروژه ها برق بیش از ۶۰۰ خانوار را تامین کرده و انتشار گازهای گلخانه ای را به میزان بیش از هفت میلیون تن کاهش خواهند داد. برگزاری مناقصه این پروژه ها با توافقنامه های ۲۵ ساله خرید برق با شرکت تامین برق سعودی حمایت شده است.

بر اساس گزارش پلاتس، عربستان سعودی سهم ۵۰ درصدی گاز و تجدیدپذیرها در سبد انرژی این کشور تا سال ۲۰۳۰ و حذف استفاده از حدود یک میلیون بشکه در روز گاز مایع مورد استفاده به عنوان سوخت در تولید برق و تصفیه آب را هدف گذاری کرده است.

برچسب هابین الملل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) عربستان سعودی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: بین الملل خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا عربستان سعودی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو عربستان سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۱۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند