Web Analytics Made Easy - Statcounter

حتماً نباید شخص مهمی باشید تا رایانه شما هک شود و البته هک شدن رایانه‌ها هم مسئله پیچیده‌ای نیست و ممکن است برای هرکسی اتفاق بیفتد.

به گزارش برنا؛ حتی اگر مدیر عامل یا مقام دولتی نیستید، باز هم ممکن است قربانی هکرها شوید. نشانه‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد شما مورد حمله قرار گرفته‌اید و در مورد آن چه باید بکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱- رایانه کندتر شروع به کار می‌کند

اگر رایانه شما به طور ناگهانی برای روشن شدن یا باز کردن برنامه‌ها به طور ناگهانی شروع به کار می‌کند، این می‌تواند نشانه‌ای از رسوخ بدافزارها، به ویژه کرم یا اسب تروا باشد. این اتفاق به این دلیل است که نرم افزارهای مخرب منابع CPU زیادی مصرف می‌کنند و این باعث می‌شود رایانه شما بیش از حد بارگیری شود و کندتر از حالت عادی کار کند. با این حال، رایانه‌ها به دلایل دیگری از جمله عدم تعمیر و نگهداری، داغ شدن بیش از حد پردازنده و موارد دیگر نیز می‌توانند به شدت کند شوند.

۲- فن رایانه دائماً کار می‌کند                                         

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای تشخیص اینکه آیا یک دستگاه یا دستگاه تلفن همراه دارای جاسوس افزار، بدافزار رمزنگاری یا سایر ویروس‌هایی است که از قدرت پردازشی استفاده می‌کنند توجه به دمای فیزیکی و عمر باتری دستگاه است. بنابراین اگر تلفن شما ناگهان نیاز به سه یا چهار بار در روز شارژ شدن داشته باشد، فن آن بیش از نیمی از زمان روشن بودن کار می‌کند و همیشه در جیب یا کیف دستی شما داغ است، این می‌تواند نشانه این باشد که بدافزار روی دستگاه شما در حال کار کردن است.

۳- وب‌کم روشن می‌شود

اگر وب‌کم یا میکروفون شما خود به خود روشن می‌شود این می‌تواند نشانه‌ای از آلودگی. جاسوسان سعی می‌کنند شما را در موقعیت‌های مختلف ببینند و  سعی می‌کنند گذرواژه‌های مختلف شما را هنگام تایپ آن‌ها بدست آورند.

۴-تغییرات چراغ ارسال و دریافت

شاخص دیگری که نشان می‌دهد شخص دیگری کامپیوتر شما را کنترل می کند چشمک زدن ارسال و دریافت داده‌ها هنگام کار کردن با رایانه است. چراغ ارسال و دریافت داده هنگام کارکردن رایانه شما یک علامت هشدار دهنده است.

۵- برنامه‌های شما فعال می‌شوند

یک روش شناخته شده برای جمع‌آوری داده‌ها تزریق کد مهاجم به برنامه مورد نظر است. در نتیجه ممکن است برنامه‌ای به آرامی اجرا شود یا مکرراً خراب شود. توجه داشته باشید: اگر این برنامه‌ها در تلفن شما هستند، ممکن است شخصی از شما جاسوسی کند.

۶- تبلیغات عجیب و زیاد

اگر به طور ناگهانی افزونه‌هایی برای مرورگر داشته باشید که یادتان نمی‌آید آن را نصب کرده باشید ممکن است دستگاه شما آلوده شده باشد. اغلب، این افزونه‌ها به مهاجمان کمک می‌کند تا از دسترسی خود به دستگاه شما درآمدزایی کنند. به طور مشابه، اگر به نظر می‌رسد صفحات وب رایانه شما پر از تبلیغات بازشو است، ممکن است آلوده شده باشید.

۷-  اصلی شما تغییر می‌کند

اگر مرورگر وب خود را باز کنید و به جای صفحه اصلی معمولی خود به صفحه ناآشنا منتقل شوید، یا یک عبارت جستجو را در مرورگر خود وارد کنید، و در مرورگر دیگری لیستی از وب سایت‌ها برای عبارت جست‌وجوی شما ظاهر شود، این ممکن نشانه‌ای از نرم افزارهای جاسوسی باشد. این امر به ویژه هنگامی اتفاق می‌افتد که متوجه شوید تنظیمات مرورگر شما تغییر کرده است و قادر به تغییر تنظیمات نیستید.

۸- ابزارهای اسرارآمیز ظاهر می‌شوند

علائم دیگر نرم‌افزارهای جاسوسی بالقوه عبارتند از فایل‌هایی که در رایانه شما ظاهر می‌شوند. همچنین ممکن است متوجه شوید که نرم افزار آنتی ویروس شما یا برخی از ابزارهای سیستم روی رایانه شما پاسخگو نیستند یا به درستی کار نمی‌کنند.

چگونه از رایانه خود در برابر هکرها محافظت کنیم؟

بهترین راه برای جلوگیری از ویروسی شدن این است که یک برنامه معتبر ضد ویروس بر روی رایانه خود نصب کنید. هیچ دلیل موجهی برای عدم استفاده از ضد ویروس وجود ندارد. اما در صورت آلوده شدن، نرم افزارهای جاسوسی می ‌توانند در پس زمینه مخفی شده و بی سروصدا اطلاعات شما را جمع آوری کرده و در دراز مدت هزینه زیادی برای شما داشته باشند که قابل مقایسه با هزینه‌ای که برای خرید آنتی‌ویروس می‌کنید نیست.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هکرها رایانه تلفن همراه باتری جاسوسی تبلیغات نرم افزار ویروس هک شدن کامپیوتر نرم افزارهای رایانه شما نشانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۳۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم ناخن زرد چیست؟

سندرم ناخن زرد (Yellow Nail Syndrome) یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست‌ و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.

به گزارش ایسنا، این بیماری در پی تجمع مایع لنفی زیر ناخن که باعث می‌شود به رنگ زرد به نظر برسند، ایجاد می‌شود و می‌تواند نشانه اختلال در سیستم لنفاوی باشد. مبتلایان به این عارضه ممکن است به مرور زمان به بیماری‌های ریوی یا سیستم لنفاوی (مبارزه با عفونت) دچار شوند.

متاسفانه علت این عارضه معمولا ناشناخته است با این حال برخی از دلایل هم مطرح شده‌اند که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:

ژنتیک - اگر در خانواده شما کسی ناخن‌ زرد دارد، احتمال ابتلا به آن در شما هم بیشتر است.

انوع خاصی از سرطان - این عارضه در مواردی نادر با سرطان مغز استخوان (multiple myeloma)، سرطان ریه، سرطان پستان، سرطان کیسه صفرا، سرطان حنجره و لنفوم و برخی سرطان‌های دیگر همراه بوده است.

سندرم‌های نقص ایمنی - سندرم ناخن زرد در مواردی به دلیل کمبود ایمونوگلوبولین جی (IgG)، نوعی کمبود آنتی‌بادی که در آن بدن ایمونوگلوبین کافی تولید نمی‌کند و همچنین نقص ایمنی متغیر شایع (وضعیتی که با عفونت‌های مکرر مشخص می‌شود) ایجاد می‌شود.

بیماری‌های غده تروئید -  سندرم ناخن زرد گاهی با بیماری هاشیموتو (تیروئید بزرگ‌شده و آسیب‌دیده)، کم‌کاری شدید تیروئید و تیروئید پرکار همراه است.

سندرم نفروتیک - سندرم ناخن زرد خیلی به‌ندرت ممکن است همراه با سندرم نفروتیک (زمانی که کلیه‌ها به‌درستی کار نمی‌کنند) نیز ظاهر شود.

به نوشته ایندیپندنت،‌ اختلالات لنفاوی، آرتریت روماتوئید و کمبود ویتامین E هم می‌تواند زرد شدن ناخن‌ها را به دنبال داشته باشند.

نشانه‌های سندرم ناخن زرد

اگرچه زرد شدن ناخن‌ها از نشانه‌های اولیه این سندرم است، علائم دیگری هم هستند که باید مراقب آن‌ها باشیم.

برخی از این علائم عبارتند از ناخن‌های زرد، ضخیم و منحنی، ناخن‌هایی که رشدشان متوقف شده است، ناخن‌هایی که از بستر زیرینشان جدا شده‌اند، عفونت در بافت نرم اطراف ناخن و از دست دادن کوتیکول (پوسته ناخن).

درمان سندرم ناخن زرد

سندرم ناخن زرد معمولا به ‌عوارض ناشی از این بیماری بستگی دارد و متخصصان درمان‌ها را بر اساس آنچه برای بیمار مشکل ایجاد کرده است، ارایه می‌کند.

برخی از این روش‌های درمانی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک برای عفونت‌های تنفسی،‌ ویتامین E برای ناخن، کورتون (کورتیکواستروئید)‌ برای التهاب و جراحی، زمانی که پوشش ریه‌ها و حفره قفسه سینه پر از مایع می‌شود، هستند.

به گزارش وری‌ول‌هلت، در مجموع می‌توان گفت که سندرم ناخن زرد چیزی فراتر از زرد شدن ناخن‌ها است و می‌تواند سیستم تنفسی و غدد لنفاوی را درگیر ‌کند و در مواردی عامل آن ژنتیک یا بیماری‌های مزمن است و در صورت ابتلا به سندرم ناخن زرد، می‌توان از طریق روش‌های درمانی متمرکز بر رفع نشانه‌های این عارضه، آن را کنترل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • کدام تیم قهرمان یورو 2024 می شود؟ نتیجه 10 هزار شبیه سازی با کامپیوتر!
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • برنامه‌نویسی، زندگی را هدایت می‌کند | گفت‌وگوی همشهری با مخترع زبان برنامه‌نویسی روبی
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند
  • سندرم ناخن زرد چیست؟