Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، محققان ۸۰ زن مسن را که وزنشان از کمی اضافه وزن تا چاقی شدید متغیر بود، مورد بررسی قرار دادند و آنها را به مدت ۱۶ هفته به دو گروه تقسیم کردند.

نیمی از شرکت کنندگان برنامه جایگزین وعده غذایی تحت نظر پزشک را با شیک دنبال کردند که در مجموع حدود ۸۰۰ کالری در روز بود.

نیمی دیگر یک گروه کنترل بودند که عادات و وزن معمول خود را برای آن ماه‌ها حفظ کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجزیه و تحلیل باکتری‌های روده برای همه شرکت کنندگان قبل و بعد از دوره مطالعه انجام شد.

پس از چهار ماه، تعداد و نوع میکروارگانیسم‌های گروه کنترل همان چیزی بود که در ابتدا وجود داشت. اما تغییرات قابل توجه و مشکل ساز برای گروه رژیم غذایی کم کالری وجود داشت.

برای شرکت کنندگان در گروه کم کالری، باکتری‌ها برای جذب مولکول‌های قند بیشتر به عنوان راهی برای زنده ماندن سازگار شده و عدم تعادل ایجاد می‌کنند که باعث افزایش سویه‌های مضر باکتری می‌شود.

افزایش قابل توجهی در نوعی به نام Clostridioides difficile، که به C. C. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری خاطرنشان کردند که این باکتری حتی در صورت درمان منظم می‌تواند مزمن شود.

این تأثیر از خوردن کالری کم تعجب آور نیست. به گفته متخصص تغذیه مقدار غذایی که مصرف می‌کنیم بخشی از چیزی است که باکتری‌های مفید روده را تغذیه می‌کند.

نوع و میزان غذاهایی که مصرف می‌کنیم همچنین باکتری‌ های روده ما را تغذیه می‌کند، به همین دلیل رژیم غذایی ما نقش مهمی در ترکیب و سلامت میکروبیوم روده ما ایفا می‌کند.

اگرچه افزایش وزن بخشی از این مطالعه نبود، تحقیقات قبلی نشان داد که می‌تواند یک مشکل بزرگ نیز باشد. هنگامی که سریع وزن خود را کاهش می‌دهید – که ممکن است در صورت کاهش کالری اتفاق بیفتد – و سپس پس از بازگشت به مقدار کالری پایدار، این وزن را دوباره افزایش دهید، این افزایش وزن‌ها به یک شکل ترکیب نمی‌شوند. چیزی که از دست می‌دهید درجه‌ای از چربی و توده عضلانی است، اما آنچه را که دوباره بر می‌گردانید عمدتاً چربی است.

منبع: شفقنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سلامت روده اضافه وزن باکتری های روده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۴۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی

به گزارش خبرگزاری مهر، هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت به ریاست محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد.

در این‌جلسه حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از اقدامات انجام شده در هفته سلامت ارایه کرد.

همچنین محمدامین محمدی دبیر کارگروه تغذیه و سلامت خانواده در رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه نیز گزارشی در مورد اقدامات اجرایی در حوزه سفره خانواده و ارتقای سطح سلامت تغذیه در بین جوانان و اعضای خانواده و توجه به جنگ فرهنگی و تغییر سبک تغذیه سالم در جامعه ارایه کرد.

در بخش دیگری از این جلسه انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز نکاتی را درباره این موضوع مطرح کرد.

در ادامه جلسه آیت‌الله علی خاتمی رئیس شورای فرهنگ عمومی زنجان نیز گزارشی از فعالیت‌های شورای فرهنگ عمومی این استان ارائه کرد.

کد خبر 6092818 صادق وفایی

دیگر خبرها

  • با این ویتامین از پوکی استخوان در امان بمانید
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد
  • برگزاری هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است