Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت‌های طراح و ارائه کننده نرم‌افزارهای توسعه دهنده حمل‌ونقل اشتراکی با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موفق شدند محصولات و خدمات خود را روانه بازار و تجاری‌سازی کنند.

حمل‌ونقل اشتراکی را می‌توان روشی برای کاهش اثرات زیست‌محیطی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش‌های انتخاب و استفاده از خودروها در حال تحول است. شاید دیگر در بسیاری از شهرها مالکیت خودرو مهم نباشد. حمل‌ونقل اشتراکی قابلیت آن را دارد که جایگزین روش‌ها و مفاهیم فعلی حمل‌ونقل شود.

فناوری هوشمند مانند اپلیکیشن‌ها، کارت‌های هوشمند اعتباری، موبایل و سیستم‌های پرداخت آنلاین، استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی را آسانتر کرده است؛ تا اندازه‌ای که دسترسی به روش‌های مختلف حمل‌ونقل بسیار مهم‌تر از مالکیت خودرو به عنوان یک سرمایه مطرح است.

این فناوری کاربردی در ایران با طراحی پنج برنامه و نرم‌افزار داخلی نظیر «نرم‌افزار دوچرخه»، «سامانه هوشمند ناوگان خودرو اشتراک سفر»، «دوچرخه اشتراکی هوشمند بهرو» و «سامانه اسکوتر برقی» توسعه یافته است.

این برنامه‌ها امکان درخواست خودرو برای انجام حمل و نقل های سازمانی برای پرسنل شهرداری، امکان استفاده از دوچرخه‌ بایدو و غیره را برای کاربران فراهم می‌کند.

برچسب‌ها نرم افزار فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمل و نقل عمومی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نرم افزار فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نرم افزار فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمل و نقل عمومی نرم افزار حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۵۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!

محدویت دوچرخه‌سواری زنان باز هم خبرساز می‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین، مدت‌ها بود از دوچرخه‌های اشتراکی در سطح شهر تهران خبری نبود، دوچرخه‌هایی که به‌نظر می‌رسد به‌دلیل محدودیت‌ها برای دوچرخه‌سواری زنان از شهر جمع‌آوری شدند، اما حالا یک‌بار دیگر تردد وسایل نقلیه اشتراکی در تهران به چشم می‌خورد، این‌بار دوچرخه‌های برقی قرار است جای دوچرخه‌های سابق را بگیرند.

این دوچرخه‌ها متعلق به یک کسب‌وکار جدید یا همان استارتاپ هستند که قبل‌تر بنیانگذار آن در نخستین رونمایی از دوچرخه برقی اشتراکی ایران از ورود این دوچرخه‌ها به خیابان‌های تهران طی ماه‌های آینده خبر داده بود، حالا به‌نظر می‌رسد این اتفاق افتاده است، طوری‌که از عکس‌ها برمی‌آید ارائه خدمات از طریق این دوچرخه‌های برقی اشتراکی به شهروندان شروع شده است.

گزینه «من زن هستم» پذیرفته نمی‌شد

با وجود شروع به‌کار این دوچرخه‌ها و امکان استفاده از آن‌ها در تهران، اما آن‌طورکه به‌نظر می‌رسد زنان همچنان نمی‌توانند از این دورچرخه‌های برقی اشتراکی استفاده کنند، در بخش قوانین و مقررات استفاده از این دوچرخه‌های برقی درباره شرایط استفاده از آن نوشته شده که «کلیه کاربران باید بیشتر از ۱۸ سال و کمتر از ۷۵ سال داشته باشند. تحت هیچ شرایطی حساب کاربری یک فرد نباید در اختیار غیر -شخص ثالث دیگری- قرار گیرد (افراد زیر ۱۸ سال، بانوان فاقد گواهینامه موتور برای موتورسواری). در هنگام بروز هرگونه اتفاق یا حادثه‌ای کلیه مسئولیت آن بر عهده صاحب حساب کاربری ست.»

درحالی در متن قوانین استفاده از این دوچرخه‌های برقی نوشته شده زنان فاقد گواهینامه موتور برای موتور سواری نمی‌توانند از این دوچرخه‌های برقی استفاده کنند که عملاً در ایران به زنان گواهینامه موتور ارائه نمی‌شود.

گفت می‌شد که اولین تجربه دوچرخه اشتراکی در تهران نیز به دلیل مسائل مربوط به دوچرخه‌سواری زنان تعطیل شد.

پیش از این شهردار سابق تهران نیز در گفت‌وگویی در کافه خبر دراین‌باره گفت: دوچرخه سواری کوچکترین پروژه ما برای کیفی سازی شهر بود، اما بزرگترین نبود. البته پروژه مهمی بود، به این دلیل که سال ۱۳۹۶ یک نظرسنجی از مردم تهران درباره بزرگترین مشکلات این شهر انجام شد، از نظر تهرانی‌ها آلودگی و ترافیک بزرگترین مشکل این شهر بود و طبیعی بود که کنترل آلودگی و ترافیک اولین پروژه شهرداری باشد، تامین و تجهیز حمل و نقل عمومی یکی از روش‌های حل این مشکلات بود اما یکی از روش‌های دیگر که بُعد کیفی داشت دوچرخه سواری وتوسعه مسیرهای پیاده و دوچرخه سواری بود.

پیروز حناچی در پاسخ به این موضوع که «گفته می‌شد یکی از فشارهایی که روی شهرداری بود، تعطیل شدن پروژه دوچرخه سواری بیدود به خاطر دوچرخه سواری زنان بود، که البته در نهایت هم تعطیل شد» افزود: این حساسیت همواره وجود داشت، ولی بیدود به این دلیل در زمان ما دچار محدودیت نشد، البته دستگاه‌های نظارتی بیرون به آن‌ها (مسئولین بیدود) فشار آوردند، برای همین آن‌ها با نرم‌افزار بیدود کاری کردند که اگر شما گزینه «من زن هستم» را انتخاب می‌کردید نرم‌افزار شما را نمی‌پذیرفت.

دیگر خبرها

  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • «کارت هوشمند حج»؛ فناوری جدید عربستان برای حجاج
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • پایش مواد غذایی دریایی با جوهر هوشمند ایرانی
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟