Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از صدا و سیما، آقای دکتر علیرضا رئیسی پس از نشست ویژه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به گسترش شیوع کرونا و نیاز به اقدامی قوی و سریع برای مقابله با آن اشاره کرد و افزود: به همین منظور رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خواستار تشکیل جلسه‌ای شد تا در آن نظرات کارشناسان برای مقابله با بیماری کرونا مورد بررسی قرار گیرد تا یک پیشنهاد مشخص تعیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: پس از این جلسه هم جلسه‌ای با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود تا برای شرایط موجود تصمیمی گرفته شود.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: هیچ راهی برای مقابله با کرونا وجود ندارد، جز اینکه ما به سمت محدودیت‌های شدید برویم.

آقای رئیسی گفت: منظور من از محدودیت‌های شدید تعطیلی مطلق نیست، بلکه محدودیت‌های شدید برای مسافرت ها، ترددها، تجمع‌ها و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مثل زدن ماسک، بیماریابی و ... است.

وی افزود: برای اعمال محدودیت‌های شدید باید بسته‌های حمایتی برای اصناف درنظر گرفته شود و موضوعاتی مثل مالیات، کرایه‌ها و چک‌های برگشتی آن‌ها هم مدنظر قرار گیرد تا بتوان به تصمیمی قاطع در این مورد رسید.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، شهر مشهد را نمونه‌ای از کم توجهی به مقابله با بیماری کرونا دانست و گفت: هم اکنون بیمارستان‌های مشهد خیلی شلوغ و از طرف دیگر هتل‌های مشهد هم ۷۰ درصد پر است.

آقای رئیسی با اشاره به اینکه شلوغی حرم و بازار مشهد سبب شیوع بیماری کرونا می‌شود، افزود: ۳۰ درصد بیماران بستری در مشهد از خارج از استان هستند که در این شهر به بیماری کرونا مبتلا شده اند.
وی گفت: بدین ترتیب لازم است تا پروازها، تردد خودرو‌های شخصی و حتی اتوبوس‌ها و ظرفیت هتل‌ها مورد بازنگری قرار گیرد و ورودی شهر‌ها کمتر شود تا بتوانیم با قطع زنجیره کرونا آرامش را بازگردانیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: علیرضا جاوید علیرضا زاکانی محمد مخبر غلامحسین اسماعیلی محرم شب های محرم ستاد ملی مقابله با کرونا مقابله با بیماری کرونا محدودیت های علیرضا رئیسی علیرضا جاوید علیرضا زاکانی محمد مخبر غلامحسین اسماعیلی محرم شب های محرم محدودیت های شدید مقابله با کرونا برای مقابله بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۴۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • انفجار شدید در تبریز ۴ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت