Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@06:10:42 GMT

موج پنجم کرونا به مراتب سهمگین تر از موج قبلی است

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۸۲۱۵

موج پنجم کرونا به مراتب سهمگین تر از موج قبلی است

 سیامک محبی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به افزایش میانگین روزانه بستری کرونایی در استان و در طول هفته اظهار کرد: این افزایش در حالی اتفاق افتاده که هنوز به قله موج فعلی این بیماری نرسیده ایم.

وی ادامه داد: آمار مراجعه به مراکز ۹ گانه سرپایی بهداشت در استان و در طول هفته به بیش از پنج هزار نفر رسیده است، در حالی که این آمار در قله موج قبلی این بیماری حداکثر به چهار هزار و ۱۶۰ مراجعه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز بهداشت استان قم افزود: البته این آمار صرفا مربوط به مراکز ۹ گانه بهداشت قم است، در حالی که برای رسیدن به آمار واقعی باید میزان مراجعان به مطب های بخش خصوصی را نیز اضافه کرد.

وی با بیان این که کل آزمایش های کرونای انجام گرفته در استان و در هفته اخیر به بیش از ۱۶ هزار تست رسیده است خاطر نشان کرد: از این تعداد، بیش از چهار هزار و ۶۶۰ بیمار شناسایی شده اند، در حالی که تعداد بیماران شناسایی شده از آزمایش های کرونایی در موج قبلی این بیماری حداکثر به ۴ هزار نمونه مثبت رسیده بود.

محبی بر این اساس تصریح کرد: همه این شواهد نشان می دهد که شدن اپیدمی کووید۱۰ در حال حاضر بسیار سهمگین تر از موج های قبلی این بیماری است، بویژه آن که تعداد تست های انجام شده رشدی ۲۰ درصدی را شاهد است، اما تعداد بیماران شناسایی شده رشدی ۳۱ درصدی را نشان می دهد.

وی با ابراز تأسف از عادی انگاری مردم در شرایط کنونی اضافه کرد: آمار تصادف ها و بستری های بیمارستانی در روزهای اخیر نشانه ای از عادی انگاری در بین مردم و بازگشت به زندگی عادی است، در حالی که باید گفت موج فعلی این بیماری سهمگین تر از موج های قبلی است و از این رو رعایت حداکثری شیوه نامه های بهداشتی باید مورد توجه عموم مردم باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در عین حال یادآور شد: مردم عزیز باید بدانند که فاصله کم و یا حتی عدم فاصله موج قبلی این بیماری با موج فعلی، فرصتی برای تجدید قوای کادر بهداشت و درمان ایجاد نکرد و کاهش تاب آوری نظام سلامت را به دنبال داشت و از این رو لازم است تا تمام اقشار مردم برای مهار شیوع این بیماری به کمک کادر بهداشت و درمان بشتابند.

وی همچنین خواستار افزایش بازدیدهای نظارتی نیروهای بسیج و هلال احمر شد.

انتهای پیام/2258

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی قم بهداشت بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۸۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبلی شورای شهر تهران
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • خسارت وقوع طوفان سهمگین در اوکلاهما | ویدئو
  • طوفان سهمگین در اوکلاهما ۳ کشته بر جای گذاشت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت