Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون بهداشت جزئیات جلسه ویژه این کمیسیون درباره بررسی راهکارهای کارشناسی مدیریت موج جدید کرونا را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی در تشریح نشست عصر امروز  کمیسیون متبوعش، گفت: با توجه به دستور رئیس مجلس شورای اسلامی به کمیسیون بهداشت و درمان مبنی بر بررسی راهکارهای کارشناسی مدیریت موج جدید کرونا نشست 3 و نیم ساعته ای را با حضور تمامی مسئولان و کارشناسان حوزه سلامت، رؤسای دانشگاه ها، وزارت کشور، سپاه، ارتش، ناجا و واجا برگزار کردیم و نظرات آن ها استماع و مطالب  و راهکارهای بسیار خوبی ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در نشست فردای کمیسیون نقطه نظرات و اظهارات مطرح شده جمع بندی و گزارش نهایی به رئیس مجلس ارائه خواهد شد.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس با تاکید بر اینکه کرونا دغدغه جدی مجلس، کمیسیون بهداشت و درمان و تمامی نمایندگان مجلس است، افزود: افزایش مرگ و میرها نمایندگان را نگران کرده و به طور قطع هرآنچه در توان دارند برای رفع دغدغه مردم به کار خواهند گرفت و مردم مطمئن باشند نمایندگان نسبت به این موضوع بی تفاوت نخواهند بود.

با  تغییر اعضای جدید در ستاد ملی مبارزه با کرونا می توان به رفع برخی مشکلات امیدوار بود

شهریاری یادآور شد: امیدواریم با آغاز به کار فعالیت دولت سیزدهم هرچه سریع تر بتوان دغدغه های مردم را برطرف کرد البته با  تغییر اعضای جدید در ستاد ملی مبارزه با کرونا می توان به رفع برخی مشکلات امیدوار بود در حال حاضر تنها ریاست این ستاد تغییر کرده و اگر این ستاد تاکنون می توانست مشکلات را حل کند حل می کرد بنابراین امیدی به این ستاد نیست جز اینکه تغییراتی در آن انجام شود تا بتوان بحران را مدیریت کرد و از پیک خارج شویم.

نماینده زاهدان در مجلس در گفت‌وگو با خانه ملت در رابطه با تعطیلی کامل (لاک داون)، گفت: برخی بر ضرورت قرنطینه همگانی تاکید دارند و متاسفانه علیرغم اینکه پروتکل های زیادی اعمال شده اما تاکنون نتیجه بخش نبوده و تاب آوری مردم کاهش پیدا کرده؛ بسیاری از کسب و کارها، مشاغلی هستند که افراد باید به صورت روزانه کار تا بتوانند مایحتاج زندگی خود را تامین کنند و دولت نیز هیچ کمکی در رابطه با مالیات ها و ارائه تسهیلات نکرده بنابراین نمی توان مردم را از اشتغال برحذر داشت.

رئیس کمیسیون بهداشت ادامه داد: اگر بخواهیم محدودیت هایی را ایجاد کنیم باید از مردم حمایت کرد؛ هرچند محدودیت هایی در سفرها ایجاد شد اما متاسفانه در اعیاد قربان و غدیر شاهد تردد 500 هزار خودرو به شهرهای شمالی بودیم بنابراین باید راهکارهای موثرتری را در دستور کار قرار داد و خرد جمعی در این زمینه به کار برد به همین دلیل از وزارت کشور، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه درخواست کردیم که در این نشست حضور یابند تا در جریان نظرات و پیشنهادات عملیاتی و قابل اجرا  قرار گیریم.

انتهای‌پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس کمیسیون بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۲۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم

سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به آثار مخرب دفع غیر بهداشتی پسماند‌ها به ویژه زباله‌های بیمارستانی گفت:رهاسازی مقداری از این پسماند‌ها منجر به آلودگی زیست محیطی زمین‌های کشاورزی و در نتیجه آلودگی محصولات و مواد غذایی می‌شود.

گروه بهداشت و درمان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«فاطمه محمدبیگی» سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون میزان آسیب‌زا بودن عدم بازیافت و یا معدوم‌سازی بهداشتی پسماند‌ها اظهار کرد:یکی از مهمترین مواردی که در فراکسیون محیط زیست مجلس پیگیری می‌کنیم موضوع دفع بهداشتی پسماند‌ها به ویژه پسماند‌های عفونی و بیمارستانی است.


سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به مخرب بودن زباله‌های بیمارستانی افزود: این نوع پسماند‌ها به دلیل شاخص آلایندگی بسیار بالای خود می‌تواند مضرات و خطرات زیادی برای بهداشت انسان، حیوان و یا محیط انباشته شده در آن داشته باشد؛ لذا، با توجه به این موضوع، آیین نامه‌ای تدوین شده که طی آن دفع پسماند‌های بیمارستانی به شکل ویژه‌ای صورت بپذیرد.


وی تصریح کرد: هر ساله سازمان نظام پزشکی کشور با قراردادی که بین مطب‌ها، درمانگاه‌ها و مراکز بیمارستانی با سازمان دفع پسماند‌ها منعقد می‌سازد این چالش را مدیریت می‌کند. در حال حاضر ما نیازمند ارتقاء سطح استاندارد دفع پسماند‌ها و همچنین تفکیک آن‌ها از مبداء به ویژه زباله‌های بیمارستانی هستیم.


این عضو کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد: رهاسازی مقداری از پسماند‌های بیمارستانی منجر به آلودگی زیست محیطی زمین‌های کشاورزی و سپس آلودگی مواد و محصولات غذایی می‌شود.


مشروح گفته‌های محمدبیگی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: دفع پسماند ، پسماند مخرب ، محیط زیست ، آلودگی محیط زیست ، فاطمه محمدبیگی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAG

دیگر خبرها

  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • قالیباف عروج سردار «سیدمجید ایافت» را تسلیت گفت
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود