Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین ؛ فرهاد اینالوئی، معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمیندر رابطه با وضعیت بانکداری الکترونیک در کشور طی سال‌های گذشته گفت: تاریخچه بانکداری دیجیتال در کشور به دو بخش ورود بانک‌های دولتی به بانکداری دیجیتال و ورود بانک‌های خصوصی تقسیم می‌شود.

وی افزود: بانک‌های خصوصی زودتر از بانک‌های دولتی وارد حوزه بانکداری دیجیتال شده و به این مهم واقف شدند که بحث تحول بانکداری دیجیتال می‌تواند کسب‌وکارها را متحول کند و مهم‌ترین دلیلش هم این بود که با ظهور فین‌تک‌ها و استارتاپ‌ها، بازیگران جدیدی به عرصه بانکداری وارد شدند که می‌خواستند سهمی از این بازار داشته باشند و ضمن تعامل با بانک‌ها این کار را انجام بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینالویی ادامه داد: بانک‌های دولتی هم به اجبار وزارت اقتصاد و با نامه‌ای که وزارت اقتصاد ابلاغ کرد که نقشه راه خودشان را برای بانکداری دیجیتال مشخص کنند، به این موضوع ورود کردند که فرایند آن چندسال طول کشید و در روزهای پایانی دولت دوازدهم، سرانجام نقشه راه خودشان را تدوین کردند ولی هنوز ورود جدی به این حوزه نداشتند.

معاون بانک ایران زمین ادامه داد: ما اولین بانکی بودیم که در اواخر سال 95 که شعارمان را «بانک ایران زمین، بانک دیجیتال» قرار دادیم، به این حوزه ورود کردیم.

اینالویی در رابطه با تاثیر کرونا بر بانکداری الکترونیک در کشور گفت: حال با شیوع کرونا، یکی از مقولاتی که در حوزه بانکداری دیجیتال مهم است، بحث رگولاتوری یا قوانین و مقرراتی است که باید از سمت بانک‌مرکزی و یا نهادهای ناظر وضع شود.

وی خاطرنشان کرد: چون ما قبلا سابقه این موضوع را نداشتیم، مشخص بود که به لحاظ قوانین مشکلات زیادی خواهیم داشت. یکی از بزرگترین این مشکلات این بود که در بانکداری دیجیتال اصولا مراجعه مشتریان به شعب بانک‌ها برای دریافت خدمات باید به حداقل برسد اما این با قوانین موجود مغایر بود.

وی افزود: می‌دانید که تا مدتی قبل حتی برای افتتاح حساب حتما حضور فیزیکی در بانک الزامی بود و فشار بانک مرکزی و بانک‌های خصوصی و سایر ذینفعان باعث شد درنهایت ستاد ملی مقابله با کرونا بپذیرد که الزامی به حضور نیست و بنظرم این موضوع به پیشرفت بانکداری دیجیتال در کشور بسیار کمک کرد.

معاون بانک ایران زمین ادامه داد: در کنار این موضوع کرونا باعث شد مردم به سمت خدمات غیرحضوری روی بیاورند که البته همه آن‌ها نیز از سوی بانک‌ها ارائه نمی‌شود، بلکه برخی خدماتی است که سایر اپلیکیشن‌ها ارائه می‌کردند و در کنار آن لازم بود که از خدمات بانکی هم استفاده شود؛ در نتیجه این ارتباط باعث شد زیرساخت بانکداری دیجیتال شکل بگیرد.

معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمین در رابطه با برنامه آینده این بانک در حوزه بانکداری دیجیتال گفت: بانک ایران زمین از ابتدای سال 96، دو سال اول را برای تکمیل زیرساخت‌ها گذاشت و سال 97 و 98 را به توسعه پلتفرم‌هایش پرداخت.

به گفته اینالویی، بانک ایران زمین بجای ارائه محصول، سرویس ارائه می‌کند و برای همین ، نیاز به طراحی و ساخت پلتفرم‌ها مختلف داشته است.

وی همچنین با اشاره به پلتفرم وب و موبایلی بانک ایران زمین تحت عنوان «فراز»، گفت: امروزه در فراز تمام آنچه یک مشتری خرد برای کارهای بانکی خود نیاز دارد؛ از افتتاح حساب گرفته تا درخواست دسته چک و پوز همه را می‌تواند بدون مراجعه به شعب بانک دریافت کند.

معاون بانک ایران زمین افزود: حال که زیرساخت‌ها و پلتفرم‌های ما تکمیل شده است، بیشتر به دنبال کسب ‌وکارها هستیم. کسب‌ وکارهای بانکداری دیجیتال به گونه‌ای هستند که در بستر آن مشارکت بین بانک و سایر ذینفعان شکل می‌گیرد.

اینالویی افزود: برای مثال ممکن است یک کسب ‌وکار به جای ارائه محصول، سرویسی را ارائه کند و چون ما سرویس‌های زیادی داریم، سعی می‌کنیم با کلونی‌های که مشتری زیادی دارند ارتباط گرفته به آن‌ها سرویس بدهیم. مثل اپراتورها، تاکسی‌ها و یا فروشگاه‌های اینترنتی که می‌خواهند در کنار خدمات خود خدمات بانکی هم ارائه دهند.

به گفته وی، همچنین این بانک قصد دارد اعتباراتی را در لحظه اعتباری به مشتریان این پلتفرم‌ها ارائه بدهد که بتوانند خرید کنند و اینگونه تعاملاتی بین بانک، آن کسب‌ وکار اینترنتی و مردم شکل می‌گیرد که همه از آن سود می‌برند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اینکه این موضوع چه زمانی کامل و اجرایی شود، نیاز به تغییرات قوانین و تعاملات بانک و فین تک‌ها و نهایی شدن آن‌ها دارد اما به زودی از این خدمات رونمایی خواهد شد.

پربیننده ترین امتیاز وام ازدواج خرید و فروش می شود؟ رییس کل بانک مرکزی آینده باید چه کسی باشد؟ امکان واگذاری درگاه پرداخت تلفنی به کسب و کارها در بانک دی سه اقدام اصلی دولت بعدی چیست؟ رشد ۲۶.۷درصدی عرضه اوراق بدهی دولتی در بهار۱۴۰۰ / آمارسازی در آخرین روزهای وزارت اقتصاد و بانک مرکزی در دولت روحانی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک ایران زمین بانکداری دیجیتال بانک ایران زمین بانک مرکزی پلتفرم ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۴۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان که با حضور مدیرکل عشایری استان بوشهر برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزده کارهای خوبی در حوزه عشایری شهرستان تنگستان صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات به عشایری و افزایش ۱۰ برابری اعتبارات در این دولت نشان از پشتیبانی و نگاه بلند دولت سیزدهم به حوزه عشایری در کشور است.

فرماندار تنگستان ادامه داد: عشایر به عنوان قشری قابل احترام و مولد و سرمایه اجتماعی واقعی نظام به شماره می آیند و پشتوانه و پشتیبان نظام و انقلاب اسلامی و همیشه همراهی خود با حضور حداکثری در انتخابات با اهداف بلند انقلاب نشان دادند.

لطفی اضافه کرد: عشایر در حوزه اقتصادی با تحمل سختی، مشقت و تلاش برای تولید و برآوردن کردن نیازهای اولیه مردم را تأمین کردند عشایر قشری که به عنوان صف اول خدمت به مردم هستند.

فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: باید قشر زحمت کش و تلاشگر عشایر را دریابیم و خدماتی که لازم است در همه حوزه‌ها به این قشر ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه‌های آب رسانی، برق و بهداشت در تنگستان کارهای خوبی برای عشایر انجام شده است، افزود: در حوزه عشایری ۲۰۰ خانوار ییلاقی و قشلاقی در شهرستان زندگی می‌کنند که باید تلاش شود بیشتر از گذشته خدمات رفاهی و به این قشر ارائه شود.

لطفی اضافه کرد: ضروری است تمام نیازهای عشایر را تحت عنوان یک برنامه عملیاتی تهیه و تدوین کرده و کارهایی که دستگاه‌های اجرایی باید انجام بدهند مشخص و دریک زمان مشخص در اختیار آنها گذاشت شود تا به عشایر خدمات لازم ارائه شود.

فرماندار تنگستان با اشاره به اینکه باید از ظرفیت ملی به عشایر شهرستان خدمات ارائه شود یاد آور شد: یکی از کارهای مهمی که در دستور کار ماست پشتیبانی از عشایر در سطح شهرستان است و اما آنچه نیاز است باید از ظرفیت کشوری در جهت ارائه خدمات به عشایر شهرستان استفاده شود.

وی ادامه داد: بعضی افراد در زمین‌های مراتع چرای عشایر در شهرستان اظهار مالکیت کردند اگر در مالکیت هر فردی است باید از طریق دستگاه قضا دنبال کند و خود سرانه اجازه ندارند مزاحمتی برای عشایر ایجاد کنند و نیاز است در این خصوص مسئول اداره امور عشایری شهرستان گزارش لازم به فرمانداری داشته باشند.

لطفی اضافه کرد: در حوزه آموزش فرزندان عشایر در تنگستان مجموعه آموزش و پرورش شهرستان برنامه لازم جهت ارائه خدمات آموزشی بیشتر به دانش آموزان عشایری داشته باشند

کد خبر 6089302

دیگر خبرها

  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • تقویت همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • بدهی کلان استقلال به بانک پرسپولیسی!
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان