Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان گفت: نتیجه هزار و ۱۴۱ مورد آزمایش تشخیص طبی کرونا بر روی شهروندان قوچانی ظرف ابتدای مرداد ماه جاری تاکنون نشانگر مثبت بودن ۴۴ درصد این آزمایشها به معنای ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در سطح شهرستان است.

به گزارش قدس آنلاین، دکتر فرشید فتحی‌مقدم افزود: ظرف چند هفته‌ اخیر روند مراجعه به مرکز آزمایش تشخیص طبی کرونا در قوچان بخاطر بی‌توجهی شهروندان نسبت به لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی پیشگیرانه بالا رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر این اساس ظرف ۲۰ روز اخیر نتیجه ۵۰۸ مورد از آزمایشهای تشخیص طبی کرونا در شهرستان قوچان مثبت و نشانگر ابتلا این تعداد به بیماری کووید ۱۹ بوده است.  

مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان گفت: هم‌اینک پنج بخش از مجموعه بخشهای فعال در بیمارستان موسی بن جعفر این شهر به پذیرش بیماران مبتلا به ویروس کرونا اختصاص‌ دارد.

وی افزود: ۹۸ شهروند قوچانی مبتلا به بیماری کووید ۱۹ هم‌اکنون در بیمارستان موسی بن جعفر این شهر بستری هستند که وضعیت بیماری ۱۷ نفر از این افراد وخیم است.  

دکتر فتحی‌مقدم ادامه داد: همزمان با روند صعودی روافزون ابتلا به ویروس کرونا در قوچان تنها ظرف یک هفته اخیر ۸۲۵ بیمار جدید کووید ۱۹ در سطح این شهرستان شناسایی شده‌اند.

وی گفت: هشت هزار و ۶۶۷ نفر از ابتدای آغاز بحران شیوع ویروس کرونا تاکنون در شهرستان قوچان به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند.  

مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان افزود: ظرف این مدت تاکنون ۳۲۲ نفر از شهروندان کرونازده در این شهرستان جان باخته‌اند.  

وی شمار شهروندان قوچانی بهبودیافته از بیماری کووید ۱۹ را هم هفت هزار و ۱۷۵ نفر ذکر و بیان کرد: عملیات واکسیناسیون عمومی علیه ویروس کرونا در این شهرستان باشتاب در جریان است.  

دکتر فتحی‌مقدم افزود: گرچه تزریق واکسن کرونا در قوچان با شدت و شتاب لازم ادامه دارد اما گسترش آن در این شهرستان دچار عقب‌ماندگی شده است.

وی ادامه داد: علت این عقب‌ماندگی در قوچان رشد فزاینده شمار مبتلایان جدید بیماری کووید ۱۹ است بطوری که آمار مبتلایان به ویروس کرونا نه‌ تنها کم نشده بلکه افزایش‌ یافته  است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان گفت: رعایت دقیق و مستمر پروتکل‌های بهداشتی پیشگیرانه توسط آحاد افراد جامعه در کنار تداوم روند واکسیناسیون، تنها راه مهار ویروس کرونا و جلوگیری از تداوم چرخه انتقال آن بین شهروندان است.  

وی افزود: شهرستان قوچان هنوز در دامنه پنجمین دوره طغیان ویروس کرونا قرار دارد و به اوج نرسیده لذا بررسی آمارها نشان می‌دهد وضعیت شیوع این ویروس همه‌گیر در هفته آتی وخیم‌تر خواهد شد.

مرکز شهرستان ۱۸۰ هزار نفری قوچان در فاصله ۱۳۷ کیلومتری شمال مشهد واقع است. قوچان مرکب از دو بخش "مرکزی و باجگیران" ۱۸۳ روستا دارد. ۷۵ هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن روستاها هستند.  

روند افزایش روزافزون تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در سطح ۳۳ شهرستان استان خراسان رضوی ظرف هفته‌های اخیر به حد نگران‌کننده‌ای رسیده است.  

"تکمیل گنجایش بیمارستانها، کمبود برخی اقلام دارویی و سرم تزریقی و افزایش روزافزون بیماران کرونایی غیربومی در مشهد" فشار زیادی را بر استان شش میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی وارد کرده که همچنان ادامه دارد.  

هم‌اینک ۲۵ شهرستان از مجموع ۳۳ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، هفت شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند.  

علاوه بر اقدامات و فعالیتهای جاری و مستمر مسوولان در مشهد و خراسان رضوی برای مقابله با تبعات بحران کرونا، از دیروز ۱۸ مرداد ماه به دنبال گفتگوی تلفنی رییس جمهوری با استاندار و رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پیگیری‌ وزیر بهداشت، هیاتی عالیرتبه از تهران برای بررسی وضعیت و رسیدگی به نیازهای تجهیزاتی حوزه درمانی کرونا در این شهر حضور یافته‌ است.  

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری کووید ۱۹ تشخیص طبی کرونا کرونا در قوچان ویروس کرونا خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۵۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است