Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@12:19:41 GMT

شروع نسل جدید آبمیوه‌های واقعی!

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۸۰۴۳۰

شروع نسل جدید آبمیوه‌های واقعی!

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، صد درصد آبمیوه، آبمیوه طبیعی؛ این‌ها ادعایی هستند که امروزه از زبان برندهای مختلف فعال در حوزه محصولات FMCG (Fast-Moving Consumer Good) هر روز شنیده می‌شود. ادعاهایی که به خاطر تمایل مردم به محصولات باکیفیت و ارگانیک به شکل روزانه، شکل گرفته‌اند و به همین علت کارخانه با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته تلاش می‌کنند آبمیوه‌ها و نوشیدنی‌های باکیفیت را تولید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما سوال اینجاست که آیا این ادعاها واقعی هستند؟
پیش از این بیان کردیم که مصرف کنندگان به دنبال محصولات با کیفیت هستند که بتوانند به آن اعتماد کنند. از همین رو تکنولوژی‌های جدیدی که در تولید آبمیوه‌های 100 % به کار می‌روند همواره زیر نگاه دقیق مصرف کنندگان است. سن ایچ به عنوان اولین شرکت تولید کننده آبمیوه در ایران با ادعای بهترین بودن همواره در این بازار داغ و پر رقابت حضور داشته است و این بار نیز با ادعای اولین بودن دست به اقدام جدیدی زده است.



محصول جدید سن‌ایچ که در میان متخصصان با عنوان PET (polyethylene terephthalate) شناخته می‌شود، یک تکنولوژی در ساخت بسته‌بندی است. در این شیوه بسته‌بندی پیشرفته، حفظ محتویات داخل بسته‌بندی با استفاده از چند لایه پلاستیک که به صورت فشرده کنار هم قرار گرفته‌اند، میسر شده است. این بسته‌بندی پیشرفته با بافت غیریکنواخت برجسته که روی بدنه محصولات دیده می‌شود باعث شده نگهداری محصول و حمل آن راحت‌تر شود؛ علاوه بر این با فشرده سازی چند لایه پلاستیک، نفوذپذیری نور و اکسیژن به داخل بسته بندی نیز کاهش چشمگیری یافته است.
تکنولوژی پیشرفته و انحصاری این بسته بندی مزیتی را بوجود آورده است که در آن کیفیت محتویات داخل آن حفظ می شود و مزیت آشکار آن سهولت در جابجایی آن است. اکنون دیگر فرقی نمی‌کند که در جایی سرد باشید یا گرم؛ مسیر سخت و صعب‌العبور باشد یا راحت و هموار؛ حمل این محصول بسیار راحت تر از آن چیزی است که شما فکرش را می‌کنید.


بسته بندی PET با وجود سبک‌تر بودن نسبت به دیگر بسته‌بندی‌های موجود در بازار، مستحکم‌تر نیز است که همین موضوع دلیل دیگری برای استفاده از آن در هر موقعیتی است. از سویی دیگر، نکته این تکنولوژی فرم و شکل آن است؛ ارگونومی طراحی این بسته‌بندی باعث شده که حتی یک قطره از مایع درون آن باقی نمانده و شما از نوشیدنی محبوبتان تا آخرین قطره لذت ببرید.
بسته بندی PET با هدف تولید باکیفیت‌ترین آبمیوه‌ها در خط تولید شرکت سن ایچ ساخته می‌شود. با توجه به تمام ویژگی‌های ذکر شده برای این بسته بندی پیشرفته، حال می‌توان ادعای آبمیوه سالم را محقق کرده و از سویی دیگر از مسیر متداول تولید نوشیدنی‌های امروزی فاصله گرفت. تکنولوژی Nitro Hot Fill که برای پر کردن محتویات این بسته‌بندی استفاده می‌شود باعث شده سن ایچ نوشیدنی‌های با کیفیت تولید کند. به صورت خلاصه، تکنولوژی Nitro Hot Fill بعد از تولید بسته‌بندی و تزریق مایع آبمیوه، با استفاده از نیتروژن مایع محتویات بسته را تحت فشار قرار می‌دهد که این عمل باعث خروج اکسیژن از بسته‌بندی شده و در نهایت محصول تولید شده بدون هیچ نگهدارنده‌ای سالم و تازه می‌ماند. تزریق مایع در این تکنولوژی و استفاده از خطوط مدرن مجهز به دستگاه‌های همو‌ژنایزر، فیلتراسیون و اکسیژن زدا این توان را به سن‌ایچ داده است تا در هر دو چرخه‌ی سرد و گرم اقدام به تولید نوشیدنی با بالاترین کیفیت کند و محصولی نهایی که به دست مشتری می‌رسد چه از حیث سلامتی و چه از حیث لذت بردن از طعم طبیعی بی همتا و در هر مکانی به آسانی قابل استفاده باشد.
حرف آخر این است که تنها کافیست طعم مورد علاقه‌تان را انتخاب کنید؛ اگر اهل سفر و کمپینگ یا اهل قدم زدن در کنار امواج آرام دریا هستید؛ می توانید نوشیدنی محبوبتان را هم در دل ماجراجویی‌هایتان با خود همراه کنید.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نبض بازار سن ایچ بسته بندی سن ایچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۰۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانجات آردسازی مازندران درجه‌بندی می‌شوند

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: با راه‌اندازی سامانه درجه بندی، کارخانجات آرد با ارتقای تجهیزات و به‌روزرسانی امکانات، امتیازدهی خواهند شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران، نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت آردسازی با حضور مدیران دستگاه های اجرایی و کارخانجات تولید آرد استان مازندران برگزار شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، با بیان اینکه مدیران و نمایندگان استانداری، صمت، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و استاندارد در جلسه با کارخانجات آرد حضور داشتند، گفت: با توجه به نامگذاری سال 1403 با عنوان جهش تولید و مشارکت مردمی توسط مقام معظم رهبری، سعی بر این خواهد بود که برنامه های سال جدید با تعامل بیشتری با بخش‌‌های مرتبط با غله انجام شود.

عباسعلی وفائی نژاد تصریح کرد: نگاه ویژه نظام به بخش اقتصاد، نشانگر این است که اقتصاد جزو مباحث پردغدغه و پرچالش بوده و  از تمام ابزارهای موجود برای خودباوری و خوداتکایی استفاده می‌کنیم.

وی گفت: دولت با اراده قوی و متعهدانه هر کجا حضور داشته باشد، بخش خصوصی نیز همراهی می‌کند و حضوری موفق خواهد داشت.

وفائی نژاد افزود: حمایت و پشتیبانی از تولید محصولات کشاورزان بخشی از کار اداره کل غله بوده و پارسال با همراهی کارخانجات آرد استان بیش از 118 هزار تن گندم از کشاورزان مناطق دشت و بالادست استان با شرایط خاص حمایتی خریداری شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: با تدابیر صورت گرفته، حمایت مناسبی از کشاورزان انجام دادیم که با مدیریت صحیح و همراهی کارخانجات آرد استان، کیفیت آرد نیز تضمین شد.

وی افزود: در استان مازندران 21 کارخانه آرد داریم که با بهسازی و نوسازی و توسعه انبارها، سیلو و تجهیزات آزمایشگاهی، تحول و به روزرسانی مناسبی را داشته و برای ارتقای کیفیت تولید آرد سرمایه گذاری می‌شود.

وفائی نژاد تصریح کرد: شیوه نامه درجه‌بندی کارخانجات در شرف نهایی شدن در کارگروه استان و رفع نواقص و چالش‌هاست و بزودی عملیاتی خواهد شد.

وی تصریح کرد: با راه اندازی سامانه درجه بندی، کارخانجات آرد با ارتقای تجهیزات و بروزرسانی امکانات، امتیاز و رتبه آنها افزایش خواهد یافت.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه در سال 1401 تلاش کردیم از انحصار واردات از طریق بنادر جنوبی کاسته شود و فعالیت‌های تجاری به سمت بنادر شمالی سوق داده شود، گفت: در سال‌های 1400 و 1401 کالاهای اساسی گندم و روغن را از طریق بنادر استان مازندران وارد کشور کردیم اما در سال 1402 به دلیل کاهش ضرورت تامین و دیگر موارد، تامین کالاهای اساسی از طریق بنادر شمالی کشور متوقف شد.

وی  افزود: تمام تلاش دولت در حمایت از تولید کالاهای اساسی و خودکفایی در آن انجام خواهد شد اما به منظور تامین ذخیره استراتژیک و حفظ امنیت غذایی در کشور، رایزنی های لازم انجام شد تا در سال جدید بخش اول گندم خریداری شده از کشورهای حاشیه دریای خزر از طریق بنادر مازندران وارد کشور شود.

به گزارش تسنیم، در این نشست کارخانجات آرد استان به بیان مشکلات و موانع راه تولید اشاره کردند و مدیران دستگاه های اجرایی نیز به تشریح برنامه های خود در راه تحقق رشد تولید و مشارکت هر چه بیشتر بخش خصوصی و مردم در اقتصاد پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • بازدید مدیران صدای رسانه ملی از طرحهای عمرانی حرم رضوی
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • کارخانجات آردسازی مازندران درجه‌بندی می‌شوند
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • مراحل تماشایی بسته بندی صد‌ها تن «خرچنگ برفی» در کارخانه (فیلم)