Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، صبح امروز (۱۹ مردادماه) مجلس شورای اسلامی در یک جلسه غیر علنی طرح «لغو بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی طبق اصل ۸۵ قانون اساسی»، را بررسی و براساس اخبار منتشرشده در یک رای‌گیری استمزاجی نمایندگان با ۱۴۴ رأی موافق و ۱۱۱ رأی مخالف با لغو بررسی این طرح طبق اصل ۸۵ قانون اساسی موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه علنی اما ماجرا متفاوت شد و روی دیگر سکه نشان داده شد. 

بیشتر بخوانید؛

لابی جبهه پایداری علیه اینترنت و فضای مجازی /آراء به سرعت جابجا شد براین اساس، در رأی گیری که در صحن صورت گرفت، ۱۲۱ نفر مخالف، ۱۳۰ نفر موافق و ۷ نفر رأی ممتنع دادند تا حدنصاب تصویب طرح لغو اصل 85 حاصل نشود.

 در این بین نام ۴ نفر به عنوان کسانی که در رای گیری شرکت نکردند در رسانه‌ها منتشر شد؛ جوکار، مصری، حاجی بابایی و عفت شریعتی.

عبدالرضا مصری اما در گفت‌وگو با خبرآنلاین، در توضیح دلیل عدم شرکت در رای گیری می‌گوید: این اتفاقی معمول است، ممکن است کسی تلفن ضروری داشته باشد و رای ندهد، برخی در مجلس هستند و رای نمیدهند.

وی توضیح می دهد: سیستم رای دهی برای هر نماینده یک جا را تعریف کرده است؛ آنجا که می نشیند، من هم پشت میز و صندلی خودم می توانم رای دهم اما وقتی برای اداره مجلس به جایگاه هیئت رئیسه می روم، سیستم برای رئیس مجلس تعریف شده که بخش فناوری باید آن را جابه جا کند و تا زمان رای دادن معلوم نمی کند سیستم من به صندلی من وصل است یا در جایگاه هیئت رئیسه. مصری ادامه می دهد: اما هفته گذشته در آخرین جلسه مجلس سیستم جایگاه هیئت رئیسه برای من تعریف شده بود و امروز آقای نیکزاد اداره جلسه را برعهده داشت، تا زمان رای گیری هم مشخص نیست سیستم برای من کجا تنظیم شده است و زمان رای گیری هم ۳۰ ثانیه بیشتر نیست که بتوان همان موقع سیستم را تغییر داد و تنظیم کرد. این نماینده مجلس تاکید می کند: با این حال از کجا معلوم که من مخالف یا موافق این طرح بودم؟ شاید رای من به سبد موافقین می افزود. ۲۷۲۱۴ کد خبر 1543819

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: عبدالرضا مصری مجلس یازدهم رای گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۹۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده

ایسنا/گلستان رئیس هیات نظارت بر انتخابات گلستان از به کارگیری ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس خبر داد.

حمیدرضا بهمنی‌نژاد روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به حساسیت برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، برای حفاظت و حراست از آرای مردم گنبدکاووس ۷۰۰ نفر به عنوان ناظر انتخاباتی، دوره‌های ویژه را آموزش دیدند.

وی  با بیان اینکه مهمترین اصل برای برگزاری انتخابات دور دوم، تشویق و ترغیب مردم به حضور در انتخابات مانند دور اول است افزود: در گلستان فقط انتخابات در گنبدکاووس به دور دوم کشیده شده است که روز جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات گلستان افزود: استان گلستان دارای ۶ حوزه انتخابیه با هفت نماینده در مجلس است و اعتبارنامه ۶ منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی نیز تائید شد.

این مقام مسئول بیان کرد: طبق قانون اساسی، کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس شرکت کنند که در مرحله اول نیز در این شهرستان رای دادند و یا به دلایلی نتوانستند در انتخابات دور اول شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ حوزه انتخابیه گنبدکاووس برای تعیین نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی پس از به‌ حدنصاب نرسیدن آرای نامزدها به دور دوم کشیده شد و «قرجه طیار» و «عبدالحکیم آق‌ارکاکلی» در مرحله دوم انتخابات برای کسب کرسی نمایندگی تلاش می‌کنند.

در مرحله اول انتخابات، طیار ۲۱ هزار و ۸۶۱ رای و آق‌ارکاکلی ۲۰ هزار و ۵۵۹ رای کسب کردند. حوزه انتخابیه شهرستان‌ گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت، یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد | کج‌فهم به فضای مجازی ظلم کردی!
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد /از او پرسیدم طرح را خوانده ای گفت نه /با کج فهمی به فضای مجازی ظلم کرد
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر