Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام استاندار ایلام گفت: ظرفیت بیمارستان‌ها پر است، میزان مرگ و میر در حال افزایش و قدرت سرایت ویروس نیز چند برابر شده، اما میزان رعایت پروتکل ها به شدت پایین آمده است.

 «محمد نوذری » در نشست فوق العاده کرونای استان اظهار کرد: اوضاع کرونا در کشور و استان بسیار نگران کننده و وخیم است، میزان رعایت پروتکل ها به شدت پایین امده و شاهد بی توجهی مردم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: ظرفیت بیمارستان‌ها پر است، میزان مرگ و میر در حال افزایش و قدرت سرایت ویروس نیز چند برابر شده، این در حالی است که میزان رعایت پروتکل ها به شدت پایین امده، لذا ضرورت دارد مردم بیش از گذشته در رعایت پروتکل ها اهتمام داشته و همکاری خوبی در راستای کنترل بیماری داشته باشند.
استاندار ایلام با بیان اینکه  در بحث های لجستیکی برای راه اندازی مراکز واکسیناسیون، دانشگاه علوم پزشکی نیازهای خود را اعلام کند  تا از طریق فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی تامین شود، تصریح کرد: در میزان واکسیناسیون بالاتر از نرم کشوری قرار داریم و در استان روزانه بیش از ۵ هزار دوز تزریق می شود.
نوذری با بیان اینکه برگزاری مراسم دهه اول محرم با محدودیتها و دستورالعمل های جدیدی برگزار می شود، گفت: غیر از مصلی شهر ایلام کلیه مراسمات در فضای باز، با رعایت فاصله گذاری اجتماعی مشخص برگزار می شود، همچنین غیر از شبهای تاسوعا و عاشورا که مراسمات به طور کامل و در ظرف زمانی دوساعته برگزار می شوند، بقیه شبها طی بازه زمانی یک و نیم ساعته از ساعت ۲۲ لغایت ۲۳:۳۰ خواهد بود.
وی با تاکید بر حفظ سلامت مردم در این ایام پرفیض و برکت، گفت: با توجه به برگزاری مراسمات مذهبی این دهه محدودیت های تردد شبانه در دهه اول ماه محرم  از ساعت ۲۴ لغایت ۴ صبح اعمال خواهد شد.
نوذری تاکید کرد: همه هیات ها موظفند از جابجایی ها خودداری و تمام مناسک و مراسم مذهبی خود را در مکانی ثابت در فضای باز و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار کنند.
وی از سازمان تبلیغات اسلامیخواست تا با هماهنگی هیات ها و در راستای رعایت پروتکل ها  و اجرای دستورالعمل ها تیم های نظارتی تشکیل دهد و با بازرسی های مداوم از تجمع در حواشی مراسمات جلوگیری کند.
استاندار ایلام با بیان اینکه مسئولیت برگزاری مراسمات و مشکلات پیش بینی نشده با مسئولین  هیات هاست و باید پاسخو ی وضع موجود باشند، از کلیه هیات های مذهبی استان خواست تا نسبت به تشکیل همیاران سلامت اقدام کنند و ضمن نظارت بر رعایت دستورالعمل ها از تجمعات خطرناک در مراسم و حاشیه های آن جلوگیری کنند.
 وی از صدا و سیمای مرکز استان خواست تا شرایطی فراهم اورند که مردم از برنامه های زنده صدا و سیما بهره گرفته و در خانه ها مراسمات مذهبی خود را به انجام رسانند.
نوذری با تاکید بر اینکه شهرداری ها، کسبه، بازاریان و مردم نسبت به مزین نمودن فضا اقدام نمایند، گفت: از انجا که تجمع اقوام و فامیل در یک خانه ممنوع است، در صورت امکان مردم در خانه های خود به انجام فرائض دینی این ایام حزن انگیز پرداخته و از ورود به تجمعات  خودداری نمایند.
وی در پایان از روابط عمومی استانداری خواست تا نسبت به تشکیل جلسه با روابط عمومی های استان در جهت تبیین فضای کرونایی و تولید محتوا با هدف پیشگیری از انتشار ویروس و اگاهی افزایی عمومی اقدام نماید.
وی گفت: مدیران موظقند از ظرفیت روابط عمومی ها در تولید محتوا، اقناع سازی مردم و  روشن گری در جامعه اقدام تا در کنار صدا و سیما و رسانه ها بتوانیم از کار ویژه اطلاع رسانی در جهت افزایش اعتماد عمومی بهره گیریم.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام همه باهم علیه کرونا هیات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۵۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم

همشهری آنلاین - مجید جباری: ۷میلیون ایرانی در حاشیه آلوده‌ترین پهنه آبی در شمال کشور زندگی می‌کنند. پژوهشکده اکولوژی دریای خزر وابسته به مؤسسه تحقیقات شیلات در سال ۱۳۹۱میزان آلودگی‌های نفتی دریای خزر را، بیش از ۱۲۲هزار تن در سال اعلام کرد؛ رقمی که با توجه به وقفه چندساله همکاری‌های مشترک ۵کشور عضو کنوانسیون تهران، به‌احتمال زیاد حالا شرایط بحرانی‌تری دارد. اما فاضلاب‌های شهری، سموم کشاورزی و پساب‌های صنعتی و آلاینده‌های رادیواکتیو که از کشورهای حاشیه خزر وارد این اکوسیستم آبی بسته می‌شود، وضعیت دریای خزر را چنان بحرانی کرده است که مشاور معاون محیط‌زیست دریایی سازمان حفاظت محیط‌زیست می‌گوید: «برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم.»

آلودگی خزر به قدری افزایش یافته است که ماهیگیران تالاب انزلی هم از مهاجرت آبزیان این تالاب بین‌المللی به‌دلیل افزایش آلودگی آب خبر داده و گفته‌اند که آلودگی خزر و به تبع آن آلودگی تالاب‌ها و پهنه‌های وابسته به خزر منجر به مرگ‌ومیر و مهاجرت آبزیان این اکوسیستم شده و حتی ماهیان خزر را به سمومی نظیر جیوه و سرب آلوده کرده است.

بحران آلودگی خزر، اما موجب شد تا دولت ایران بعد از ۶سال وقفه در همکاری‌ مشترک با کشورهای حاشیه خزر برای صیانت از این پهنه آبی و کنترل و جلوگیری از آلودگی بیشتر آن، نشست مشترک وزیران ۵کشور حاشیه خزر را برگزار و کنوانسیون خزر را پس از ۶سال وقفه زنده کند.

پدیده بسیار خطرناک در سواحل شمالی کشور | پیامدهای پسروی آب دریای خزر ؛ هشدار به مردم صادر شد کنوانسیون تهران چیست و چه اهدافی دارد؟

سال ۱۳۸۲، ۵کشور حاشیه دریای خزر شامل ایران، روسیه، جمهوری آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان در توافقنامه‌ای که کنوانسیون تهران نام گرفت، تفاهم کردند برای کاهش و کنترل آلودگی، جلوگیری و کنترل گونه‌های مهاجم، حفاظت و احیای منابع زنده دریایی، مدیریت مناطق ساحلی، بحث مربوط به نوسانات تراز آب دریای خزر و مجموعه فعالیت‌های پایشی با یکدیگر همکاری کنند. کنوانسیون تهران ۳سال بعد در سال ۱۳۸۵برای ۵کشور لازم‌الاجرا و قرار شد نمایندگان این کشورها حداکثر ۲ سال یک‌بار در نشست مشترکی شرایط خزر را در قالب پروتکل‌های کنوانسیون تهران بررسی و برای مقابله با مخاطرات این پهنه آبی تصمیم‌گیری کنند.

سهم ایران در آلودگی خزر

مشاور معاون محیط‌زیست دریایی سازمان حفاظت محیط‌ زیست درباره کنوانسیون تهران گفتکنوانسیون تهران معاهده نسبتا جدیدی است. طبق قوانین این کنوانسیون باید حداکثر ۲ سال یک‌بار نشست وزیران کشورهای عضو برگزار شود، اما از آخرین نشست بیش از ۶سال گذشت و این نشست‌ها متوقف شد تا اینکه سال گذشته، کاپ ۶بعد از این وقفه برگزار و یک گام برای مقابله با تهدیدات خزر برداشته شد.»

فرناز شعاعی، مشاور معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست

فرناز شعاعی درگفت‌وگو با همشهری آنلاین افزود: کنوانسیون تهران، ۴پروتکل تدوین شده دارد که ۲پروتکل آن برای کشورهای عضو لازم‌الاجرا شده است. یکی «پروتکل مقابله با شرایط اضطراری نفتی در دریا» و دیگری «پروتکل مقابله با آلودگی‌های با منشأ خشکی». برخی اقدامات کارشناسی برای تهیه دستورالعمل‌های اجرایی و کارهایی که لازم است در منطقه به اجرا دربیاید، درقالب این ۲پروتکل در حال انجام است. کنوانسیون تهران ۲ پروتکل دیگر هم دارد که به امضای اعضا رسیده، اما هنوز لازم‌الاجرا نشده است. «پروتکل حفاظت از تنوع زیستی» که منتظر روسیه هستیم و «پروتکل ارزیابی اثرات زیست‌محیطی فرامرزی» که ۴ کشوردیگر آن را تأیید کرده‌اند و این پروتکل در مجلس شورای اسلامی ایران در نوبت تصویب نهایی است. این پروتکل‌ها بازوهای اجرایی کنوانسیون تهران هستند و کارها و مذاکرات و جلسات کارشناسی منطقه‌ای هم در راستای کنوانسیون در جریان است. امیدوارم بعد از عملیاتی شدن این پروتکل‌ها شرایط دریای خزر بهبود پیدا کند.»

او گفت:«بخش عمده‌ای از آلودگی‌هایی که وارد دریای خزر می‌شوند منشأ انسانی دارند و از خشکی وارد دریا می‌شوند. ایران هم در کنار ۴ کشور دیگر، یکی از کشورهایی است که از نظر سموم و پساب کشاورزی و فاضلاب شهری و روستایی و خانگی در آلودگی دریای خزر نقش دارد شرایط دریای خزر شرایط مطلوبی نیست و من به شخصه برای شنا هم به دریای خزر نمی‌روم. بنابراین امیدواریم اجرای پروتکل‌های کنوانسیون تهران روی کاهش آلودگی‌های خزر، بهبود وضعیت مردم ساکن در حاشیه این پهنه آبی و همچنین حفاظت گونه‌ها و زیستگاه آبزیان خزر تأثیر مثبتی داشته باشد.

کد خبر 848523 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها استان مازندران آلودگی آب نفت استان گیلان استان گلستان نفت - آلودگی دریای خزر محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • توسعه صادرات و جذب سرمایه‌گذار را برای ایلام دنبال می‌کنیم
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها