Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در این مقطع زمانی که جابجائی‌های دولت دوازدهم وسیزدهم شکل می‌گیرد، از طرفی با شکل‌گیری بودجه سال ۱۴۰۱ و از طرف دیگر با مسائلی چون واکسیناسیون دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیات علمی و هماهنگی با دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد و ماه‌های پیش رو اهمیت بسیار دارد. امیدوارم با قوت تمام همه امور مرتبط با دانشجویان و اساتید برای از سرگیری آموزش حضوری و یا تقویت آموزش‌های الکترونیکی ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا،  دکتر منصور غلامی در آخرین نشست خود با رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری که صبح امروز (دوشنبه، 18 مرداد) به صورت برخط در سالن شهدای جهاد علمی این وزارتخانه برگزار شد، با اشاره به اینکه جامعه بزرگ علمی کشور جزو پر افتخارترین حوزه‌های میهن اسلامی است، گفت: جا دارد که این افتخار، روز به روز بزرگتر و افزونتر شود.

وی با بیان اینکه در گزارش عملکردی که دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در طول مدت چهار سال گذشته تاکنون ارائه داده‌اند، روند رو به صعود وجود دارد، گفت: همه توفیقات و موفقیت‌های ارزشمندی که در این مدت بدست آمده است، حاصل تلاش‌های یکایک مدیران، معاونان و روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری کشور است که من از همه آنان تشکر و قدردانی می‌کنم.

وی متذکر شد: اعتلای آموزش عالی و حرکت رو به توسعه و پیشرفت، باید همواره جزو دغدغه‌های مدیران آینده باشد و حتی اگر مسئولیتی را تحویل دادیم، به عنوان یک عضو هیات علمی و عضوی از خانواده بزرگ آموزش عالی دغدغه‌مند این عرصه باشیم.

غلامی با تاکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی گزارش عملکردها و فعالیت‌ها گفت: باید با بیان موفقیت‌ها جوانان و نخبگان را به آینده امیدوار کنیم تا آنها نیز بتوانند با ایده‌هایی که دارند، آرمان‌های بزرگتر شکل و پرورش دهند.

وی با اشاره به اینکه گزارش عملکردها باید افزود: ارائه گزارش و آگاه کردن مدیران ارشد کشوری از عملکرد و چند و چون فعالیت‌ها موجب توجه بیشتر آنان به این حوزه شده و می‌توان با آگاهی مدیران از موفقیت‌ها و نیز موانع و مشکلات، از پشتیبانی آنان بهره برد.

وزیر علوم همچنین خطاب به روسای دانشگاه‌ها یادآور شد: در این مقطع زمانی که جابجائی‌های دولت دوازدهم وسیزدهم شکل می‌گیرد، از طرفی با شکل‌گیری بودجه سال ۱۴۰۱ و از طرف دیگر با مسائلی چون واکسیناسیون دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیات علمی و هماهنگی با دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد و ماه‌های پیش رو اهمیت بسیار دارد. امیدوارم با قوت تمام همه امور مرتبط با دانشجویان و اساتید برای از سرگیری آموزش حضوری و یا تقویت آموزش‌های الکترونیکی ادامه یابد.

طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، غلامی در پایان با اشاره به تدوین و انتشار مجلداتی درخصوص اجلاس روسای دانشگاه‌های کشور در آموزش عالی، این مستندسازی را ارزشمند دانست و از توجه و اهتمام موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی به این مهم و همچنین تلاش‌های اساتید و دست اندرکاران در حفظ و انتقال موارد قدردانی کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت علوم منصور غلامی دانشگاه ها آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۲۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیاد‌های معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد، اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم، اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است