Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید کریمی روز سه‌شنبه در نشست با خبرنگاران جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه‌ها را از عوامل موثر در پیشرفت و توسعه مراکز علمی دانست و افزود: دانشجویان جذب شده از افغانستان در دانشگاه شهرکرد در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری تخصصی مشغول به تحصیل هستند و تلاش می‌شود با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پذیرش تعداد بیشتری از دانشجویان خارجی در این دانشگاه، روند بین‌المللی شدن دانشگاه شهرکرد دنبال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به کاهش متقاضیان تحصیل در برخی رشته‌های مهندسی کشاورزی به دلیل افزایش تعداد دانش‌آموختگان این رشته‌ها و نبود بازار کار اشاره و تصریح کرد: با توجه به واگذاری آمایش رشته‌های تحصیلی به مراکز آموزش عالی هر استان به منظور تغییر در تعداد و نوع رشته‌های تحصیلی متناسب با نیازها و ظرفیت‌های هر استان، ایجاد رشته‌های ترکیبی در دستور کار دانشگاه شهرکرد قرار گرفته است.

کریمی یادآور شد: استقبال از رشته‌های تخصصی در دانشگاه شهرکرد در سال‌های گذشته با افزایش قابل توجه‌ای رو به رو شده است به طوری که در سال گذشته، ۲۰۲ دانشجو دکتری عمومی دامپزشکی و بیش از ۲۰۰ دانشجو مقطع دکتری تخصصی کشاورزی در این دانشگاه تحصیلات خود را دنبال کردند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به فعالیت‌های عمرانی دانشگاه شهرکرد در دولت دوازدهم اشاره کرد و گفت: برای ساخت خوابگاه‌های دانشجویی در این مدت از کمک خیرین و حمایت‌های مالی بنیاد ۱۵ خرداد استفاده و ۲ خوابگاه دانشجویی به نام‌های ۱۵ خرداد و ام‌البنین به مجموعه‌های خوابگاهی این دانشگاه اضافه شد.

رییس دانشگاه شهرکرد تکمیل مجموعه دامپروری را به عنوان یکی دیگر از اقدامات مهم این دانشگاه در حوزه عمرانی دانست و یادآور شد: این طرح از جمله طرح‌های سفر رییس جمهوری است که عملیات ساخت آن از سال گذشته در زمینی به وسعت چهار هزار مترمربع آغاز شده است و امید می‌رود با بهره‌برداری از آن تا پایان سال آینده، جهش مناسبی در روند اجرای طرح‌های علمی حوزه دامپزشکی و پژوهشکده‌های مرتبط صورت بگیرد.

وی به پیشرفت ۹۷ درصدی عملیات ساخت دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد نیز اشاره و تصریح کرد: این دانشکده بر اساس استانداردهای ویژه رشته دامپزشکی و با صرف بیش از ۱۸ میلیارد ریال اعتبار ساخته شده است که در صورت اختصاص اعتبارات جدید این طرح عمرانی به زودی آماده بهره‌برداری خواهد شد.

رییس دانشگاه شهرکرد در ادامه با بیان اینکه پذیرش دانشجو در پردیس بروجن مشروط به تکمیل ساختمان‌های آموزشی واقع شده در این پردیس است، افزود: با پیگیری‌های انجام شده، موافقت اصولی این پردیس که در سال ۹۴ باطل اعلام‌ شده بود بار دیگر به جریان افتاد و در حال حاضر عملیات ساخت دانشکده‌های این پردیس با ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دنبال می‌شود.

کریمی، تکمیل پژوهشکده زیست‌فناوری، ساخت و بهره‌برداری از ساختمان مرکزی دانشگاه، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، کتابخانه مرکزی، میدان پژوهش، ساختمان جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، منبع ذخیره آب، بوستان مطالعه خواهران، ساختمان مرکز داده فناوری اطلاعات، بازارچه دانشجویی، خوابگاه پردیس فارسان، موتورخانه مجموعه صدرا و مقاوم‌سازی دانشکده کشاورزی را از دیگر طرح‌های عمرانی انجام شده در این دانشگاه طی سال‌های ۹۲ تا ۹۹ برشمرد.

دانشگاه شهرکرد در رتبه‌بندی ۲۰۲۰ تایمز برای نخستین بار به جمع دانشگاه‌های جوان جهان پیوست

رییس دانشگاه شهرکرد در تشریح دستاوردهای علمی و پژوهشی این دانشگاه گفت: کسب جایگاه نخست با کیفیت‌ترین تحقیقات حوزه کشاورزی بین دانشگاه‌های کشور، کسب عنوان پژوهشگر برجسته جوان کشور، قرارگیری در جمع مؤثرترین دانشگاه‌های مهندسی دنیا، حضور دانشگاه شهرکرد در جمع پنج دانشگاه برتر کشور در تکمیل اکوسیستم کارآفرینی و قرار گرفتن در زمره مؤثرترین دانشگاه یک درصد برتر جهان از جمله افتخارات علمی این دانشگاه به شمار می‌رود.

کریمی افزود: بر اساس فهرست منتشر شده موسسه اسکو پرس در سال گذشته، هفت نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد توانستند در جمع ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار بگیرند.

وی همچنین به انتخاب این دانشگاه به عنوان برترین‌های مراکز علمی در حوزه علوم زیستی و علوم فیزیک نیز اشاره و تصریح کرد: دانشگاه شهرکرد در سال ۲۰۲۰ بر اساس رتبه‌بندی تایمز برای نخستین بار به جمع ۳۰۰ دانشگاه برتر جهان راه یافت.

کریمی تعداد اعضای هیات علمی ثابت و حق‌التدریس دانشگاه شهرکرد را ۴۷۰ نفر اعلام کرد و افزود: اعضای هیات علمی این دانشگاه از جمله جوان‌ترین محققان و پژوهشگران برجسته کشوری هستند که ارتباطات بسیار مطلوبی با جامعه علمی در دیگر دانشگاه‌های جهان دارند که این مورد موجب ارتقای علمی این دانشگاه نیز شده است.

آموزش‌ها در سال تحصیلی جدید به سه شیوه ترکیبی، مجازی و حضوری دنبال می‌شود

رییس دانشگاه شهرکرد همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص چگونگی پذیرش دانشجویان در سال تحصیلی جدید با توجه به شرایط کرونایی گفت: در صورتی که فرآیند واکسیناسیون دانشجویان و استادان بر اساس برنامه‌ریزی‌ها انجام شود احتمال بازگشایی محدود دانشگاه در سال تحصیلی جدید وجود دارد.

کریمی اظهار داشت: مبنای آموزش در سال تحصیلی آینده آن است که از سه شیوه آمورش ترکیبی، حضوری و مجازی استفاده شود به‌ گونه‌ای که دروس نظری مقطع کارشناسی از طریق آموزش‌های مجازی ارائه شود و تنها در بخش عملی، دانشجویان به صورت محدود و با برنامه‌ریزی‌های ویژه در دانشگاه حاضر شوند.

وی تصریح کرد: روند آموزشی در مقاطع تحصیلات تکمیلی نیز به صورت حضوری دنبال خواهد شد.

به گزارش ایرنا، دانشگاه شهرکرد با داشتن سه پردیس علمی در شهرکرد، فارسان و بروجن و هفت دانشکده پذیرای بیش از هفت هزار دانشجو در ۱۸۰ رشته تحصیلی است.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه شهرکرد افغانستان چهارمحال وبختیاری سعید کریمی دولت دوازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه شهرکرد افغانستان وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه شهرکرد افغانستان چهارمحال وبختیاری سعید کریمی دولت دوازدهم رییس دانشگاه شهرکرد دانشگاه شهرکرد سال تحصیلی دانشگاه ها بر اساس رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۳۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم عموعابدینی ظهر دوشنبه در سومین جلسه کارگروه پیاده‌سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول ساماندهی و بازنگری رشته‌های دانشگاهی استان اصفهان اظهار کرد: برای ایجاد مشارکت حداکثری در زمینه آمایش، برنامه‌ها و پیشنهادهایی برای هر استان در نظر گرفته شده و استان اصفهان در آمایش سرزمینی متفاوت از نقاط دیگر است.

وی ادامه داد: این استان فضای آموزشی، پژوهشی و فناوری ویژه‌ای را ایجاد کرده است و در مقایسه با بسیاری از نقاط دیگر خاص به حساب می‌آید.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: در آمایش ملی، میان آمایش سرزمینی و آموزش عالی تفاوت‌هایی وجود دارد و متأسفانه در حال حاضر، آموزش‌ها و تحقیقات در برخی واحدها چندان تقویت نشده است.

وی با بیان اینکه آمایش با مشارکت و تشکیل کارگروه استانی را در دستور کار داریم، گفت: دانشگاه از طریق نخبگانش باید رشته‌هایی را که صنعت نیاز دارد، راه‌اندازی کند. نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود و این مسئله در آمایش مشخص و برایش برنامه‌ریزی می‌شود.

عموعابدینی با بیان اینکه آمایش دانشگاه فرهنگیان در کشور انجام شده است، تصریح کرد: اکنون مسئله و نیاز جدی به بخش وزارت علوم و تحقیقات کشور بازمی‌گردد.

وی افزود: برخورداری از دانشگاهی قدرتمند و باکیفیت برای ما دارای اهمیت است و همه دانشگاه‌ها را نیز اعم از دولتی و آزاد در بر می‌گیرد. آمایش رشته و اشتغال را نباید نادیده گرفت.

کد خبر 6098373

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی