Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، مهدی عباسی از عدم نظارت بر واردات روغن زیتون‌های خارجی انتقاد کرد و گفت: عدم توجه دستگاه‌های مربوطه منجر به این شده که قدرت رقابت در تولید زیتون و روغن زیتون در داخل کشور کم شود و به جای آن شاهد واردات گسترده روغن زیتون به کشور هستیم.

وی با بیان اینکه واردات روغن زیتون به کشور آزاد و واردات زیتون ممنوع است، اضافه کرد: هم اکنون روغن پومیس بنام روغن بکر وارد کشور می‌شود و در داخل کشور نیز روغن‌های تقلبی در ملاعام به فروش می‌رسد و این امر تولید کننده را از تولید روغن منصرف می‌کند و تولید کننده بر خلاف میل باطنی و استاندارد جهانی به تولید کنسرو زیتون رو می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای ملی زیتون با بیان اینکه واردکنندگان به منظور زمینه چینی برای واردات، بحث ارزش غذایی روغن زیتون را مرتب مطرح می‌کنند، تاکید کرد: این در حالی است که واردکنندگان به خوبی می‌دانند با اقدامات انجام گرفته در این حوزه، عملاً امکان تولید روغن زیتون وجود ندارد و تولید روغن سال گذشته در کشور به عدد زیر ۴ هزار تن رسیده و در مقایسه با سال ۹۸ با کاهش حدود ۳۰۰ درصدی مواجه بوده است.

عباسی گفت: با ادامه روند فعلی در دو سال آینده، تولید روغن زیتون نزدیک به صفر خواهد شد و تنها بخشی که بهره برداران می‌توانند به آن امیدوار باشند تولید کنسرو زیتون است.

این فعال بخش خصوصی ادامه داد: بهره برداران چاره‌ای جز تولید کنسرو زیتون برای بقای این صنعت ندارند و اخیراً عده‌ای به دنبال آزاد سازی واردات کنسرو زیتون و واردات کنسرو تولیدی سال٢٠١٩ که عملاً تاریخ مصرف آن گذشته؛ از کشورهای ترکیه، اسپانیا و یونان با هدف کاهش قیمت کنسرو زیتون هستند.

وی اضافه کرد: همزمانی این اقدام با فصل برداشت زیتون می‌تواند خسارات جبران ناپذیری به تولید داخل بزند.

کد خبر 619906 برچسب‌ها روغن واردات تولید کنندگان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روغن واردات تولید کنندگان کنسرو زیتون تولید روغن روغن زیتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۴۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه ایران از واردات مرغ اجداد بی نیاز شد گفت: احیا سیزده فارمِ غیر فعال تولید مرغ مادر در راستای موارد سازی و افزایش تولید در حال انجام است - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حالی که در گذشته بیش از 90 درصد مرغ اجداد جوجه‌یک‌روزه از کشور‌های دیگر تامین می‌شد سازمان اقتصادی کوثر که مجری نگهداری و تولید آرین در کشور است اعلام کرد که ایران با دانش متخصصان از واردات اجداد از کشور‌های غربی بی نیاز شد و در زمره هشت کشور دارنده این فناوری استراتژیک قرار گرفت.

فخاری رئیس این سازمان حتی اعلام کرده است که ظرفیت صادرات به کشور‌های دوست دیگر فراهم شده است. ضریب تبدیل در مرغ آرین از 2.2 به 1.7 کاهش یافته است که با توجه به ارزانی جوجه یک‌روزه آرین نسبت به جوجه نژاد راس و سلامت بیشتر این محصول پروتئینی رقابت نژاد ایرانی را با سویه‌های وارداتی وارد مرحله جدی‌تری کرده است.

مالزی خریدار مرغ آرین ایران شد

وی در تبیین اجمالی شیوه‌هایی که منجر به کاهش ضریب تبدیل در این نژاد شده است، بیان داشت: به‌گزینی ژنتیکی و تغییر روش‌های پرورش در بخش GGP، اجداد و مرغ مادر نقش مهمی در این تحول ایفا کرد.

در سال 1400 بیش از 90 درصد بازار جوجه‌یک‌روزه کشور متعلق به سویه راس، آربوراکرز و کاپ بوده که از طریق واردات مرغ اجداد از دو شرکت بزرگ اصلاح نژادی آویاژن و کاپ تامین شده است.

نژاد مرغ ایرانی آرین یا همان لاین ایرانی پس از سال‌ها دوباره احیاء شده است، فعالان دامپروری بهره وری نژاد مرغ آرین را پایین می‌دانند، اما منتخصصان کشور می‌گویند که کار اصلاح نژادی پایان نیافته و ادامه دارد.

 ناصر فخاری، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر به عنوان مجری مرغ لاین آرین در این ارتباط  اظهار داشت: واردات دستگاه جوجه‌کشی که نقش بزرگی در تولید گوشت مرغ و تخم مرغ دارد تحریم شد و این دستگاه را دیگر به ایران نفروختند، این اتفاق باعث شد همکاران ما تصمیم بگیرند که این وابستگی را قطع کنند، لذا از دل تهدید و تحریم تلاش‌ها برای کسب خودکفایی شکل گرفت و با نوآوری و خلاقیت نه تنها دستگاه جوجه‌کشی مرغ بلکه دستگاه جوجه‌کشی بوقلمون را نیز تولید کردند و مایه خرسندی است که دستگاه ایرانی تولید شده راندمان تولید را بهبود بخشیده و در بخش خصوصی نیز مورد استقبال واقع شده است.

وی افزود: با تولید لاین مرغ آرین ضریب امنیت غذایی و استقلال اقتصادی کشور بالا رفته است و به جرأت می‌گوییم امروز تمام مرغ اجداد مورد نیاز کشور در سازمان اقتصادی کوثر تامین می‌شود و در تامین این کالای راهبردی که تولید گوشت مرغ به آن بستگی دارد دیگر نیازی به واردات از کشورهای دیگر نداریم.

فخاری ادامه داد: در راستای  به جریان انداختن اموال و دارایی‌های متروکه، راکد و یا بلااستفاده به نفع تولید، مولدسازی سیزده فارمِ غیر فعال تولید مرغ مادر، در حال انجام است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ماهی کبابی را با این روش خاص بپزید و لذت ببرید
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود