Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@10:06:23 GMT

استودیو صدای رودکی افتتاح شد/ تبدیل تهدید به فرصت‌

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۸۰۴۶۹

استودیو صدای رودکی افتتاح شد/ تبدیل تهدید به فرصت‌

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از بنیاد رودکی، استودیو ضبط صدا و موسیقی بنیاد رودکی با حضور سیدمجتبی حسینی معاون هنری وزیر ارشاد و مهدی افضلی مدیرعامل بنیاد رودکی صبح امروز (سه‌شنبه ۱۹ مرداد) افتتاح شد.

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه رونمایی از استودیو رودکی گفت: در طول یک سال و چند ماهی که بحران کرونا شروع شد، تمام تلاش همکاران من در بنیاد رودکی معطوف به این بود که به نوعی بتوانند از این تهدید فرصت‌هایی استخراج کنند و با آن فرصت‌ها بنیاد رودکی را به روزرسانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه یکی از بزرگترین عملیات‌های عمرانی در حوزه معاونت هنری در چهار سال گذشته، در این دو سال در بنیاد رودکی رخ داده است، اضافه کرد: این اتفاق از تعمیرات سازه‌ای تا بخش‌های معماری، قطعا بزرگترین پروژه عمرانی است که در ۵۰ سال بهره‌برداری بنیاد رودکی شکل گرفته است.

بنیاد رودکی رقیب بخش خصوصی نیست

حسینی با بیان آنکه یکی از رویکردهای قابل تحسین بنیاد رودکی، در واقع فراهم کردن امکانات مضاعف بوده ادامه داد: بخشی از این امکانات مضاعف را ان شاء‌الله در یکی دو هفته آینده که گشایش آن بخش‌ها خواهد بود گزارش خواهم داد ولی یکی از آنها ایجاد پایگاه‌هایی برای حمایت از هنرمندان بوده است که از جمله آنها می‌توان به استودیو ضبط موسیقی و برگزاری مسترکلاس‌ها و کلاس‌های خاص اشاره کرد.

به این وسیله بنیاد رودکی بدون اینکه بخواهد رقیب بخش خصوصی باشد یا از تکالیف خودش خارج شود، می‌تواند ماموریت خودش را برای پرورش استعدادهای جوان و رشد آنها و ارائه بستر مناسبی برای فراهم آوردن و ضبط کردن آثارشان تمهید کند.

هدف مهم استودیو صدای رودکی کمک به هنرمندان جوان موسیقی است

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان بیان کرد: استودیو صدایی که امروز در مرکز آموزش بنیاد رودکی افتتاح شد در راستای همین هدف بوده است. در واقع از این به بعد نوازندگان جوانی که در ارکسترهای بزرگ با بنیاد همکاری دارند و هنرمندان جوانی که حتی خارج از حوزه بنیاد رودکی فعالیت می‌کنند، می‌توانند از امکانات این خدمت مضاعف استفاده و آثارشان را با سهولت بیشتری ضبط کنند. قطعا در حوزه موسیقی کلاسیک، ردیف دستگاهی و موسیقی نواحی این الویت پیش‌بینی شده است و می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

به گزارش ایرنا، استودیو ضبط صدا و موسیقی بنیاد رودکی در مرکز آموزش هنری بنیاد رودکی واقع شده و جهت استفاده نوازندگان ارکسترهای بنیاد و گروه‌های هنری مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ساخت این مجموعه از بهترین امکانات استودیویی ضبط و پخش صدا که در دنیا مورد استفاده است، بهره‌گیری شده تا طراحی آن از لحاظ مهندسی صدا نیز تا حد امکان استانداردهای لازم را داشته باشد.

متحرک بودن برخی از دیواره‌های استودیو رودکی یکی از ویژگی‌های مهم آن بوده که امکان اجراهای مختلف را برای آن فراهم کرده است به صورتی که تمام سازها در اجراهای مختلف امکان اجرا در این فضا را داشته باشند.

برچسب‌ها بنیاد رودکی سید مجتبی حسینی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد مهدی افضلی موسیقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد رودکی سید مجتبی حسینی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بنیاد رودکی سید مجتبی حسینی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موسیقی بنیاد رودکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۰۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد

مدرسه ملی روایت سمنان با حضور محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی و دیگر مسوولان ملی و استانی افتتاح و حکم ریاست این مدرسه به حسینعلی جعفری از نویسندگان برجسته این استان تحویل شد.

روایت موثر در جهت‌گیری افکار و جریان‌سازی

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: روایت چیزی است که با آن می‌فهمیم چطور و چگونه عمل کنیم، درک ما را از زندگی بهبود می‌بخشد و در جهت‌گیری افکار موثر است.

بهزاد دانشگر با اشاره به تحقق وعده صادق، افزود: در آستانه تحقق این دستاورد ۲ روایت شکل گرفت یک روایت باید پاسخ داده شود و روایت دیگر در برابر ظلم باید ایستاد.

وی با بیان اینکه روایت اهمیت زیادی دارد، تصریح کرد: روایت می‌تواند عامل پویایی، ایستادگی و مقاومت باشد.

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی در توصیف ارزشمندی و جایگاه روایت اظهار کرد: از عواملی که فلسطین همچنان ایستادگی و مقاومت می‌کند دلگرمی آنان به روایت پایداری است.

ادبیات پایداری سرمایه یک ملت است

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: روایت یا داستان معماری دارد که در ذهن می‌ماند، این ماندگاری زمینه‌ساز اشاعه آن روایت یا داستان است.

مرتضی سرهنگی در این آیین افزود: ادبیات پایداری از دارایی ملی هر کشوری محسوب می‌شود و باید این ادبیات حفظ و به نسل آینده منتقل شود، زیرا گردآوری و حفظ روایت‌ها با هدف اطلاع‌رسانی به نسل آینده جامعه تلاش برای حفظ نظام جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه روایت رشادت‌ها و جانفشانی‌ها برای حفظ کشور در حدانتظار نیست، اضافه کرد: وقتی که جامعه بداند کشور با چه سختی و قیمتی حفظ شد، بدون شک آحاد جامعه به ویژه نسل جوان در حفظ آن بیش از پیش تلاش می‌کنند و قدر می‌دانند.

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: مدرسه ملی روایت بستری برای بیان روایت‌ها و جانفشانی‌هاست، شاید بتوان با کتاب‌ها قیمت تمام شده جنگ را در آورد، این قیمت هنوز درنیامده است.

رمز ماندگاری روایت انقلاب اسلامی استفاده از زبان هنر است

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: اگر در جنگ روایت‌ها، روایت درست ارائه نشود، روایت‌ها تحریف خواهد شد.

سعید لشکری در این آیین افزود: روایت انقلاب اسلامی با زبان هنر رمز ماندگاری آن است و مدرسه ملی روایت این راهبرد را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: مدرسه ملی روایت خلاصه در انقلاب و دفاع مقدس نیست و رویکرد بوم‌گرایانه نیز در این مدرسه مورد توجه است و سمنان میراث‌دار بزرگانی، چون شیخ علاءالدوله سمنانی، بایزید بسطامی، شیخ ابوالحسن خرقانی است و با تکیه بر میراث‌داری و ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نیروی انسانی، این دیار برای راه‌اندازی مدرسه ملی روایت انتخاب شد.

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: پیش‌بینی می‌شود طی پنج ساله آینده کتاب‌های زیادی در روایت بزرگان و شهدای استان سمنان نوشته شود.

حفظ هویت و اصالت ملی در سایه روایت درست

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: مدرسه ملی روایت یک ظرفیت ذهنی ارزشمند برای معرفی اصالت و پیشینه این دیار است.

فرج‌الله شوشتری در این آیین افزود: جنگ امروز، جنگ روایت‌هاست و افتتاح مدرسه ملی روایت اقدامی ارزشمند برای ارایه درست روایت‌ها و معرفی هویت و خنثی‌سازی دسیسه دشمنان است.

رییس حوزه هنری سمنان گفت: سمنان استانی روایت نشده در هنر انقلاب است و با وجود ظرفیت‌هایی که دارد در کشور ناشناخته است.

محمداصغرزاده در این آیین افزود: راه‌اندازی مدرسه ملی روایت در خانه تاریخی خطیبی سمنان اقدامی ارزشمند در معرفی ظرفیت‌های این استان است.

وی ادامه داد: خانه تاریخی خطیبی در تملک شهرداری سمنان است که با مرمت مشارکتی این بنا برای چندین سال در اختیار حوزه هنری قرار گرفته و مکان مدرسه ملی روایت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • رامین حسین پور بهترین آهنگساز فستیوال لس‌آنجلس شد
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • پارک شهدای سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود