Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ارسلان زارع غروب امروز در جلسه مشترک کارگروه‌های اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری و تسهیل و رفع موانع تولید گیلان در سالن الغدیر استانداری با اشاره به تصویب سازمان مسؤول منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان و تأکید بر شتاب در بیان طرح در جلسه آتی شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اظهاز کرد: با تصویب در شورای یادشده، این موضوع که سال‌ها بلاتکلیف باقیمانده بود، فعالیت آن آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه براساس ظرفیت‌های مستعد اقتصادی موجود در بخش‌های مختلف گیلان، می‌توانیم در هر دستگاهی از زمره ممتازهای کشوری باشیم، افزود: وجود دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان در رشته‌های مختلف، بستر فراهم‌سازی فرصت‌های شغلی برای جوانان است.

استاندار گیلان با ابراز خرسندی از جایگاه ممتاز گیلان در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری و حمایت از مشاغل آسیب دیده ناشی از کرونا افزود: فرصت ایجاد شده در مرحله پنجم و نیز تبصره ۱۶ روستایی، امکان بهره‌مندی از سهم اعتبارات جذب نشده استان‌های دیگر باتوجه به متقاضیان گیلانی را فراهم ساخته است.

نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر لزوم تسریع در جذب اعتبارات تکلیفی و استفاده از منابع داخلی بانک‌ها بیان کرد: گزارش ارائه شده مبنی بر رشد همکاری و مشارکت بانک‌های غیردولتی، قابل توجه بوده که نشانگر اهتمام آنها به موضوع اشتغال دارد و استمرار آن مورد انتظار است.

زارع بهره‌گیری از منابع مردم گیلان در جهت توسعه اشتغال، تولید و کارآفرینی در همین استان را موجب اعتماد بیشتر و مشارکت مضاعف آنان ذکر کرد.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از نوآوری در فعالیت های اقتصادی و اشتغال و شتاب در روند پرداخت تسهیلات رونق تولید به کارآفرینان و ایجاد یک جهش در روزهای آتی گفت: پرداخت تسهیلات حمایتی به سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برای انجام فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی در شرایط کنونی، اقدامی با اهمیت و ارزشمند است.

استاندار گیلان با بیان اینکه گیلان باید همچون سال گذشته در پرداخت تسهیلات رونق تولید جزو برترین‌های کشور باشد، تصریح کرد: تحت هیچ شرایطی، انجام کارشناسی پرونده‌ها و بازدید میدانی از واحدهای تولیدی نباید با تأخیر مواجه شود و در این مسیر؛ نگاه حمایتی به سرمایه‌گذاران، کارآفرینان، فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان برای تحقق شعار سال تحت عنوان تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها بیش از گذشته مورد انتظار است.

زارع همچنین اجرای تصمیمات ستادهای ملی و استانی کرونا، رعایت دستورالعمل‌ها در محیط‌های اداری، برگزاری جلسات با فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک را نیز مورد تأکید قرار داد.

در این جلسه گزارش آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات از محل اشتغال روستایی توسط مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیران عامل بانک‌های گیلان، گزارش پرداخت تسهیلات حمایتی کسب و کار آسیب‌دیده از کرونا، گزارش مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری درخصوص تسهیلات قرض‌الحسنه جزو ۳ تبصره ۱۶ قانون بودجه، گزارش بانک‌ها درخصوص تسهیلات رونق تولید، تسهیلات تکلیفی و طرح تام ارائه و موضوع پذیرش طرح‌ها از محل منابع کمک‌های فنی و اعتباری سال ۱۳۹۹ (قرارداد سازمان جهاد کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید) بررسی شد.

انتهای پیام/۸۴٠٠۸

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان اشتغال تسهیلات بانک ها پرداخت تسهیلات بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۳۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره بهزیستی نیشابور گفت: تاکنون تعداد ۳۴۱ نفر از جامعه هدف سازمان به تفکیک به تعداد ۲۷۵ نفر افراد دارای معلولیت، ۱۲ نفر زنان سرپرست خانوار و ۵۴ نفر از ببهبودیافتگان در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور مشغول به کار شدند.
علی صدر  افزود: فرایند معرفی، مشاوره شغلی و حمایت مستمر توان‌یابان از این پس از طریق مرکز پشتیبانی شغلی بهیاب تحت نظارت این شهرستان و تسهیلگران شغلی پیگیری خواهد شد. 
 وی گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق اداره بهزیستی جذب و برای اشتغالزایی تعداد ۳۵۲ نفر از جامعه هدف سازمان پرداخت شد.
صدر افزود: تسهیلات کارفرمایی به کارفرمایانی که برای مددجویان اشتغال ایجاد کنند، برای هر مددجو ۱۵۰ میلیون تومان وام و تا سقف ۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که در سال ۱۴۰۲ برای ایجاد اشتغال به تعداد ۱۷ نفر به ۳ کارفرما به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است. 
وی گفت: به منظور فراهم اوردن انگیزه ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای افراد تحت پوشش و ترغیب کارفرمایان برای جذب این افراد و نیز فراهم سازی اشتغال پایدار، فرایند هزینه کرد اعتبارات بیمه سهم کارفرما تاسقف ۲۰ درصد به کارفرمایان پرداخت می‌شود، که در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۴۱ نفر طی سه مرحله به مبلغ ۳ میلیارد تومان پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان