Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-30@13:19:39 GMT

خروج کالا‌های اساسی از گمرکات و بنادر سرعت گرفت

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۷۶۱۸

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی از منفی شدن میزان رسوب کالا‌های اساسی در بنادر کشور در پی افزایش سرعت تخلیه کالا برای اولین بار در سال جاری خبر داد.

گروه بازرگانی بازارنیوز: روانبخش بهزادیان درباره روند خروج کالاهای اساسی از بندر امام خمینی (ره) از ۲۸ تیر ماه تا ۱۸ مرداد ماه اظهار کرد: ۶۹۲ هزار و ۶۷۲ تن تخلیه بار از کشتی داشته‌ایم؛ در این مدت ۳۳ هزار و ۴۶۷ دستگاه کامیون از بندر امام خمینی (ره) خارج شده است؛ تناژ کالای کامیون‌های خروجی از بندر امام خمینی (ره) ۷۷۰ هزار و ۸۲۳ تن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین ۱۸۰۷ دستگاه واگن، کالاهای اساسی را از بندر امام خمینی (ره) خارج کرده‌اند که وزن کالاهای خارج شده با قطار، ۹۵ هزار و ۵۰۰ تن بوده است.

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: آمارها نشان می‌دهد نرخ خروجی کالاهای اساسی از بندر امام خمینی (ره) از نرخ تخلیه از کشتی‌ها بیشتر بوده است که به معنای کاهش رسوب کالای اساسی در بندر امام خمینی (ره) است.

بهزادیان میانگین روزانه ورود کامیون به بندر امام خمینی (ره) را ۲ هزار و ۲۳۱ دستگاه عنوان کرد و گفت: در ۲۸ تیر ماه ۲ هزار و ۴۱ کامیون متقاضی حمل کالای اساسی از بندر امام خمینی (ره) بوده‌اند که در حال حاضر به ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: در بندر شهید رجایی نیز از ۲۸ تیر تا ۱۳ مرداد ماه ۱۴۸ هزار و ۳۰۶ تن کالای اساسی از کشتی تخلیه شده، ۵ هزار و ۵۰۱ دستگاه کامیون برای حمل، وارد بندر شهید رجایی شده‌اند که تناژ کالاهای اساسی کامیون‌های خارج شده ۱۴۱ هزار ۶۵۳ تن بوده است که نشان می‌دهد تخلیه کالا از کشتی با میزان خروجی آنها از بندر تقریباً برابر بوده است.

این مقام مسئول در سارمان بنادر و دریانوردی درباره آمار کالاهای اساسی وارداتی از بندر امیرآباد بیان کرد: از ۲۸ تیر تا ۱۳ مرداد ۶۰ هزار و ۸۲۶ تن انواع کالای اساسی در بندر امیرآباد تخلیه شده است؛ ۲ هزار و ۸۲۲ دستگاه کامیون به این بندر در مدت مذکور، وارد و ۵۹ هزار و ۹۳۲ تن کالای اساسی با این کامیون‌ها از بندر امیرآباد ترخیص شده‌اند.

بهزادیان گفت: ۸ دستگاه واگن نیز ۱۶۱ تن کالای اساسی را با قطار از بندر امیرآباد بارگیری و ترخیص کرده‌اند.

وی تأکید کرد: بندر امام خمینی (ره) به عنوان هاب واردات غلات و کالاهای اساسی کشور شناخته می‌شود که طی هماهنگی‌هایی که با سازمان راهداری، گمرک و راه آهن داشتیم، شتاب خروج کالا از این بندر افزایش داشته است. تعداد واگن‌های حامل کالای اساسی در ابتدای امسال تنها ۸۴ دستگاه بود که از ۲۸ تیر ماه به ۱۲۸ دستگاه واگن در روز افزایش یافته است که شامل واگن‌های فله بر و مایع بر (روغن) می‌شود.

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی تأکید کرد: امیدوارم به زودی رسوب کالاهای اساسی در بندر امام خمینی (ره) کاهش بیشتری داشته باشد؛ در حال حاضر موجودی کالاهای اساسی در بنادر تا ۱۸ مرداد، ۴ میلیون و ۵۹۱ هزار تن کالای اساسی در انبارها و محوطه‌های بندری است؛ داخل کشتی‌های پای اسکله نیز ۵۴۴ هزار تن و در کشتی‌های واقع در لنگرگاه‌ها هم یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن کالا وجود دارد.

وی افزود: در مجموع ۶ میلیون و ۲۳۹ هزار تن انواع کالای اساسی در بنادر موجود است.

بهزادیان توضیح داد: مصوبه ترخیص ۹۰ درصدی قبل از تعیین تکلیف ارز واردات کالاهای اساسی که ستاد تنظیم بازار آن را تصویب کرد، تأثیر به سزایی در ترخیص کالاها از بنادر داشته است.

به گفته وی، ۶۰ درصد نهاده‌های دامی موجود در بندر امام خمینی (ره) به بخش خصوصی اختصاص دارد.

برچسب ها: گمرک ، بنادر ، بازرگانی ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OuF

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: گمرک بنادر بازرگانی بازارنیوز بندر امام خمینی بنادر و دریانوردی کالای اساسی تن کالای اساسی کالاهای اساسی بندر امیرآباد ۲ هزار هزار تن تن کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۷۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 444 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۵۴۹  میلیون دلار و برای خدمات ۱۲۱ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۷۴۷ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 

 

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۷ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.   معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۰۹ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۴۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۷۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۴۹ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۰۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۲۸، ۳۳، ۱۸۸، ۱۰۸ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۶۶ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۹ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۳۵۹ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۴۵۶ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۷۸ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۴۱۸ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۳۰۸ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۲۷۸ تومان بود.

 

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی