Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی امام جمعه ساوه گفت با تاکید بر اینکه فعالیت رسانه‌ای خبرگزاری ایسنا در تامین منافع شهرستان ساوه فراموش‌شدنی نیست و ماندگار است، گفت: هیچگاه خدمت خبرگزاری ایسنا و برخی اصحاب رسانه را در اجرای طرح پسماند در شهرستان ساوه فراموش نخواهم کرد.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم حسینی در جریان بازدید از دفتر خبرگزاری ایسنا در شهرستان ساوه که به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار صورت گرفت، با تبریک فرا رسیدن این روز اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا و برخی خبرنگاران این شهرستان در جلوگیری از اجرای طرح پسماند یک اقدام ملی کردند و اجازه ندادند مشکلاتی که بر سر مردم خوزستان آمد بر سر مردم ساوه بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اصحاب رسانه خواست تا در خدمت به مردم از هیچ تلاشی دریغ نکرده و برای حفظ منافع ملی و مصالح مردم کمک کنند تا منجر به پیشرفت و توسعه شهرستان و کشور شود.

امام جمعه ساوه خواستار ارتقای سواد رسانه ای جامعه از سوی خبرنگاران شد و افزود: ارتقای سواد رسانه‌ای در جامعه تضمین کننده امنیت کشور است و اجازه نخواهد داد تا اخبار غیرواقعی و کذب آرامش جامعه را بر هم بزند.

رئیس شورای اسلامی شهر ساوه نیز گفت: خبرنگاران نقش بی بدیلی در آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در جامعه دارند و رسالت سنگین، حساس و بزرگی را بر دوش دارند.

به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: خبرنگاران پیشران‌های فرهنگی جامعه محسوب می‌شوند و در ارتقای دانش سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... نقش بی بدیلی ایفا کنند.

علی میرزایی خواستار رابطه متقابل حاکمیت و رسانه‌ها شد و افزود: خبرنگاران به عنوان واسطه بین مردم و مسئولان در تنویر افکار عمومی، اقتاع سازی، تصمیم سازی‌ها و آگاهی بخشی به جامعه تاثیرگذارند.

وی بیان کرد: انتشار برخی اخبار از سوی جامعه رسانه‌ای در پائین‌ترین لایه‌های اجتماعی جامعه موجب برطرف شدن مشکلات از سوی مدیران شده است و تجربه نشان داده است در هرکجا خبرنگاران نظارت بیشتر و موشکافانه تری داشته اند، کارکرد مسئولان در برآوردن مطالبات مردم افزایش پیدا کرده است.

فرماندار ساوه از خبرنگاران به عنوان دیده‌بان‌های جامعه یاد کرد و افزود: بسیاری از مشکلاتی که در لایه‌های اجتماع از دید مسئولان مغفول واقع شده و در بین مردم حساسیت وجود دارد با کار رسانه ای، مورد بررسی و واکاوی مدیران قرار گرفته و این رفتار خبرنگاران موجب گشایش در امور شده است.

وی بیان کرد: قلم خبرنگاران باید روان و بدون هیچگونه محدودیتی باشد تا بتوانند آزادانه و در یک حاشیه امن به رسالت خبری خود بپردازند.

احمد حاج امینی رئیس شورای شهر ساوه نیز گفت: مهمترین رسالت خبرنگاران بیان واقعیت‌های جامعه بدون کم و کاست و بدور از جانبداری و ملاحظات سیاسی است که خوشبختانه این رویه در بین اصحاب رسانه بویژه خبرگزاری ایسنا وجود دارد.

وی خواستار تعامل و همکاری اصحاب رسانه با حوزه مدیریت شهری برای انعکاس فعالیت‌ها و مطالبات شهروندان شد و افزود: با شروع فعالیت دوره ششم شوراهای اسلامی شهر و روستا و آغاز فصل نوینی در خدمت رسانی به مردم، این شورا آمادگی خود را برای همکاری و تعامل با خبرنگاران اعلام می‌کند و با برگزاری جلسات هم‌اندیشی از نظرات و انتقادات جامعه رسانه‌ای شهرستان بهره‌مند خواهد شد.

در جریان حضور امام جمعه، معاون استاندار و فرماندار ساوه، رئیس شورای اسلامی شهر و سرپرست شهرداری، بخشدار بخش مرکزی و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان در دفتر خبرگزاری ایسنا، از علی فرقانی خبرنگار ایسنا و الهام حمیدزاده خبرنگار خبرگزاری فارس به مناسبت فرارسیدن 17 مردادماه و روز خبرنگار با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روز خبرنگار ایسنا پسماند ساوه استانی اجتماعی استانی شهرستانها خبرگزاری ایسنا شهرستان ساوه اصحاب رسانه اسلامی شهر رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۵۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۷۰ درصدی ساخت پل عنافچه شهرستان باوی

ایسنا/خوزستان معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان از پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی پل عنافچه شهرستان باوی خبر داد.

رحمان بهرامی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه پل عنافچه یکی از بزرگترین پل‌های استان به طول ۴۲۶ متر و عرض ۱۲ متر است، اظهار کرد: این پل توسط یکی از بزرگترین شرکت‌های پل‌سازی کشور در حال احداث است.

وی افزود: وزارت نفت از محل مسئولیت‌های اجتماعی خود، بخشی از اعتبارات این طرح را تامین کرده و روند ساخت این پل سرعت گرفته است.

بهرامی ساخت این پل را اقدامی تخصصی و دشوار برشمرد و گفت: همزمان با نصب عرشه پل، جاده‌های طرفین و شمع‌بندی در رودخانه نیز انجام شده است.

در این زمینه:

مردم عنافچه؛ گذر سخت از رودخانه و پُلی که نیست...

/گزارش تصویری/ گذر سخت از رودخانه

پل شناور دهستان عنافچه شهرستان باوی نصب شد

معاون مهندسی و ساخت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی خوزستان از نصب سه دهانه اول این پل خبر داد و خاطرنشان کرد: ارزش ریالی این طرح بیش از چهار هزار میلیارد ریال برآورد شده که در حال حاضر حدود یک تا ۲ هزار میلیارد ریال دیگر برای اتمام این طرح نیاز است.

وی بیان کرد: در صورت تزریق به موقع اعتبار، تا دهه فجر سال جاری، این طرح مهم و کلیدی به بهره‌برداری می‌رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۷۰ درصدی ساخت پل عنافچه شهرستان باوی
  • ویدئو/ واکنش رئیس فدراسیون والیبال به غیبت موسوی و غفور در تیم ملی
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • رئیس فدراسیون والیبال: موفقیت با ایران برای پائز مهم است/ منافع ملی بالاتر از منافع شخصی است
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • جدیدترین پیام رئیس برای انصرافی‌های تیم ملی
  • پیش‌بینی رگبار تگرگ در لرستان
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • «وعده صادق»؛ عملیاتی که نباید فراموش شود
  • وحید شمسایی: یک برند، پول عجیبی به من می داد تا برای تبلیغات برنج بخورم؛ مردم تولدم را فراموش می‌کنند اما سالگرد برنج نخوردنم را تبریک می‌گویند! / فیلم