Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@13:14:22 GMT

«حسن جنگجو» در حراج تهران + عکس

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۳۸۷۵

«حسن جنگجو» در حراج تهران + عکس

به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس، چهاردهمین دوره حراج تهران که به علت شیوع ویروس کرونا طبق روال هر ساله در تیرماه برگزار نشد، روز پنجشنبه ۲۱ مرداد در هتل پارسیان آزادی برگزار می‌شود.

در این دوره، آلفرد یعقوب‌زاده با اثری تحت عنوان «جنگجوی جوان» در چهاردهمین دوره حراج تهران حضور خواهد داشت. این اثر در اندازه ۱۸۰×۱۲۰ سانتی‌متر روی کاغذ عکاسی (دیاز مات) چاپ شده است و با قیمت ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان چکش خواهد خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلفرد یعقوب‌زاده، یکی از عکاسان ایرانی است که به واسطه عکس‌هایش از رویدادهای سیاسی و اجتماعی جهان، به چهره‌ای شناخته‌شده در عرصه بین‌المللی تبدیل شده است. یکی از پرآوازه‌ترین عکس‌های او از جنگ ایران و عراق، چهره جوان رزمنده‌ای است که در آغازین روزهای جنگ در اسفند ماه ۱۳۵۹ گرفته شده است. این اثر که به «حسن جنگجو» شهرت یافته، رزمنده جوان را در حالی که یک تفنگ برنو در دست دارد و سینه‌خیز در گل‌ولای به پیش می‌رود، نشان می‌دهد.

 

 

این تصویر، سال‌ها پشت جلد کتاب‌های درسی چاپ و خود دستمایه‌ای برای آثار نقاشی و گرافیک هنرمندان بسیاری شد. در همین زمان یعقوب‌زاده با آژانس‌های خبری گاما و آسوشیتدپرس همکاری داشت و این اثر در نشریات بین‌المللی متعددی نیز به چاپ رسید.

پیکر شهید جنگجو تا ۳۴ سال مفقود بود و سرانجام در سال ۱۳۹۶ در تجسس برای یافتن شهدای جنگ پیدا شد و پیکر او به زادگاهش تبریز باز گشت. مراسم تشییع پیکر این شهید دفاع مقدس با حضور جمعی از مسیٔولان استان آذربایجان شرقی و مردم در شهر تبریز برگزار شد. مادر حسن جنگجو کمی پس از مراسم تشییع و خاکسپاری پس از ۳۴ سال چشم‌انتظاریِ بازگشت فرزندش، چشم از جهان فروبست.

 

* گرانترین آثار این دوره از حراج تهران

گرانترین آثار این دوره، تابلوهای «گنبد آبی» وای. زی.کامی (کامران یوسف‌زاده) و «ما، رزها» اثر فرهاد مشیری است که ۴ تا ۵ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده‌اند.

گرانترین اثر حجمی این دوره متعلق به کامبیز صبری است که از جنس پلی‌کربنات، پلکسی‌گلاس و آیینه بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است. اثر محمود بخشی از جنس ورق‌گالوانیزه هم همین قیمت را داراست.

 

 

در این دوره از حراج تهران، حسن روح‌الامین هم با تابلوی «عادیات» حضور داره که ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان برآورد قیمت شده است.

پیش‌تر و در دوازدهمین دوره حراج تهران، تابلوی «مرگ رخش» از حسن روح‌الامین با بیش از ۴ برابر قیمت چکش خورد و ۲۸۰ میلیون تومان فروخته شد. این اثر ۲۲۰×۱۸۰ سانتیمتری با تکنیک رنگ‌روغن و اکریلیک روی بوم، ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان برآورد قیمت شده بود.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حسن جنگجو حراج تهران آلفرد یعقوب زاده میلیون تومان حراج تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۳۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی

دریافت 48 MB

به گزارش خبرنگار مهر، نشست ۵ ساعته خانه گفتگوی تحول در علوم انسانی با حضور بیش از ۸۰ استاد برجسته و چهره‌های علمی و فرهنگی کشور در سالن شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد.

محمد مقیمی استاد دانشکده مدیریت و رییس دنشگاه تهران در این نشست گفت: اجتهاد علمی در حوزه تحول علوم انسانی یعنی اینکه دو بال قدرت نظریه پردازی و جسارت و جرأت و پذیرش ریسک که عمدتا ناظر بر اجرای این مقوله در محیط دانشگاه است را مدنظر داشته باشیم و این موضوع را با جدیت در دانشگاه دنبال کنیم. در راستای این دغدغه، شورای تحول علوم انسانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفت و یک دوره مدیریتی را پشت سر گذاشت و امروز در دوره جدید مدیریت شورای تحول علوم انسانی که آقای دکتر عاملی استاد محترم دانشگاه تهران مسئولیت آن را پذیرفتند، دوره‌ای تازه را در زمینه تحول در علوم انسانی آغاز کرده‌ایم.

در ادامه این نشست سعید رضا عاملی رییس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: دانشجویان المپیادی های فیزیک و ریاضی اکثرا در رشته های فیزیک و ریاضی تحصیل می کنند و همه تمایلات به سمت رشته های پزشکی، مهندسی های پول ساز و رشته هایی که به لحاظ کسب و کار و به شئون اجتماعی در جایگاه بالایی قرار دارند است.

مهدی الوانی رییس سابق دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این نشست گفت: یک نوعی شبکه های دانش آفرینی بین دانشگاهیان ایجاد کنیم این شبکه ها باید ایجاد شود و اداره بازی و ستاد درست کردن فایده ندارد، استادان ما با یکدیگر ارتباط ندارند و این یعنی ما شبکه های دانش آفرینی نداریم.

کد خبر 6092279

دیگر خبرها

  • انتشار اعلان نمایشگاه کتاب
  • بیش از ۲ هزار مسؤول برای حضور در نمایشگاه کتاب دعوت شدند
  • فروش ۳ تن طلا در ۲۲ حراج/امروز چقدر شمش فروش رفت؟+قیمت
  • حمید مطهری: باید مثل سربازان جنگجو برای تراکتور بجنگیم
  • مطهری: باید مثل سربازان جنگجو برای تراکتور بجنگیم
  • حراج نفت ایران به قیمت مال‌دزدی است؟
  • فراخوان نوجوانان تهرانی برای شرکت در مسابقه «هم‌سُرا»
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • سکه های حراجی بانک مرکزی ناخالصی دارند؟