Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» روح الله نجابت در خصوص جلسه عصر دیروز کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، اظهار کرد: در این جلسه موضوع اصلاح قانون تعیین محدوده حوزه های انتخابیه مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی در ادامه با بیان اینکه سه طرح در این زمینه از سوی نمایندگان ارائه شده بود، افزود: کارگروهی از مدتی پیش تشکیل شد و بحث و بررسی های لازم در خصوص این موضوع انجام داد و در ابتدای جلسه آقای صباغیان به عنوان مسئول کارگروه گزارشی را به اعضای کمیسیون ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از آن نماینده دولت و مرکز پژوهش ها نظرات خود را اعلام کردند. اعضای کمیسیون نیز مطالب خود را در خصوص این طرح ارائه کردند.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در نهایت مقرر شد ضمن بررسی نهایی این طرح در جلسه آتی، شاخص های تعیین دقیق حوزه های انتخابیه از جمله جمعیت، وسعت، تعداد روستاها و صعب العبور بودن حوزه های انتخابیه مورد دقت و بازنگری قرار گیرد و در یک فرآیند تعاملی با همکاران این مسیر دنبال شود. اقدامات کارشناسی خوبی در این زمینه انجام شده است و ان شاءالله به مرحله ای برسد که کلیات طرح تصویب شده و جزئیات دقیق تری را از آن اعلام کنیم.

منبع: نماینده

کلیدواژه: حوزه های انتخابیه سخنگوی کمیسیون امور داخلی حوزه های انتخابیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۱۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات مجلس

مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.  این انتخابات برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده از مجلس بعدی است که در دور اول، نامزد‌های آنها حدنصاب قانونی تعداد رأی را کسب نکرده بودند.
 
۲۲ حوزه انتخابیه در ۱۵ استان مشغول برگزاری این انتخابات خواهند بود که در ۸ حوزه، «تمام مراحل انتخابات الکترونیکی است.»
 
در انتخابات تمام الکترونیکی، علاوه بر احراز هویت رأی دهندگان، ثبت رأی و شمارش آن هم الکترونیکی است؛ در این روش، به رأی دهندگان به جای تعرفه کاغذی، «کارت تعرفه» داده می‌شود.
 
کارت‌های تعرفه روی محلی مشخص از صندوق‌های الکترونیکی گذاشته می‌شود و رأی دهندگان شماره (کد) نامزد‌ها را ثبت می‌کنند.
 
محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور، از چاپ ۷ و نیم میلیون تعرفه برای این دور از انتخابات خبر داد و  گفت: برای حوزه‌های انتخابیه‌ای هم که انتخابات تمام الکترونیکی دارند، تعرفه فرستاده می‌شود.

اسلامی افزود: برای این حوزه‌ها تعداد تعرفه کمتری فرستاده می‌شود تا اگر اختلالی در انتخابات الکترونیکی به وجود آمد، از تعرفه‌های کاغذی استفاده شود.
 
سخنگوی ستاد انتخابات کشور پیش از این و به تازگی گفته بود: در حوزه‌هایی که رأی گیری الکترونیکی است، جمع‌بندی نتایج حدود یک ساعت زمان خواهد برد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران