Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@16:08:57 GMT

محدودیت‌های کرونایی در استان اردبیل تشدید می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۴۰۱۲

محدودیت‌های کرونایی در استان اردبیل تشدید می‌شود

به گزارش ایرنا ، اکبر بهنامجو  دوشنبه شب در  جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا استان اردبیل افزود: محدودیت‌های قبلی اعمال شده برای پیشگیری از همه‌گیری کرونا در استان کارساز نبوده و براساس تصمیمات اتخاذ شده، از این پس با متخلفان موارد بهداشتی بشدت برخورد خواهد شد.

وی با تقدیر از تلاش فرماندهی انتظامی استان در  اعمال جرایم قانونی برای رانندگان خودروهای غیر بومی و همچنین عودت بسیاری از آنها به مبدا حرکت خود و ممانعت از ورود به مناطق مختلف این استان اظهار کرد: برای کمک به کاهش ورود گردشگر به استان اقدام لازم برای مسدود کردن کامل راه‌های ورودی استان از سمت سرچم‌،گیلان و آذربایجان شرقی را انجام می‌دهیم‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهنامجو بیان کرد: در شرایط فعلی این استان برای پذیرش میهمان‌،مسافر و گردشگر آمادگی نداشته و  لازم است که فرمانداران برای ممنوعیت ورود خودروهای با پلاک غیر بومی به شهرستانهای خود و مبادی ورودی استان اردبیل اقدام کنند.

,d  از تعطیلی اماکن گردشگری ، آبدرمانیها و هتل ها خبر داد و اضافه کرد:  شهرستان های گردشگرپذیر استان از جمله سرعین و مشگین شهر هیچ مسافری را پذیرش نخواهد کرد.

استاندار اردبیل گفت‌: با هماهنگی صورت گرفته با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل نماز جمعه از این هفته در شهرهای قرمز و نارنجی استان اقامه نمی‌شود و برگزاری مراسم عزاداری ایام محرم نیز تنها در فضای باز و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی ،استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی از سوی عزاداران امام حسین (ع) امکان پذیر خواهد بود.

او اظهار داشت: آن دسته از واحدهای صنفی از جمله رستوران‌هایی که به شرط بیرون بر بودن غذا اجازه فعالیت در شرایط قرمز کرونایی دارند تنها زمانی می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند که ضوابط و مقررات را به صورت دقیق رعایت کنند و در غیر این صورت علاوه بر پلمب محل کسب به عنوان انجام کاری که به عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی و به خطر انداختن جان مردم محسوب می‌شود به مراجع قضایی استان معرفی خواهند شد .

بهنامجو اظهار کرد: در کنار تشدید اقدامات پیشگیرانه از کرونا و با توجه به پیش‌بینی احتمال افزایش شمار مبتلایان و بستری‌های کووید.۱۹ در بیمارستانهای مرکز استان در تلاش هستیم تا مجموع تخت‌های بیمارستانی را ۳۰ درصد افزایش دهیم .

در این جلسه رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل نیز گفت: در حالی که شاخص میانگین فوت از کرونا در کشور به ازای ۱۰۰ هزار نفر ۳۲ نفر است، استان اردبیل با شاخص ۴۰ نفر رتبه ۱۹ را در بین استانهای کشور به خود اختصاص داده است.

دکتر شهرام حبیب‌زاده اظهار کرد: در بحث رعایت پروتکل‌های بهداشتی میانگین کشوری ۳۹ درصد است ولی استان اردبیل با ۳۷ رعایت درصد  ۲ درصد پایین‌تر از شاخص کشوری قرار دارد.

او با بیان اینکه شاخص رعایت  فاصله‌گذاری اجتماعی در استان اردبیل ۲ درصد پایین‌تر از شاخص کشور است، اضافه کرد: متاسفانه در آمار وشاخص استفاده از ماسک نیز میانگین استفاده مردم استان ۴۰ درصد است  و این در حالی است که میانگین کشوری زدن ماسک ۴۷ درصد می‌باشد .

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با بیان اینکه فوتی‌های کرونا در سه روز گذشته در استان بین ۹ تا ۱۱ نفر در نوسان بوده است، اعلام کرد: در شبانه‌ روزگذشته  با فوت ۱۱ نفر دیگر از مبتلایان، مجموع جان‌باختگان کرونا در ۱۷ ماه گذشته در این استان به یک‌هزار و ۹۳۹ نفر رسید.

وی با ابراز نگرانی از افزایش بیش از ۶ برابری شمار مبتلایان کرونا نسبت به یک ماه قبل گفت: شمار جان‌باختگان روزانه کووید.۱۹ در استان اردبیل نسبت به میانگین امسال جهش دو برابری داشته است.

وی با اشاره به ثبت بالاترین رکورد مبتلایان جدید شیوع موج پنجم کرونا در استان اردبیل با شناسایی و بستری ۱۳۹ مبتلای جدید در روز گذشته بیان کرد: در صورت ادامه این روند بروز بحران کرونا و عدم پاسخگویی سیستم درمان استان به بیماران جدید کووید ۱۹ دور از انتظار نخواهد بود .

وی تاکید کرد: آمار فراینده مبتلایان جدید نشان می‌دهد که موج پنجم شیوع کرونا در این استان سهمگین و شدیدتر از موج‌های گذشته است و میزان مراجعه و بستری بیماران مبتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل هر روز افزایش می یابد.

وی با اشاره به پر شدن ظرفیت تخت‌های مراکز درمانی استان اردبیل و بروز محدودیت جدی در پذیرش بیماران مبتلا به کرونا افزود: وضعیت قرمز شیوع بیماری کووید.۱۹ در استان اردبیل که از دو هفته قبل آغاز شده، همچنان ادامه دارد به طوری که روزانه یک هزار فرد مشکوک با علائم اولیه ابتلا به کرونا به مراکز درمانی استان مراجعه می کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل تنها چاره کنترل وضعیت کنونی و کاهش سیر شیوع کرونا در این استان را رعایت جدی و سختگیرانه دستورالعمل‌های بهداشتی ذکر کرد و افزود: سویه دلتای ویروس کرونا با شدت بیشتری در سطح این استان در حال انتشار است.

دکتر حبیب زاده، نزدن ماسک را مساوی با ابتلا دانست و تاکید کرد: تمامی افرادی که حتی دو دُز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند، باید ماسک بزنند، فاصله‌ اجتماعی را رعایت کنند و از ازدحام و دورهمی و حضور در مراسم پرتعداد و فضاهای سربسته پرهیز کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی خلخال استان اردبیل استانداری اردبیل اکبر بهنام جو  بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی خلخال ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی خلخال استان اردبیل استانداری اردبیل اکبر بهنام جو بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل استان اردبیل درمانی استان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۴۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود

معاون روابط کار وزارت کار از بازرسی از کارگاه های پرخطر خبر داد و گفت:امسال کارگاه‌های پرخطر و دارای حوادث، بیشتر بازرسی می شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ یکی از اقدامات موثر معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تا کنون، گسترش نظارت بر کارگاه‌های مشمول قانون کار، افزایش حفاظت فنی و بهداشت کار و ارتقای ایمنی و سلامت شغلی بوده است. این موضوع در اساسنامه سازمان بین المللی کار (ILO)  آمده و از  تمامی کشورهای عضو خواسته شده تا نسبت به برقراری نظام بازرسی کار اقدام کنند.بازرسی کار موثر و کارآمد، یکی از مولفه ها و نشانه‌های ضروری هر دولت مترقی و اقتصاد موفق به شمار می‌رود.

برابر گزارش ها، حوادث ساختمانی و معدنی بیشترین آمار تلفات نیروی کار و بیشترین سهم آسیب شغلی را به خود اختصاص داده و بیشترین تعداد بازرسی‌های ویژه از کارگاه‌های پر خطر در صنایع ساختمان، نفت و گاز، پتروشیمی و معدن بوده است.

علی حسین رعیتی فرد, معاون روابط کار درباره حوادث ناشی از کار دربخش ساختمان و صنعت گفت:حدود 38 درصد حوادث در بخش ساختمان و 37 درصد در بخش صنعت است و صنایع دیگر همانند رشته‌های تولیدی عدد کمتری را به خود اختصاص داده‌اند.  

وی تاکید کرد: در سال 1402 نسبت به سال  1401 حدود 4 درصد فوتی‌های کل حوادث ناشی از کار کاهش یافته است .  840 بازرس کار در کشور وجود دارد. سالانه حدود 400 هزار بازرسی موردی از کارگاه‌ها انجام می شود که امسال به دلیل کاهش ریسک از کارگاه‌های دارای حوادث بیشتر، بازرسی دقیق‌تر و بیشتری انجام می شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از کاهش حدود 5درصدی حوادث کار در سال گذشته نسبت به سال 1401 خبر داد و تاکید کرد که این رقم نیز باید کاهش یابد . 

وی تاکید کرد: به دلیل پیوستن به مقاوله‌¬نامه ایمنی و بهداشت شغلی 155 و مصوبه مجلس شورای اسلامی و هیات دولت باید بتوانیم تمامی فعالیت‌های اقتصادی را تحت پوشش حوزه ایمنی و بهداشت قرار دهیم . 

رعیتی‌فرد افزود: مطابق با آمار سازمان بین اللملی کار تغییرات اقلیمی برای 70درصد از کارگران جهان خطرات جدی سلامتی ایجاد می کند؛ در کشور نیز در تلاش هستیم در شورای عالی حفاظت فنی و کمیته‌های حفاظت فنی در واحدهای تولیدی آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها را با شرایط تغییرات اقلیمی تطبیق دهیم تا از آسیب رسیدن به کارگران پیشگیری کنیم. 

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: تعداد کل واحدهای تولیدی و کارگاه‌های زیر 10 نفرو بالای 10 نفر حدود یک میلیون و 330  هزار کارگاه در کشور است که 87 درصد این واحدها زیر 10 نفر کارگر و بقیه بالای 10 نفر هستند. 

وی ادامه داد: در واحدهای تولیدی بالای 25 نفر نیز موظف هستیم که کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار را تشکیل دهیم.

رعیتی‌فرد به کارگاه‌هایی که قوانین ایمنی را رعایت نمی کنند هشدار داد مطابق با قانون کار در واحدهایی که جان کارگران در خطر باشد با کمک دادستان پلمپ می شوند.  با اقدامات صورت گرفته  و استفاده از ظرفیت های واحدهای تولیدی و مسئولان، سطح ایمنی کارگاه ها را افزایش دهیم. 

رعیتی فرد همچنین از کارفرمایان خواست با اصلاح ساختار و بازبینی تجهیزات ایمنی و حفاظت فنی محیط ایمن‌تری را برای کارگران فراهم کنند تا جان کارگران در خطر نباشد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل