Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» زهره الهیان در نشست صبح امروز(سه شنبه، ۱۹ مردادماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله(ع) با بیان اینکه شکل گیری مجلس انقلابی، دولت مردمی و شورای شهر نویدبخش طلیعه ای نو و بدیع در گذر از ۴ دهه از ظهر و پیروزی انقلاب اسلامی است، گفت: بی تردید مجلس و دولت و شوراهای شهر باید با اغتنام فرصت برخورداری از نعمت خدمتگذاری، با همکاری و همراهی با یکدیگر جامعه را در برون رفت وضع موجود و حرکت به سمت و سوی وضع مطلوب سوق دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افکار عمومی و جامعه برای عبور از مشکلات و ساماندهی وضعیت اقتصادی، اقدامات کاربردی و اثرگذار مجلس و دولت آینده را به انتظار نشسته است، عنوان کرد: هر یک از ما و کارگزاران دولت مردمی وفاق ملی، شرعا و قانونا وظیفه داریم با تمام توان به این انتظار جامعه پاسخ مثبت دهیم و قطعا این رویکرد به حفظ و تقویت اعتماد عمومی به عنوان سرمایه بی بدیل نظام و انقلاب خواهد انجامید.

وی اضافه کرد: مجلس به عنوان عصاره ملت از دولت آیت الله رئیسی انتظار دارد ضمن ارائه هرچه سریع تر لیست پیشنهادی کابینه و وزرا، اولا به سرعت تدوین و اجرای برنامه اقتصادی برای برون رفت از وضعیت موجود را در دستور کار خود قرار داده و ثانیا نسبت به ایجاد ثبات و آرامش در بازار کالا، خدمات و ارز، حفظ و تقویت ارزش پول ملی و حمایت از تولیدکننده داخلی و کارگران ایرانی اقدام کند.

الهیان در ادامه با اشاره به اینکه موضوع حقوق بشر از موضوعاتی است که سالیان متمادی محل فشار و اتهام زنی و چالش برای کشورمان شده است، اظهار داشت: اخیرا سعی شده از این اهرم فشار استفاده بیشتری علیه ایران شود که با عنایت به اینکه فضای عملیاتی منازعه غرب در حوزه حقوق بشر بسیار جدی است، تمام قوا به ویژه مجلس باید اهتمام ویژه به این موضوع داشته باشد.

رئیس کمیته حقوق بشر مجلس افزود: حسب وظیفه در این کمیته، علیرغم کم لطفی ها و نبود امکانات، تشکیلات و بودجه، با همت جوانان متخصص و انقلابی در دو بعد داخلی و بین الملل تلاش کردیم در حوزه بین الملل، حقوق ملت ایران را از مدعیان دروغین حقوق بشر مطالبه کنیم؛ از تحریم ها و حقوق قربانیان ترور تا پیگیری پرونده ترور سردار سلیمانی که متأسفانه علیرغم همه پیگیری ها تا کنون به نتیجه نرسیده است.

وی افزود: در بعد داخلی نیز، مطالبه حقوق عامه و بررسی چالش های این حوزه و شناسایی خلاء قوانین تا ضعف های اجرایی در دستور کار کمیته حقوق بشر مجلس قرار گرفته؛ از حق مسکن ملت شریف ایران تا حقوق کارگران و کودکان که به ویژه در فضای مجازی ولنگار به شدت مورد تعدی بوده و بنا به مرجع ملی حقوق کودک به دلیل ولنگاری فضای مجازی، پرونده جرائم کودکان متأسفانه سیر صعودی پیدا کرده که این فضای مسموم نیاز به ساماندهی جدی و تصویب قوانین خاص و حمایتی دارد.

الهیان در ادامه با تأکید بر اینکه موضوع حقوق بشر نیازمند توجه ویژه و ارتقای جایگاه کمیته حقوق بشر و تخصیص امکانات لازم و کارشناسان متخصص این حوزه است، عنوان کرد: امیدوارم آقای دکتر قالیباف از این به بعد حمایت جدی تری از موضوع حقوق بشر در مجلس داشته باشند.

این عضو مجمع نمایندگان استان تهران ادامه داد: از رئیسی می خواهم هرچه سریع تر لایحه حقوق شهروندی را به مجلس تقدیم کند همچنین لایحه امنیت زنان نیز از سوی دولت آقای رئیسی به این مجلس ارائه شود.

وی در ادامه با اشاره به مسائل تهران عنوان کرد: بعد از مجلس هشتم که دو دوره توفیق حضور در آن را نداشتم امروز متأسفانه باید بگویم در این ۸ سال، نه ۸ سال بلکه ۴۰ سال عقبگرد در خصوص موضوعات حاشیه تهران داشته ایم؛ سرریز فقر، تبعیض، بی عدالتی و نابودی کشاورزی که حاصل تفکر لیبرال و غرب گرای دولت روحانی و شورای شهر سابق تهران است، امروز در حاشیه کلانشهر تهران خودنمایی می کند و البته حاشیه کلانشهرها یک معضل ملی است اما تهران به عنوان پایتخت شایسته نیست اینگونه با بی مسئولیتی و ریشه دار شدن فساد اداره شود.

الهیان افزود: ترک فعل مسئولان شهرداری سابق را قوه قضائیه پیگیری کند و اما برای اداره فعلی شهر تهران شایسته است چهره ای کارآمد و انقلابی با مدیریت جهادی چون زاکانی به میدان بیاید؛ او که برای حضور در کابینه تلاشی نکرد امروز به صحنه پرمخاطره یعنی مدیریت شهر تهران آمده تا پایتخت را به کمک سایر دستگاه ها از آسیب ها، ناامنی، حاشیه نشینی، اعتیاد و غیره نجات دهد و فکری برای فضای سالم شهر تهران و سلامت شهروندان که حق اساسی آنهاست، بکند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: اوج تخریب ایشان در رسانه های بیگانه و اصلاح طلب، نشان از این دارد که زاکانی هدف را درست نشانه گرفته و حضور تیم انقلابی جهادی در شهرداری تهران، منجر به انضباط مالی و اداری و خدمت رسانی هرچه بیشتر به مناطق جنوب شهر تهران و شهروندان تهرانی می شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: امروز معضلات شهر تهران همچون ترافیک، آلودگی هوا، محله های آسیب زا، ناامنی، شیوع اعتیاد و معضلات زیست محیطی و مدیریت پسماند نیاز به یک مدیر انقلابی تحول گرا دارد، مجلس انقلابی با رأی یکپارچه خود به این خدمت تاریخی به پایتخت و به نظام جمهوری اسلامی ایران، خواهد داشت.

منبع: نماینده

کلیدواژه: زهره الهیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نطق میان دستور شهر تهران حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۰۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب‌الاجل قالیباف برای دولت/ رئیس مجلس: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!

به گزارش جماران؛ رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر دولت تا یکشنبه برنامه خود برای مقابله با مشکلات ارزی را ارائه نکند ما این موضوع را در صحن مجلس دنبال خواهیم کرد، تصریح کرد: با اینکه در موضوع ارز با دولت اختلاف سلیقه داشتیم اما با دولت همراهی کرده‌ایم و اکنون نیز هدف ما این است که در این موضوع بین دو قوه هماهنگی و همصدایی ایجاد شود و در یک برنامه علمی و عملیاتی با تنش‌های ارزی، مقابله شود.‌

دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه (۵ اردیبهشت ماه) با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید،  عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش ها در  مجلس برگزار شد.

 قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد، گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد، بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست، گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

شایان ذکر است؛ در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و  روسای کمیسیون های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

دیگر خبرها

  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • ضرب الأجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • ضرب العجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • قالیباف: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • ضرب‌الاجل قالیباف برای دولت/ رئیس مجلس: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم