Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس اتحادیه مرکزی اتحادیه‌های استانی فرش دستبافت روستاییان ایران گفت: با پرداخت وام ۲۰ میلیون تومانی قرض‌الحسنه می‌شود در روستا یک اشتغال خانگی ایجاد کرد. علی شهبازی در خصوص نحوه فعالیت و تعداد اعضای اتحادیه فرش دستبافت روستایی ایران، گفت: اتحادیه استانی در سراسر کشور با حدود ۲۷۰ تعاونی در سطح شهرستان‌ها و با حدود ۴۵۰ هزار بافنده فرش روستایی که عضو تعاونی‌ها هستند فعالیت می‌کنند؛ که از طریق تأمین مواد اولیه و کنترل کیفیت تولیدات و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. با تولیدکنندگان فرش دستبافت روستایی همکاری می‌کنیم.

وی در خصوص وضعیت معیشتی بافندگان روستایی گفت: اگر فرش دستبافت با نگاهی عمیق و به‌عنوان یک سرمایه و ثروت پنهانی که در دل روستا‌ها وجود دارد دیده شود خیلی از مسائل و مشکلات اشتغال، ناهنجاری‌های اجتماعی، ارزآوری و ... حل خواهد شد.

شهبازی افزود: متأسفانه وضعیت بافندگان فرش روستایی اصلاً خوب نیست به دلیل اینکه درآمد سرانه یک بافنده فرش فوق‌العاده پایین است. در حال حاضر به‌طور کلی یک بافنده روستایی اگر در روز ۵ الی ۷ ساعت پشت‌دار قالی بنشیند و کار کند درآمد ماهیانه او زیر یک میلیون تومان خواهد بود.

نائب رئیس اتحادیه مرکزی اتحادیه‌های استانی فرش دستبافت روستاییان ایران افزود: بافنده‌ها از لحاظ رفاهی و خدماتی مثل بیمه و یا پرداخت وام‌های کم‌بهره حمایت و کمک نمی‌شوند.

وی گفت: ما قبلاً در فرایند تولید فرش دستبافت حداقل ۲ تا ۱۰ میلیون نفر اشتغال داشته‌ایم، اما متأسفانه در حال حاضر فقط ۲۰ درصد این بافندگان به فعالیت خود ادامه می‌دهند؛ و در آمد نامناسب ونبود حمایت و... باعث شده است که بافنده‌های روستایی از ردیف اشتغال در حوزه تولید فرش دستبافت خارج شوند، و برای کسب درآمد بیشتر به حاشیه کلان‌شهر‌ها مهاجرت کنند و معضلات اجتماعی زیادی را موجب شوند.

نائب رئیس اتحادیه مرکزی اتحادیه‌های استانی فرش دستبافت روستاییان ایران در خصوص چگونگی عرضه محصولات بافندگان به بازار‌های داخلی و خارجی گفت: با مسئولین جلسات متعددی برگزار کرده‌ایم و پیگیر عرضه محصولات این بافندگان بوده‌ایم، اما حل معضلات تولید فرش در اولویت دستگاه‌های دولتی نیست.

شهبازی افزود: ضمناً فقط حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد از تولید فرش داخلی روستایی به اتحادیه ما مربوط می‌شود و مابقی در نهاد‌های دیگر انجام می‌شود. درنتیجه مایک سوم بازار فرش کشور را می‌توانیم پوشش دهیم.

وی گفت: تهیه مواد اولیه جهت تولید فرش دستبافت به واسطه این که تهیه آن وابسته به واردات است، فوق‌العاده گران شده است و فرش دستبافت ذاتاً محصول گران‌قیمتی است و در سبد اقتصاد خانوار جزو کالا‌های لوکس به‌حساب می‌آید؛ لذا این تولیدات باید بیشتر صادر شوند.

نائب رئیس اتحادیه مرکزی اتحادیه‌های استانی فرش دستبافت روستاییان ایران افزود:، اما باوجود همه موانع برای تسهیل در عرضه تولیدات فرش بافندگان روستایی اتحادیه ابتدا مواد اولیه را تهیه و باقیمت مناسب در اختیار اعضای تعاونی‌ها قرار می‌دهیم و در قبال این هم بافنده بعد از تولید فرش را در تعاونی‌ها یا اتحادیه عرضه کند تا قیمت‌گذاری شود و مخیر است که فرش را به اتحادیه بفروشد، و در غیر این صورت باقیمت گذاری در اتحادیه قیمت واقعی تولیدات مشخص می‌شود و بافنده با آگاهی برای عرضه مستقیم تولید خود به بازار اقدام می‌کند، و دچار مشکل نخواهد شد.

وی افزود: برای صادرات نیز دچار مشکلاتی ازجمله زیادشدن رقبا، تغییر ذائقه‌ها در آرایه‌گری زندگی کشور‌های هدف هستیم، باشیوع بیماری کرونا نیز در ۲ سال اخیر هیچ تاجر وبازرگانی برای خرید فرش دستباف وارد کشور ما نشده است واز طرفی هزینه سنگین شرکت در نمایشگاه‌های خارحی نیز مانع عرضه محصولات تولیدی بافندگان روستایی در این نمایشگاه‌ها شده است.

شهبازی گفت:، اما در حال حاضر مشکل اصلی صادرات فرش دستباف وجود تحریم‌ها است، لذا با توجه به مجموغ عوامل ذکر شده و محدودیت صادرات فرش با توجه به اینکه تولید فرش یکی از ارکان اقتصاد روستایی است، صادر نشدن فرش ضربه بزرگی به اقتصاد روستای وارد کرده است.

/میزان برچسب ها: اشتغال روستایی ، وام قرض‌الحسنه ، تولید فرش دستباف لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Ouz

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: اشتغال روستایی وام قرض الحسنه تولید فرش دستباف تولید فرش دستباف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۵۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسین حسینی بعد از ظهر شنبه در نشست شهر مولد استان بوشهر با قدردانی از استاندار بوشهر در پیگیری اجرا شدن شهر مولد کشاورزی بوشهر در سواحل اضافه کرد: این شهرها با تولید و پرورش آبزیان طراحی شده که نقش مهمی در حل مشکلات جوانان دارد.

وی شهرهای مولد را کانون‌های تولید، اشتغال و اسکان دانست و بیان کرد: یکی از اهداف مهم شهرهای مولد تولید و امنیت غذایی پایدار است و به سمت کانون‌های مولد حرکت می‌کند.

حسینی یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم را توسعه اقتصاد دریاپایه دانست و اظهار داشت: یکی از مصداق‌های مهم طرح‌های تولیدی اقتصادی دریا محور شهرک‌های مولد کشاورزی در سواحل است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه توسعه طرح‌های اقتصاد دریا محور یکی از برنامه‌های مهم دولت است، تأکید کرد: شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در اشتغال، تولید پایدار و تقویت معیشت خانوارها دارد که در اجرایی‌شدن شهرهای مولد در سواحل از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در سواحل کشور خانه‌های مولد طراحی شده است، گفت: شهرهای مولد با ایجاد زنجیره ارزش افزوده، سبب افزایش سطح تولید، اشتغال‌زایی و افزایش درآمد خانوارها می‌شود.

در این آئین قرارداد زمین ایجاد شهر مولد دلیران تنگستان به امضای جهاد کشاورزی، شیلات، منابع طبیعی و آبخیزداری، امور اراضی و شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر رسید.

کد خبر 6090286

دیگر خبرها

  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی