Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:00:28 GMT

واردات برنج خارجی به بخش کشاورزی صدمه وارد کرده است

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۸۵۸۳

واردات برنج خارجی به بخش کشاورزی صدمه وارد کرده است

به گزارش ایرنا، خلیل بهروزی‌فر روز سه‌شنبه در نطق میان دستور خود در جلسه علنی مجلس با تسلیت ایام سوگواری ماه محرم خطاب به آیت‌الله سید ابراهیم رییسی گفت: در مقطع حساس کنونی هیچ فرصتی برای آزمون و خطا و سیاست‌های غیرهوشمندانه وجود ندارد.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس افزود: شما در شرایطی این مسئولیت خطیر را پذیرفتید که در این روزها به جز مشکل بزرگ تروریسم اقتصادی و ویروس کرونا که کام ملت ایران را تلخ کرده است، دولت یازدهم و دوازدهم به دلیل ناکارآمدی و سوء‌مدیریت و بی‌تدبیری، مشکلات بسیاری زیادی را در بخش‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی، معیشتی مردم، اشتغال جوانان، مسکن، تورم و گرانی افسارگسیخته کالاهای اساسی و مواد غذایی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم عزیز کشور به جای گذاشته که شاید جبران‌ناپذیر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهروزی‌فر بیان کرد: دولتمردان جنابعالی با عنایت به تاکیدات رهبر معظم انقلاب ‌باید در این مقطع حساس افرادی باکفایت، باایمان، باتجربه، متخصص، متعهد، دلسوز و خداترس و با عملکرد انقلابی و جهادی بوده و دغدغه مردم را داشته باشند و خواب را بر خود حرام بدانند،  اراده قوی برای کار و اعتقاد به جوانان، فرهیختگان و نخبگان به عنوان پیشران حرکت عمومی کشور و به امید به آینده داشته و  دارای روحیه ایثار و فداکاری باشند.

وی در تذکر به وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: ایام برداشت محصول برنج به عنوان قوت و غذای مردم و یکی از محصولات استراتژیک کشور در استان‌های شمالی توسط کشاورزان پرتلاش و زحمتکش و مظلوم است.  وزارت جهاد کشاورزی با وجود  افزایش چندصدبرابری قیمت نهاده‌های کشاورزی و همچنین خسارت وارده در سال ۱۳۹۹ هیچگونه حمایت عملی از کشاورزان انجام نداده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: دولت وقت همزمان با محصول برنج داخلی، مبادرت به واردات بی‌رویه برنج خارجی به کشور توسط دلالان و واسطه‌گران مرتبط با بدنه دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و صمت، ضربه مهلکی بر پیکره نیمه‌جان بخش کشاورزی کشور وارد کرده است.

بهروزی‌فر در تذکر به وزیر نیرو بیان کرد: فرسودگی و ضعف شبکه‌های برق در سطح کشور خصوصا در استان گیلان به ویژه شهرستان‌های فومن و شفت و قطعی برق روزانه در چند نوبت و بدون برنامه با توجه به ایام کار سخت کشاورزان در مزارع برنج مشکلات زیادی را برای آنها ایجاد کرده است.

وی تصریح کرد: قطعی برق باعث قطعی آب شرب  در ایام فعالیت کشاورزی شده و مشکلات آنان را دوچندان کرده است. پیشنهاد می‌کنم حداقل از الان به مدت ۲۰ روز فرصت داده شود تا کشاورزان در مناطق روستایی از کار کشاورزی فارغ شوند.

این نماینده مجلس یازدهم در تذکر به وزیر راه و شهرسازی هم گفت: راه‌های فرعی غیرشریانی در شهرستان‌های فومن و شفت ایمن و نیستند و نقاط پرخطر زیادی دارند که باعث تصادفات منجر به خسارت جانی و مالی مکرر می‌شود. متاسفانه در این رابطه مجموعه وزارتخانه اقدام موثری انجام نداده است به طوری که آسفالت اکثر راه‌های بین‌ روستایی فرسوده بوده و سال‌های متمادی توجهی به این راه‌ها نشده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران تروریسم دولت یازدهم شفت برنج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران وزارت جهاد کشاورزی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران تروریسم دولت یازدهم شفت برنج جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۸۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه

وزارت بازرگانی و صنعت هند از صادرات ۱۳۴ میلیون دلاری برنج این کشور به ایران در دو ماهه نخست سال جاری میلادی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی و صنعت هند نشان می‌دهد کل مبادلات تجاری این کشور با ایران در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به 377 میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری ایران و هند در ماه های ژانویه و فوریه 2024 با رشد 5 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. ارزش تجارت دو کشور در دو ماهه نخست سال 2023 بالغ بر 358 میلیون دلار اعلام شده بود.

صادرات هند به ایران در دو ماهه نخست 2024 با رشد 20 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به 269 میلیون دلار رسیده است. هند در مدت مشابه سال قبل 224 میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

اما واردات هند از ایران در ماه های ژانویه و فوریه سال جاری میلادی افت 19 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته و به 108 میلیون دلار رسیده است. هند در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل 134 میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

برنج، میوه و کنجاله دانه های روغنی مهم‌ترین کالاهای صادراتی هند به ایران در دو ماهه امسال بوده است. هند در این دوره 134 میلیون دلار برنج، 60 میلیون دلار کنجاله، 18 میلیون دلار میوه و 7 میلیون دلار چای به ایران صادر کرده است.

میوه، مواد خام تولید رنگ، و فرآورده‌های نفتی نیز مهم‌ترین کالاهای وارداتی هند از ایران در دو ماهه نخست 2024 بوده‌اند. هند 58 میلیون دلار میوه، 17 میلیون دلار مواد خام تولید رنگ و 11 میلیون دلار فرآورده‌های نفتی از ایران در این مدت وارد کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی