Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، فاطمه اسدی در جمع خبرنگاران با اشاره به رسالت سنگین خبرنگاران، گذر از سازمان فنی و حرفه‌ای را  منجر به اشتغال و رفع بیکاری دانست و گفت: علی‌رغم بیماری کرونا کلاس‌های آموزش فنی و حرفه‌ای به صورت مجازی و تئوری در حال برگزاری است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد حوزه گیاهان دارویی را یکی از ظرفیت‌های ایجاد اشتغال دانست و افزود: زیرساخت‌های باغ گیاهان دارویی در ۱۲ هزار مترمربع ایجاد شده و تمامی گیاهان نادر در معرض انقراض در این باغ احیاء و مراحل برداشت و فرآوری به افراد آموزش داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان پتانسیل بالایی در حوزه گیاهان دارویی دارد و اگر در این حوزه کار شود نرخ بیکاری کاهش می‌یابد،گفت: بیش از ۶۰ درصد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای منجر به ایجاد اشتغال شده است.

وی از راه‌اندازی کارگاه ریسندگی پشم در استان خبر داد و گفت: فنی‌و حرفه‌ای آموزش زیادی در زندان داشته که بیشتر این  آموزش‌ها منجر به اشتغال شده است چرا که در تمام طول سال آموزش داریم.

این مسئول از آموزش سربازان پادگان‌ها خبر داد و گفت: در کمپ‌های ترک اعتیاد  و مراکز مشاوره بانوان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای انجام می‌شود که انتظار می‌رود اقدامات فنی و حرفه‌ای در راستای ایجاد اشتغال پایدار منعکس شود.

وی از امضاء تفاهم‌نامه با اصناف خبر داد و گفت: در جهت برگزاری کارهای تخصصی تفاهم‌نامه‌ای با اصناف منعقد شد، ضمن اینکه به سمت انجام کار پژوهشی و تعریف نشان استاندارد حرکت می‌کنیم.

اسدی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای بانوان گفت: فردی که از فنی و حرفه‌ای مجوز می‌گیرد و مهارتی می‌آموزد در اولویت ایجاد اشتغال است چرا که اهمیت مهارت بسیار با ارزش است اما می بینم در استخدام‌های بخش خصوصی مدرک مهارتی و تخصص از فرد خواسته نمی‌شود که امیدواریم این رویه اصلاح شود.

اسدی با بیان اینکه مردم و کسانی که به دنبال حرفه‌آموزی هستند به سمت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای سوق داده شوند، گفت: عدم پیش‌بینی امکانات برای مربیان فنی و حرفه‌ای بیشترین معضل ما برای رفتن به مناطق محروم است که از سایر دستگاه‌ها می‌خواهیم به ما کمک کنند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۹۹ درصد کارآموزان فنی و حرفه‌ای فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند، خاطرنشان کرد: شاهد عدم همکاری با فنی و حرفه‌ای در برخی دستگاه‌ها و حتی واحدهای اقتصادی هستیم.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: گیاهان دارویی خبرگزاری فارس سازمان فنی و حرفه ای کلاس های آموزش مجازی فنی و حرفه ای گیاهان دارویی ایجاد اشتغال آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۷۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی از اهلی سازی دو گیاه دارویی در این استان خبر داد.

دکتر مهدی باور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر گیاه آویشن خراسان شمالی اهلی سازی شده است و اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دستور کار قرار دارد و هنوز به مرحله کامل اهلی سازی نرسیده است.

وی افزود: اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دست اقدام است و البته این گیاه در برخی از عرصه‌های منابع طبیعی در حال کشت است.

باور ادامه داد: اهلی سازی کاپاریس از دیگر گیاهان دارویی است که در دست اقدام است و در حال حاضر تلاش برای شکستن خواب بذر این گیاه دارویی در حال انجام است.

وی بیان کرد: خراسان شمالی با توجه به شرایط آب و هوایی‌اش، یکی از رویشگاه‌های خوب گیاهان دارویی است و ظرفیت خوبی برای تولید این گیاهان در استان وجود دارد. ۴۳۰ گونه گیاهی در این استان شناسایی شده‌اند، البته بسیاری از این گیاهان در رویشگاه‌های خود به‌صورت خودرو رشد می‌کنند و در مساحت کمی از کشتزارهای استان، گیاهان دارویی به مرحله کشت درآمده است.

این عضو هیات علمی تصریح کرد: خراسان شمالی رتبه سوم کشوری را در تولید زعفران، رتبه چهارم را در تولید زیره سبز دارد و جزو یکی دو استان‌ اول در تولید گیاه دارویی با ارزش باریجه است. از سوی دیگر، این استان ظرفیت بسیار خوبی در تولید گیاهان دارویی دیگر مانند گون، کتیرا، زرشک وحشی، کاکوتی کوهی و آویشن دارد. این گیاهان به‌صورت خودرو در رویشگاه‌ها می‌رویند.

وی گفت: با این میزان پتانسیل در این استان برای تولید گیاهان دارویی، اکنون فقط در ۸۰۰۰ هکتار گیاه دارویی کشت می‌شود که از این مساحت ۴۸۰۰ هکتار مربوط به زعفران، ۲۰۰۰ هکتار زیره سبز و ۲۰۰ هکتار گل محمدی است.

باور تاکید کرد: باید مراقب گیاهان دارویی در معرض خطر به علت بروز خشکسالی‌های پی در پی و برداشت‌های غیراصولی در طبیعت باشیم، اکنون گیاهانی مانند کاکوتی کوهی، آویشن خراسانی، گون و کتیرا و زرشک کوهی در خطرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی