Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@16:07:19 GMT

کشف «شیرین بیان» قاچاق در کبودراهنگ

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۸۲۰۷۴

کشف «شیرین بیان» قاچاق در کبودراهنگ

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،سرهنگ هادی پور رجب سرپرست انتظامی شهرستان کبودراهنگ گفت: در پی کسب خبری مبنی بر برداشت غیر مجاز گیاه داروی «شیرین بَیان» از منابع طبیعی و اراضی ملی شهرستان کبودراهنگ توسط افراد سود جو، بررسی موضوع در دستور کار پلیس شهرستان قرار گرفت.

او افزود: پس از بررسی منطقه اعلامی توسط ماموران انتظامی بخش شیرین سو مشخص شد، چند نفر سود جو با شخم زدن‌های عمیق مراتع  این ناحیه، اقدام به برداشت بی رویه گیاه داروی شیرین بَیان، می‌کنند که ۲ متهم در این خصوص پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ پور رجب بیان کرد: این محموله کشف شده ۶ تن بوده و ارزش ریالی آن برابر نظر کارشناسان ۶۰۰ میلیون ریال اعلام شده است.

سرپرست انتظامی شهرستان کبودراهنگ با اعلام اینکه هرگونه برداشت غیرمجاز از منابع و اراضی ملی ممنوع بوده و نیازمند دریافت مجوز از اداره منابع طبیعی است گفت: کشاورزان و مرتعداران می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه برداشت بی رویه گیاهان داروی تخریب و تصرف و آتش سوزی را از طریق خط تماس امداد جنگل با شماره ۱۵۰۴ و یا از طریق سامانه ۱۱۰ با پلیس درمیان بگذارند.

سرپرست پور رجب بیان کرد: ریشه گیاه داروی شیرین بَیان در درمان و بهبود زخم معده، رفع گلو درد و سرفه، درمان آفت دهان، تولید نان‌ها صنعتی، صنایع چسب و رنگسازی کاربرد دارد و حاوی مواد آلی و مغذی برای خاک و گیاهان و محصولات کشاورزی است و برداشت بی رویه آن، موجب کاهش محصولات کشاورزی در سال‌های بعد خواهد شد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شیرین بیان نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۲۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل بخشعلی اصغری اظهار کرد: متوسط عملکرد سیر به‌صورت تناژ در هر هکتار ۳۰ تن است که انتظار می‌رود بیش از ۳۰ هزار تن محصول سیر از مزار کشاورزی پارس‌آباد برداشت شود.
وی افزود: سطح زیر کشت پیش‌بینی‌شده ۹۰۰ هکتار بود که یک هزار ۲۰۰ هکتار کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد گفت: از کاشت تا برداشت محصول سیر تحت پایش و نظارت مدیریت جهاد کشاورزی است که با توصیه‌های فنی لازم اعم از تغذیه، واپایش عوامل گیاهی توسط کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد نظارت می‌شود.
وی تصریح کرد: تمام کودهای موردنیاز توسط جهاد کشاورزی به‌صورت یارانه‌دار در بین سیر کاران به قیمت دولتی توزیع می‌شود.
اصغری گفت: کاشت و داشت و برداشت به‌صورت ماشینی و نیمه ماشینی صورت می‌گیرد که مجوز و نامه صادراتی سیر توسط مدیریت جهاد کشاورزی داده می‌شود که صادرات بیشتر از طریق گمرک به کشورهای خارجی روسیه، آذربایجان و... به شهرستان‌های هم‌جوار چون گرگان و میادین تره‌بارهای شهرهای داخلی صادرمی شود .
وی اشاره‌ای به کشت دوم محصولات در شهرستان پارس‌آباد اشاره کرد و گفت: فعلاً برای کشت دوم از نظر مدیریت جهاد کشاورزی پارس‌آباد در حال رایزنی و برنامه‌ریزی است که تصمیم قطعی هنوز گرفته نشده است.

دیگر خبرها

  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • کشف احشام قاچاق در بندرلنگه
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • برداشت گوجه سبز از باغ های سرخه