Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز سه شنبه از طرف‌های درگیر در افغانستان خواست جنگ را در این کشور متوقف کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، میچل باچله، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز سه‌شنبه با انتشار پیامی تاکید کرد: «عدم توقف خشونت‌های فزاینده در افغانستان، نقض حقوق بشر و سوءاستفاده‌ها پیامدهای فاجعه باری برای مردم افغانستان دارد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از جامعه جهانی خواهان اقدامات فوری برای جلوگیری از نتایج فاجعه‌بار برای مردم افغانستان شده و هشدار داد که جنگ‌های شهری منجر به کشته شدن تعداد زیادی غیرنظامی می‌شود.

وی بین کرد: از ۹ ژوئیه امسال تاکنون تنها در شهرهای لشکرگاه، قندهار، هرات و قندوز دست‌کم ۱۸۳ غیرنظامی کشته و ۱۱۸۱ نفر از جمله کودکان زخمی شده‌اند.

این کمیسر با بیان اینکه این ارقام تنها مواردی هستند که توانسته‌اند ثبت کنند، افزود: تعداد واقعی تلفات غیرنظامیان بسیار زیاد است.

وی همچنین از طرف‌های درگیر خواست برای جلوگیری از خون‌ریزی بیشتر جنگ را پایان دهند.

باچله در دامه تاکید کرد: «طالبان باید تمامی حملات خود در شهرها را متوقف کند. تا زمانی که همه طرف‌ها به میز مذاکره بازنگشته و راه‌حل مسالمت‌آمیز برقرار نشود، وضعیت برای بسیاری از افغان بدتر خواهد شد.

باچله همچنین با اشاره به نشست میان روسیه، آمریکا، چین و پاکستان با محوریت افغانستان در دوحه، پایتخت قطر، خاطر نشان کرد که جامعه بین‌الملل موظف هستند که از تمام امتیازات خود برای کاهش تنش در افغانستان، پایان درگیری‌ها و از سرگیری روند صلح استفاده کنند.

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد افزود: «تا زمانی که همه طرف‌های درگیر به پای میز مذاکره باز نگردند و به یک راه حل مسالمت آمیز دست نیابند، وضعیت کنونی برای بسیاری از افغان‌ها وخیم تر خواهد شد.»

او همچنین تصریح کرد که تصرف بسیاری از شهرها توسط طالبان «ترس و وحشت» ایجاد کرده است. با این حال او هشدار داد که افزایش شمار شبه نظامیان حامی دولت که علیه طالبان بسیج شده‌اند نیز می‌تواند غیرنظامیان را در معرض خطر قرار دهد.

درمان بیش از ۴ هزار زخمی توسط صیلب سرخ در ۱۰ روز گذشته

به نقل از یورونیوز، هم‌زمان کمیته بین‌المللی صلیب سرخ نیز در گزارشی اعلام کرد که از روز اول اوت تاکنون بیش از چهار هزار نفر را که در جنگ افغانستان زخمی شده بودند در ۱۵ مرکز درمانی‌اش درمان کرده است.

همچنین بر اساس این گزارش، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ماه ژوئیه به حدود ۱۳ هزار مجروح جنگ در مراکز درمانی‌اش رسیدگی کرده است.

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ همچنین اعلام کرده که رسیدگی به بیماران افغان به دلیل آسیب‌رسیدن به مراکز درمانی و کمبود امکانات بهداشتی دشوار شده است.

الوی فیلیون، رییس هیئت صلیب سرخ در افغانستان نیز از همه طرف‌های درگیر خواست به سازمان‌های بشردوستانه برای انتقال مجروحان و همچنین کمک‌ به غیرنظامیان اجازه عبور دهند.

در حال حاضر و پس از خروج نیروهای بین‌المللی از افغانستان، حملات شبه نظامیان طالبان بر روی تصرف شهرها متمرکز شده است. از همین رو گسترش جنگ به شهرها، تلفات در میان غیرنظامیان را در پی داشته‌ است.

از همین رو افزایش درگیری‌ها در افغانستان و پیشروی شبه نظامیان طالبان در نقاط مختلف این کشور، بر شدت نگرانی‌های جهانی نسبت به امنیت و آینده افغانستان افزوده است.

یونیسف: در ۷۲ ساعت گذشته ۲۷ کودک در جریان درگیری‌های افغانستان کشته شده‌اند

صندوق جهانی کودکان سازمان ملل متحد، یونیسف روز دوشنبه ۹ اوت در گزارشی اعلام کرد که در ۷۲ ساعت گذشته ۲۷ کودک در جریان درگیری‌های خونین میان شبه نظامیان طالبان و نیروهای دولتی افغانستان کشته شده‌اند.

بر اساس گزارش یونیسف، ۲۰ کودک در ولایت قندهار، دو کودک در ولایت خوست و ۵ کودک در ولایت پکتیا کشته شده‌اند.

همچنین یونیسف خبر داده که علاوه بر ۲۷ کودک کشته شده در جریان درگیری‌های سه روز گذشته، ۱۳۶ کودک دیگر هم در سه ولایت قندهار، خوست و پکتیا زخمی شده‌اند.

از همین رو یونیسف از طرف‌های درگیر در افغانستان خواست به هنگام درگیری از تعهدات بین‌المللی خود در خصوص کودکان اطمینان حاصل کنند.

بر اساس اعلام یونیسف، همه کودکان افغان از جمله کودکان دارای معلولیت به حفاظت و آرامش نیاز دارند.

با وجود این گروه طالبان تاکنون به درخواست‌های بین‌المللی برای برقراری آتش‌بس و جلوگیری از خونریزی در افغانستان توجه نکرده و شبه نظامیانش برای تصرف شهرهای این کشور به حملات خود ادامه می‌دهند.

از سوی دیگر وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که زلمی خلیل زاد، نماینده ویژه این کشور برای صلح افغانستان، راهی قطر شده است تا با برگزاری نشست صلح برای افغانستان، از گروه طالبان بخواهد حملاتش را متوقف کند.

بر اساس اعلام وزارت خارجه آمریکا، نمایندگان کشورهای منطقه و دیگر کشورها در این نشست سه روزه برای کاهش خشونت ها و ایجاد آتش بس در افغانستان تلاش خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: افغانستان سازمان ملل متحد یونیسف سازمان ملل متحد عالی حقوق بشر طرف های درگیر شبه نظامیان بین المللی درگیری ها صلیب سرخ کشته شده بر اساس شده اند طرف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۳۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد

دولت کانادا با اصلاح قوانین ضد تروریسم خود، در سال جاری میلادی کمک‌های توسعه‌ای به افغانستان را از سرمی‌گیرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های کانادایی گزارش دادند اتاوا در نظر دارد در سال جاری کمک‌های توسعه‌ای خود را به افغانستان از سر گیرد.

مجلس عوام و سنای کانادا خرداد سال گذشته اصلاحیه‌ای را برای معافیت سازمان‌های امدادی از قوانین ضد تروریسم این کشور علیه طالبان تصویب کردند؛ بدین ترتیب، گروه‌های امدادی هنگام کمک‌رسانی به افغان‌ها به خاطر پرداخت مالیات به طالبان مجرم شناخته نمی‌شوند.

تغییر این حکم قانونی به سازمان‌های امدادرسانی اجازه می‌دهد که با کسب مجوز برای تعامل با طالبان، از مجازات کیفری مصون باشند.

به گزارش «گلوبال نیوز»، اداره امنیت عمومی کانادا در گزارشی دراین‌باره نوشت: تلاش‌ها برای عملیاتی کردن صدور مجوز ادامه دارد.

در این گزارش آمده است: «اتاوا قصد دارد این روند را تا بهار 2024 راه‌اندازی کند و برای دستیابی به ظرفیت کامل عملیاتی تا اواخر سال 2024 تلاش خواهد کرد».

کانادا: برنامه مشخصی برای کمک به افغانستان نداریم تصویب اصلاحیه قانون ضد تروریسم در کانادا برای کمک به افغانستان کانادا درخواست طالبان برای کنترل سفارت افغانستان در اوتاوا را رد کرد

«هارجیت سینگ ساجان» وزیر توسعه بین‌المللی کانادا پیش از این اعلام کرده بود قوانین ضد طالبان این کشور ممکن است با هدف تسهیل کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان دچار تغییراتی شود.

ساجان در گفتگو با «کانادین پرس» تأکید کرده بود با این حال اوتاوا طالبان را از فهرست تروریست‌ها خارج نخواهد کرد.

وی گفته بود: ما در حال بررسی گزینه‌هایی هستیم تا ببینیم چگونه می‌توانیم انعطاف‌پذیری که سایر کشورها برای کمک به افغانستان دارند را به دست آوریم.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • درگیری بزرگ در لیگ یونان: نتوانستند مربی را کنترل کنند!
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • حکومت افغانستان فراگیر است
  • طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد