Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،بهزاد مهدویان  اظهار کرد: در وهله اول توصیه می‌شود افراد به مدت دو تا سه روز بعد از تزریق واکسن از انجام فعالیت‌های سنگین خودداری کرده و با دستی که واکسن تزریق کرده اند به هیچ عنوان وسایل سنگین جابجا نکنند.

مهدویان گفت: طی این مدت همچنین توصیه می‌شود افراد از انجام ورزش‌های سنگین خودداری کرده و فعالیت طولانی مدت و سنگین نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدویان با بیان اینکه قرمز شدن، تورم و درد در محل تزریق واکسن طبیعی است، گفت: برای کاهش درد افراد می‌توانند از مُسکن‌های معمولی مانند "استامینوفن" استفاده کنند.

این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: تزریق واکسن به طور معمول با کوفتگی مختصر و بی حالی همراه است، اما اگر شدت این علائم بالا باشد و علائمی مانند تب و لرز شدید در فرد بروز کند، نیاز است که حتما به پزشک مراجعه شود.

او  افزود: همچنین اگر ماندگاری این علائم بیش از دو سه روز ادامه یابد، نیاز است که افراد به پزشک مراجعه داشته باشند.

او بیان  کرد: برخی موارد داشته ایم که فرد پیش از تزریق واکسن به کرونا مبتلا شده و علائم آن بعد از تزریق واکسن خود را نشان داده، بنابراین نیاز است با طولانی شدن علائم حتما افراد به پزشک مراجعه داشته باشند.

مهدویان در خصوص تغذیه افراد پس از تزریق واکسن کرونا هم گفت: توصیه می‌شود این افراد به مدت دو تا سه روز عمدتا از غذا‌های گرم و آبکی مانند سوپ استفاده کنند. همچنین مصرف بسیار مایعات طی این مدت توصیه می‌شود.

مهدویان در پایان با بیان اینکه تزریق دو دز واکسن کرونا در نهایت حدود ۹۰ درصد ایمنی ایجاد می‌کند، گفت: این ایمنی به معنی عدم ابتلا به کرونا نیست و تنها از شدت علائم بیماری در افراد واکسینه شده کاسته می‌شود.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی تزریق واکسن توصیه می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۵۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • دستگیری ۲۲ نفر از اعضای یک شرکت هرمی در نوشهر
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد