Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حسین عباسیان رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه بسیاری از دانش‌آموزان دختر با فقر آهن روبه‌رو هستند، گفت: سه الی چهار سال است که آموزش و پرورش با کمک دانشگاه علوم پزشکی و معاونت بهداشتی استان، طرح آهن یاری را برای دانش‌آموزان دختر در مقاطع متوسطه اول و دوم اجرا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرص آهن برای هر دانش‌آموز ۱۶ عدد است که هفته‌ای یک عدد به مدت چهار ماه به دانش‌آموزان دختر داده می‌شود و طی دو الی سه سال اخیر هم قرص ویتامین D به دانش‌آموزان دختر و پسر داده می‌شود.

اجرای طرح آهن یاری در مدارس
وی افزود: سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹، به علت غیرحضوری بودن مدارس، معاونت بهداشتی قرص‌ها را در اختیار اداره آموزش و پرورش کل قرار داد و سپس مناطق هم قرص‌ها را بر اساس تعداد دانش‌آموزان به مدیران مدارس تحویل داده و مدارس در فضای مجازی پیام‌رسانی می‌کردند تا خانواده‌ها قرص‌ها را دریافت کنند.

رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: با آموزش‌هایی که در فضای مجازی یا با توزیع بروشور ارائه می‌شد، دانش‌آموزان قرص‌ها را مصرف می‌کردند که طبق برآورد‌ها نزدیک ۹۰ درصد از دانش‌آموزان این قرص‌ها را استفاده کردند. در صورت مازاد بودن قرص آهن در منطقه‌ای به دانش‌آموزان دختر پایه پنجم و ششم هم تعلق می‌گرفت، ولی قاعدتاً طبق دستورالعمل‌ها تنها دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسطه اول و دوم مشمول طرح آهن یاری می‌شوند.

عباسیان با اشاره به نقش مراقبین سلامت در مدارس ادامه داد: در مرکز استان با کمبود نیروی مراقب سلامت روبه‌رو نیستیم ولی هر چه از مرکز استان دور می‌شویم به علت محدودیت با کمبود نیرو مواجه هستیم؛ اولویت ما در مدارس، مدارس ابتدایی شهری است و در مناطق روستایی، مراقبین سلامت مراکز بهداشتی، مدارس را نیز پوشش می‌دهند و هفته‌ای یک روز به مدارس مراجعه می‌کنند.

کمبود ۸۰۰ مراقب سلامت در استان اصفهان
وی اضافه کرد: در مناطق شهری، اولویت با بکارگیری نیروی مراقب سلامت در مدارس ابتدایی و بعد با مقطع متوسطه است. حدود ۸۰۰ نفر نیروی مراقب سلامت در استان کمبود داریم و خوشبختانه با مساعدت وزارتخانه هر سال ۴۰ الی ۵۰ نفر نیروی متخصص به سیستم ما اضافه می‌شوند.

رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: مدارس غیر دولتی به ازای هر صد نفر دانش‌آموز باید حداقل یک روز مراقب سلامت داشته باشند، به علت اینکه سال گذشته مدارس غیرحضوری بود و مدارس غیرانتفاعی با مشکلات هزینه‌ای مواجه شدند ممکن است این کار صورت نگرفته باشد، اما طبق قانون و دستورالعمل‌ها باید حتماً مراقب سلامت متخصص داشته باشند و به ازای هر ۱۰۰ نفر یک روز معادل شش ساعت مراقب سلامت داشته باشند.

عباسیان افزود: یکی از طرح‌های بسیار خوب که با همکاری معاونت بهداشتی استان و دانشگاه علوم پزشکی انجام شد، طرح مدارس مروج سلامت بود که مراقبین سلامت مراکز بهداشتی به مدارس مراجعه می‌کردند و بر اساس چک لیست‌هایی به مدارس امتیاز می‌دادند و مدارس سه ستاره، چهار ستاره و نهایتاً پنج ستاره مروج سلامت انتخاب می‌شدند سپس هدایایی نیز تعلق می‌گرفت، ولی سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا متأسفانه این برنامه را نداشتیم، اما صد درصد با بازگشایی مدارس این برنامه مجدداً تکرار می‌شود چرا که یکی از طرح‌های موفق ما در حوزه سلامت بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در امتحاناتی که برگزار کردیم چه در سال گذشته و چه امسال، بسیاری از خانواده‌ها دغدغه داشتند و نگران بودند، اما وقتی امتحانات را شروع کردیم و به صورت حضوری از خانواده‌ها پرسیدیم واقعا خیالشان راحت بود، چون تمام شیوه نامه ها را رعایت کردیم و همچنین خانواده‌ها نیز کمک کردند تا دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شوند و خوشبختانه هیچ موردی از ابتلای دانش‌آموزان به کرونا در استان نداشتیم.

منبع:ایمنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش امتحانات دانش آموزان ویروس کرونا دانش آموزان دختر آموزش و پرورش استان اصفهان مراقب سلامت خانواده ها قرص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۵۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در مراسمی که به شکل نمادین در دبیرستان ریحانة النبی همدان برگزار شد، مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان در این مراسم با بیان اینکه معلمان مسئولیت بسیاری برای آموزش و تربیت دانش آموزان بر عهده دارند گفت: دانش آموزان باید قدرشناس زحمات معلمان باشند.

در این مراسم از جمعی از معلمان تجلیل شد. 

دیگر خبرها

  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی