Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@11:30:29 GMT

جزئیات شهریه مدارس غیر دولتی اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۸۲۴۳

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: اعلام قطعی شهریه مدارس غیر دولتی پس از بررسی اعتراض موسسین به شهریه تعیین شده از سوی سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی ابلاغ می‌شود. شهریار فولادوند معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی در گفت‌وگو با میزان در مورد تعیین شهریه مدارس غیر دولتی برای سال تحصیلی جدید، گفت: شهریه مدارس در یک فرآیند سامانه‌ای تعیین و مشخص شده است، چناچه موسسی نسبت به شهریه ابلاغی معترض است می‌تواند نسبت به ثبت اعتراض خود در سامانه مشارکت‌ها اقدام نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی  در مورد اعلام قطعی شهریه مدارس غیر دولتی گفت :اما به طور کلی اعلام قطعی شهریه در صورت اعتراض موسسین در یک بازه بیست روزه تجدید نظر خواهی تعیین و ابلاغ می‌شود تا به عدد مورد نظر برسیم و مردم نیز بتوانند آن را  مشاهده کنند.  
فولادوند در مورد درجه بندی مدارس غیر دولتی گفت:برای درجه بندی یک اپلیکیشن بنام سام (سامانه ارتباط اولیا و مربیان) موجود است که این فرصت را برای کسانی که از این خدمت استفاده می‌کنند فراهم می‌کند تا بتوانند کیفیت و سطح مدارس را مشاهده کنند و در جریان قرار بگیرند که این مدارس در بخش‌های مختلف چه میزان موفقیت کسب کرده و در چه سطحی قرار دارند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: مردم نیز می‌توانند پس از اعلام قطعی با مراجعه به اپلیکیشن سام میزان شهریه مدارس را مشاهده کنند، در این سامانه با توجه به فراوانی سوالات و دیدگاه‌ها می‌توانند اظهار نظر دیگران را نسبت به کیفیت سطح این مدارس مشاهده و برای انتخاب درسال‌های بعد یا پایه‌های بعدی فرزندانشان با توجه به دیدگاه مشتریان در باب کیفیت آن تصمیم بگیزند، چرا که این برنامه کیفیت را برای مشتریان شفاف سازی می‌کند.   بیشتر بخوانید: جزئیات واکسیناسیون در مراکز هلال احمر
انتهای پیام/ برچسب ها: مدارس غیر دولتی شهریه فولادوند

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدارس غیر دولتی شهریه فولادوند شهریه مدارس غیر دولتی اعلام قطعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۸۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌

همشهری آنلاین- رابعه تیموری:اما افزوده شدن این کلاس‌ها هم برای خلوت‌تر شدن کلاس‌های مدارس دولتی چاره ساز نبودند و باز هم میانگین جمعیت کلاس‌های درس مدارس دولتی با شرایط مطلوب فاصله قابل توجهی دارد. با توجه به این امر که ٧٠ درصد دانش‌آموزان تهرانی در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند، اهمیت این موضوع بیشتر رخ نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید:پیامدهای منفی تراکم کلاسی

بر اساس استانداردهای آموزشی‏‏ مصوب شورای عالی آموزش‌وپرورش، استاندارد تعداد دانش‌آموزان هر کلاس درس در مقطع ابتدایی٢٠ نفر‏‏، در دوره متوسطه اول و دوم ۲۲ نفر و در هنرستان‌ها حداکثر ۱۵ نفر است‏‏‏، درحالی‌که تراکم جمعیت دانش‌آموزان در مدارس دولتی استان تهران ٣٧ دانش‌آموز است و در هیچ یک از مقاطع تحصیلی این استاندارد جمعیتی دیده نمی‌شود. حتی به گفته معصومه معصومیان معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش شهر تهران، در بعضی از مناطق پایتخت تعداد دانش‌آموزان هر کلاس به ٤٦ نفر هم می‌رسد و در منطقه ١۵ تعداد زیادی از کلاس‌های درس جمعیتی بالای ٤٠ نفر دارند.

تراکم دانش‌آموزی صعودی است

در این میان شیب صعودی این شاخص آموزشی جای تإمل دارد و آمار و ارقام نشان می‌دهند هر سال بر میزان تراکم دانش‌آموزی مقاطع تحصیلی مختلف افزوده می‌شود. به طوری که در سال ١٣٩٠ میانگین تراکم دانش‌آموزی در هر کلاس درس استان تهران ٣٠ نفر بوده که در طول یک دهه به ٣٧ نفر رسیده است.
دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول بیش از سایر مقاطع درس خواندن در کلاس‌های شلوغ و پرجمعیت را تجربه می‌کنند. به طوری که در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تراکم دانش‌آموزان در همه مقاطع تحصیلی به۲۳/۹ درصد رسیده که در دوره ابتدایی ۲۴/۴درصد، ‌متوسطه اول ۲۶ درصد و متوسطه دوم ۲۰/۶درصد بوده است. مقایسه این آمار و ارقام با تراکم دانش‌آموزی مدارس غیردولتی نشان می‌دهد دانش‌آموزان این مدارس شرایط بهتری را تجربه می‌کنند و در این سال تراکم دانش‌آموزی در دبستان‌های غیردولتی ۱۸/۸درصد، در متوسطه اول ۱۲/۵درصد و متوسطه دوم ۱۴/۲درصد بوده است.

راهکاری برای خلوت شدن کلاس‌ها

نظر معصومیان بیراه نیست که لزوم پایبندی به‌حقوق کودکان و تحت پوشش قرار دادن دانش‌آموزان اتباع و ایرانی را یکی از مهمترین دلایل کمبود فضای آموزشی در شهر تهران می‌داند، اما تدوین و تدارک بسته تقویت مدارس دولتی این نوید را می‌دهد که میزان تراکم دانش‌آموزی کلاس‌های درس مدارس دولتی طی چند سال آینده به شرایط مطلوب نزدیک‌تر شود. در این بسته که در آغاز سال تحصیلی جاری بر اساس سند تحول بنیادین و با هدف تحقق عدالت آموزشی طراحی شده، راهکارهایی برای استانداردسازی تراکم دانش‌آموزی پیش‌بینی شده است. محمود امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش دراین‌باره می‌گوید: «با اجرای بسته تقویت مدارس دولتی ۵٠ درصد کلاس‌هایی که تراکم دانش‌آموزی نامناسبی دارند، طی دو سال آتی ساماندهی می‌شوند و ۵٠ درصد دیگر در قالب برنامه‌ای ٨‌ساله به شرایط مطلوب می‌رسند.»

کد خبر 847323 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش خبر مهم مدرسه و مدارس دانش آموز

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • فرصت یک‌هفته‌ای داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ برای مشاهده و تایید سوابق تحصیلی
  • آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور آغاز شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌