Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@00:08:29 GMT

روسیه برای خوشایند آمریکا تغییر موضع نمی‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۸۵۹۳۲

روسیه برای خوشایند آمریکا تغییر موضع نمی‌دهد

مدیرکل شورای روابط بین‌المللی روسیه تاکید کرد، مسکو در موضع خود درخصوص شماری از مسائل بین‌المللی کلیدی به منظور تحقق انتظارات واشنگتن تجدیدنظر نخواهد کرد و این موجب تشدید تحریم‌های آمریکا میشود.

 آندری کورتونف، مدیرکل شورای روابط بین‌المللی روسیه در مصاحبه با تاس تاکید کرد: پس از نشست روسیه – آمریکا در ژنو، جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا خواستار تامل چند ماهه شد تا زمانی فرا برسد که بشود حرف دقیق تری درباره چشم انداز روابط مسکو – واشنگتن بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کورتونف گفت: می‌توان تصور کرد که او چندین ماه به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه فرصت داد تا اصلاحات را انجام دهد. طی این چند ماه روسیه باید نشان دهد که تکالیف خود را انجام داده و سیاست آن تغییر کرده است. اگر طرف آمریکایی واقعا اینطور فکر میکند، پس چنین انتظاراتی بیهوده است، البته چون رهبری روسیه اصلا آمادگی ندارد تا چنین تغییرات بنیادینی در سیاست خود اعمال کند.

این کارشناس روس پیش‌بینی کرد که طرف آمریکایی به شدت از امتناع مسکو برای تحقق انتظارات واشنگتن سرخورده شود.

او گفت: در این صورت به احتمال زیاد شاهد تحریم‌ها و سرکوب‌های دیگری علیه کرملین خواهیم بود. بسیاری در آمریکای بایدن خواستار این امر شده‌اند. همچنین پیش از انتخابات در روسیه لفاظی و موضع گیری مسکو در قبال غرب شدیدتر خواهد شد.

این تحلیلگر تأکید کرد که هر دو کشور علاقمند به ادامه گفتگوی ثبات استراتژیک هستند، اما حتی در اینجا چند سوال در مورد شکل و جنبه‌های مورد بحث باقی مانده است.

کورتونف همچنین گفت: روسیه و ایالات متحده اختلافات منطقه‌ای حل نشده زیادی دارند، از اوکراین و ایران گرفته تا لیبی.

مدیرکل شورای روابط بین‌المللی روسیه گفت: متأسفانه ما هیچ تغییر مثبت عمده‌ای را برای بهتر شدن اوضاع نمی‌بینیم. تنها دستاورد و مورد بسیار عجیب از این نظر، این است که روسیه پس از کانادا به دومین تامین کننده بزرگ نفت به ایالات متحده تبدیل شده است. این امر با در نظر گرفتن سیاست تحریم و رقابت در بازار انرژی تا حدی شگفت‌آور است.

کورتونف در خاتمه نتیجه‌گیری کرد: دست‌کم گرفتن اهمیت احیای برخی از کانال‌های ارتباطی، مشورت‌هایی که در حال انجام است و پیش‌بینی‌پذیری و عقلانیت بیشتر سیاست‌های ایالات متحده اشتباه خواهد بود. با این وجود، روابط مسکو و واشنگتن همچنان روابط رقابتی است و نه همکاری. و هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که شاید چیزی در جهت مثبت‌تری تغییر کند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۵۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود

«وانگ یی» وزیر امور خارجه چین امروز (جمعه) در جریان گفت‌وگوی با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وانگ یی به آنتونی بلینکن گفت که «کشتی غول پیکر» روابط چین-آمریکا، متعادل و استوار شده بود، «اما عوامل منفی در رابطه ۲ کشور همچنان در حال ایجاد و افزایش است».

وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه روابط پکن-واشنگتن با اختلالات مختلفی مواجه است، تصریح کرد: حقوق توسعه مشروع چین بی‌جهت سرکوب شده است و منافع اصلی ما با چالش‌هایی مواجه است.

بلینکن پاسخ داد که برای پیشبرد دستور کار تعیین شده توسط جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا و شی جین‌پینگ رئیس‌جمهور چین هنگام دیدار آنها در سانفرانسیسکو در ماه نوامبر (آبان/آذر)، به «دیپلماسی فعال» نیاز است.

وی با اشاره اینکه «در تصمیم‌گیری ما هیچ جایگزینی برای دیپلماسی رودررو وجود ندارد»، اضافه کرد که می‌خواهد اطمینان حاصل کند چین و آمریکا در مورد زمینه‌هایی که با هم اختلاف دارند، حداقل برای جلوگیری از سوء تفاهم و اقدامات نسنجیده، تا حد امکان شفاف هستند.

بر اساس این گزارش، بلینکن قرار است چندین ساعت با وانگ یی پشت در‌های بسته در «مهمانخانه دولتی دیائویوتای» جلسه برگزار کند، زیرا طرفین تلاش می‌کنند با وجود دستور کار گسترده و پیچیده، پیشرفت در روابط ۲ کشور را حفظ کنند.

بلینکن اولین وزیر خارجه آمریکا است که در طول ۱۴ سال گذشته به شانگهای سفر می‌کند، وی سفر خود به چین را روز چهارشنبه از این شهر اقتصادی آغاز کرد.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • روسیه واشنگتن را به کاهش سطح روابط تهدید کرد
  • مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا