Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی گمرک گفت:  تردد کامیون های صادراتی در مرز های دوغارون  در خراسان رضوی و ماهیرود در خراسان جنوبی به سمت افغانستان ادامه دارد و خبر توقف کامل تجارت با این کشور اساسا کذب است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید روح اله لطیفی ،سخنگوی گمرک اظهار داشت : روند تجاری در مرز ماهیرود رشد 50درصدی پیدا کرده و روزانه بیش از 500 کامیون محموله هایشان را به کامیون های افغان انتقال داده تا به مقاصد صادراتی این کالاها در افغانستان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مرز دوغارون نیز نزدیک به 250 کامیون محموله های تجاری خود را به کامیون ها و تجار افغان برای طی مسیر در افغانستان منتقل می کنند  و خبر توقف کامل تجارت با افغانستان شایعه است و شاید بیشتر کاربرد داخلی در افغانستان  را برای طرف های درگیر داشته باشد. 

لطیفی تاکید کرد: بعد از بازگشت امنیت به مرز میلک و فروکش کردن درگیری ها  با هماهنگی های انجام شده  با سازمان های مستقر در مرز و نیروهای نظامی و امنیتی، کامیون های متوقف در مرز میلک سیستان و بلوچستان به شرط خواست تجار افغان به مانند ماهیرود و دوغارون  می توانند کالاهای خود را در مرز به کامیون های افغان تحویل دهند تا به مقاصد نهایی در این کشور ارسال شود.

سخنگوی گمرک افزود: بازگشایی مرز میلک، فعلا برای کامیون های متوقف در مرز است و امید داریم از شنبه گمرکات اجرایی و تجار بتوانند  محموله های جدید را با هماهنگی با گمرک میلک به این مرز برای صادرات به افغانستان ارسال کنند.

گفتنی است از روز جمعه از  مرز میلک به دلیل تحولات پیش آمده خروج کالا انجام نشده است. 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرز میلک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۵۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای توقف قطار ترانزیتی افغانستان در ایران چیست؟

روزنامه اعتماد-به دنبال انتشار خبری مبنی بر توقف قطار ترانزیتی افغانستان به سمت ترکیه در ایران، راه‌آهن با صدور اطلاعیه‌ای این خبر را تکذیب و اعلام کرد که این قطار اصلا وارد ایران نشده است، این در حالی است که یک مقام مسوول از کنسرسیوم توسعه ریلی در گفتگو با ایلنا نسبت به اتفاقاتی که رخ داده شفاف‌سازی کرده و گفته است که بار در خاک ایران متوقف شده بود بنابراین اعلام اینکه بار وارد خاک ایران نشده است، درست نیست.

جواد طاهرافشار، معاون حمل و نقل کنسرسیوم توسعه ریلی با اشاره به جزییات توقف بار سنگ‌آهن افغانستان در ایران گفت: ورود این بار تجاری بر اساس دستور مدیران بالادستی وزارت راه و شهرسازی و در رقابت با کریدور لاجورد (کریدوری که از استان هرات غربی افغانستان آغاز می‌شود و تا بندر ترکمن‌باشی در ترکمنستان ادامه می‌یابد) انجام شد و قرار بر این است که ادامه هم داشته باشد.او در پاسخ به این پرسش که آیا مشکل حل شده و این بار امکان عبور دارد،اظهار کرد: «اعلام شده که مشکل ادامه عبور این بار از مسیر ایران حل شده است و این قطار از ایران عبور می‌کند، اما نمی‌دانیم برای قطار‌های بعدی در این مسیر مشکلی پیش می‌آید یا نه و قابل پیش‌بینی نیست.» معاون حمل و نقل کنسرسیوم توسعه ریلی در پاسخ به این پرسش که نظر شما درباره اظهارنظر اخیر راه‌آهن مبنی بر عدم دریافت مجوز برای عبور این قطار چیست؟ آیا این بار بدون دریافت مجوز قصد عبور از مسیر ایران را داشت؟ تاکید کرد: «دقیقا از یک ماه گذشته نامه‌نگاری‌های متعدد و مجوز‌های مختلف اخذ شده و در تاریخ ۲۰ فروردین‌ماه گذشته نامه وزارت کشور و استانداری خراسان رضوی مبنی بر اعلام ورود بار ترانزیت از محور ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از شبکه ریلی جمهوری اسلامی ایران به‌صورت کتبی به راه‌آهن ارسال و اعلام شد و اظهارات اخیر معاون راه‌آهن را خلاف واقع می‌دانیم. تا این لحظه هم کنسرسیوم هیچ مصاحبه رسانه‌ای در این باره نداشت و از اینکه این موضوع باعث بهره‌برداری رسانه‌های معاند شده ابزار تاسف می‌کنیم.»

دیگر خبرها

  • ماجرای توقف قطار ترانزیتی افغانستان در ایران چیست؟
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • آزادی ۶۳ پناهجوی افغان از بازداشت پلیس در پاکستان
  • افتتاح نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • ایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستان
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • فیلمی عجیب از جمعیت عظیم افغان‌ها و نصب پرچم افغانستان در ایران؛ این فیلم واقعی ست؟!
  • ویدئو‌های یک افغان از جمعیت عظیم افغانستانی‌ها و نصب پرچم افغانستان در ایران