Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: لزوم اجرای طرح واکنش سریع و مدیریت گردشگری جنگل جهانی ابر شاهرود در کمیته ملی طبیعت‌گردی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مصوب شد.

حمیدرضا دوست‌محمدی با اعلام این خبر اظهار کرد: در جلسه بررسی مشکلات گردشگری جنگل ابر شاهرود، مشکلات، راهکارها و پیشنهادهای مرتبط با سامان‌دهی و حفاظت میراث جهانی جنگل ابر شاهرود مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: با توجه به اینکه سلایق و رویکردهای متفاوتی در مدیریت جنگل ابر وجود دارد، راهکارهای قابل اجرا برای رفع این مشکلات توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان مطرح شد.

وی ادامه داد: بر اساس درخواست این اداره‌کل، مقرر شد طرح مدیریت گردشگری جنگل ابر شاهرود با رویکرد جلوگیری از آسیب‌های ناشی از ورود بی‌رویه و بی‌برنامه گردشگران و نحوه مداخله در منطقه توسط اداره‌کل پس از تخصیص اعتبار ملی اجرایی شود.

دوست‌محمدی افزود: تهیه و اجرای طرح واکنش سریع توسط دستگاه‌های اجرایی متولی محدوده جنگل ابر با برگزاری جلسات مشترک نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود و مقرر شد به‌زودی جلسه‌ای در این خصوص برگزار شود.

او اضافه کرد: رعایت تاب‌آوری در زمینه ظرفیت پذیرش گردشگر، حمایت از سرمایه‌گذاری تعریف‌شده در زمینه حفظ زیست‌بوم منطقه، تأمین خدمات حداقلی در عرصه و حریم و تکیه بر ایجاد خدمات در خارج از محدوده جنگل با ایجاد مرکز مدیریت بر محدوده از جمله موضوعات ضروری و مهم برای حفاظت از جنگل جهانی ابر شاهرود است.

دوست‌محمدی گفت: انتخاب سرمایه‌گذار توانمند و دارای برنامه، ارائه آموزش به جوامع محلی و گردشگران برای حفاظت از محیط‌زیست جنگل و تعریف مسیرهای طبیعت‌گردی از دیگر نکات ضروری برای حفاظت از این جنگل است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان اضافه کرد: در خصوص آسیب‌های غیر مرتبط با حوزه میراث‌فرهنگی نیز مقرر شد پیگیری‌های لازم توسط دستگاه‌های اجرایی متولی برای حفظ جنگل ابر در برنامه قرار گیرد.

جنگل جهانی ابر شاهرود میراث طبیعی و مهم ایران‌زمین از زیباترین و معروف‌ترین جنگل‌های ۴۵ میلیون ساله هیرکانی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری جنگل ابر میراث فرهنگی سمنان گردشگری و صنایع دستی استان سمنان جنگل جهانی ابر برای حفاظت میراث فرهنگی ابر شاهرود جنگل ابر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۵۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ کارگر در استان سمنان جان خود را از دست دادند

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله محقق بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی خانه کارگر سمنان، ضمن اشاره به حوادث کار و فراوانی رخ دادن آنها در استان سمنان بیان کرد: در حوادث کار استان طی سال قبل متأسفانه ۱۹ کارگر جان خود را از دست دادند.

وی کنار گذاشتن قانون کار یکی از عوامل روز حوادث کار دانست و تاکید کرد: یکی از آسیب‌های عدم اجرای قانون کار فقدان ایجاد کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت در محیط کار است.

دبیر خانه کارگر استان سمنان با بیان اینکه فصل چهارم قانون کار به صراحت بر راه‌اندازی کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار تاکید دارد اما به راحتی توسط کارفرمایان نادیده گرفته می‌شود، تاکید کرد: کمیته‌های حفاظت فنی می‌توانند از بروز حوادث جلوگیری کنند.

محقق با بیان اینکه یکی از وظایف کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار، جلوگیری از بروز حوادث در محل کار است، بیان کرد: اگر این کمیته‌ها وجود داشتند در سال گذشته نباید این میزان حوادث کار و جان باخته را در استان سمنان شاهد بودیم.

وی از بررسی علل و عوامل بروز حوادث کارگری در استان خبر داد و افزود: ارزیابی که کارشناسان ما صورت داده‌اند نشان می‌دهد که راه‌اندازی کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار می‌تواند تا ۵۰ درصد، بروز حوادث کارگری را در سراسر استان کاهش دهد که رقم قابل توجهی است.

دبیر اجرایی خانه کارگر در ادامه با اشاره به مشکلات کارگران بیان کرد: حقوق کارگران امسال ۳۵ درصد افزایش یافته در صورتی که تورم طبق آماری که بانک مرکزی و مرکز آمار ایران داده زیر ۴۲ درصد نیست و لذا این امر برای کارگران مشکلات بزرگی ایجاد کرده است.

محقق با بیان اینکه افزایش حقوق و دستمزد کارگران متناسب با تورم و گرانی کالاها و خدمات نیست، ابراز کرد: برای مثال باید گفت که امروز یکی از بزرگترین مشکلات کارگران تأمین مسکن مورد نیازشان است.

وی افزود: برای کارگران در حقوق و مزایای شأن ۸۰۰ هزار تومان حق مسکن در نظر گرفته‌اند که همین رقم سال قبل هم بدون تفاوت بود، لذا باید پرسید که در کجای استان امروز می‌توان با ماهی ۸۰۰ هزار تومان یک اتاق کرایه کرد؟

دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان همچنین بیمه کارگران را یکی از دیگر مشکلات جامعه کارگری استان دانست و تاکید کرد: دولت اگر بتواند مطالبات تأمین اجتماعی را پرداخت کند شاهد ارائه خدمات بهتر از سوی این نهاد به کارگران خواهیم بود.

کد خبر 6090346

دیگر خبرها

  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • ۱۹ کارگر در استان سمنان جان خود را از دست دادند
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد