Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه ۸۳ درصد مطالبات چایکاران معادل ۴۶۶ میلیارد و ۲۰۰ هزار تومان پرداخت شده است، افزود: دولت ۱۰۰ درصد سهم خود و کارخانجات چای ۷۵ درصد مطالبات چای‌کاران را پرداخت کرده‌اند که میانگین پرداختی‌ها حدود ۸۳ درصد می‌شود.

حبیب جهانساز اظهار داشت: تاکنون نزدیک به ۹۵ هزار و ۸۷۱ تن برگ سبز چای از چای‌کاران استان‌های گیلان و مازندران خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، میزان تولید چای خشک از برگ سبز چای تولید شده داخل کشور را تا کنون ۲۱ هزار و ۵۷۱ تن عنوان کرد.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به مصرف سالانه ۱۰۰ هزار تن چای خشک در کشور گفت: ۳۰ هزار تن از چای خشک مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود.

وی درباره تولید چای سبز نیز اظهار داشت: سالانه یک هزار تن از ۳۰ هزار تن چای خشک تولید شده به صورت چای سبز عرضه و بخش عمده آن صادر می‌شود.

جهانساز در مورد تولید چای سفید گفت: در حال حاضر چای سفید در ایران تولید نمی‌شود، زیرا تولید آن شرایط خاصی نیاز دارد و به لحاظ قیمتی گران در می‌آید.

وی با اشاره به ارقام جدید چای اذعان داشت: دو رقم جدید چای از سوی بخش تحقیقات معرفی شده و به دنبال تأمین منابع هستیم که در قالب یارانه نهال بتوانیم این ارقام جدید را وارد باغات چای کنیم.

رئیس سازمان چای کشور اضافه کرد: ارقام جدید چای از نظر عملکرد تولید، برتری بیشتری دارند.

وی پیش بینی کرد که امسال ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش و تسهیلات سرمایه‌ای به چای‌کاران و کارخانجات چای پرداخت شود.

جهانساز افزود: سال گذشته ۵۲ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار چای‌کاران و کارخانجات چای قرار گرفت که از این مبلغ ۳۰ میلیارد تومان از محل صندوق تخصصی چای و ۲۲ میلیارد تومان تسهیلات برای خرید ماشین‌های کشاورزی و اقداماتی همچون هرس، اصلاح، کسب کردن و احیای باغات رها شده چای پرداخت شد.

وی با بیان این که به دلیل بارندگی‌های خوب در اردیبهشت و مردادماه در مناطق شمالی، نگرانی‌ها بابت تولید برگ سبز چای برطرف شده است، گفت: چین تابستانه برگ سبز چای از ۲۰ مردادماه آغاز می‌شود.

کد خبر 5278132

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی حبیب جهانساز سازمان چای کشور مطالبات چایکاران قیمت دلار گمرک ایران اقتصاد آمریکا مرکز مدیریت راه های کشور بورس شاخص کل بورس ویروس کرونا صرفه جویی در مصرف برق اقتصاد روسیه قیمت مسکن نفت خام بانک مرکزی ایران قیمت یورو قیمت سکه بهار آزادی میلیارد تومان برگ سبز چای چای کاران چای خشک هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۷۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • گلایه‌های بازیکنان از سرپرست جدید باشگاه استقلال
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه